Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΡΙΑ Γ Ι Ο Υ Χ Α ΚΑΤΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, στήν ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ Κ Α Β Α Λ Α Σ! ('ΒΙΝΤΕΟ')


ΤΑ ΒΡΗΚΕ ..."Μ Π Α Σ Τ Ο Υ Ν Ι Α" Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ!
ΤΟΥ ΤΑ "Ε Χ Ω Σ Α Ν" ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΧΗΜΑ!

Δεν τους χωράει ο τόπος τους προδότες της Μακεδονίας μας και υπευθύνους της δυστυχίας του λαού μας!
Με φωνές και αποδοκιμασίες, λοιπόν, υποδέχτηκαν σήμερα τον υπουργοπάνο Καμμένο, στην Ελευθερούπολη του νομού Καβάλας, όπου βρέθηκε (χωρίς να έχει προαναγγελθεί η εκεί παρουσία του…), για την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας μεταξύ ΥΠΕΘΑ και Δήμου Παγγαίου, για την εκμετάλλευση ακινήτων των Ενόπλων Δυνάμεων στο Δήμο Παγγαίου.


Με το που εμφανίστηκε, ο διερχόμενοι πολίτες άρχισαν να φωνάζουν εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής και του ίδιου ενώ, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που αναμεταδίδει το 'voria.gr' πραγματοποιήθηκε και μία προσαγωγή ...γυναίκας ! 

(Ο Πάνος Καμμένος προσγειώθηκε στις 10.15΄ το πρωΐ με ελικόπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων στο δημοτικό στάδιο Ελευθερουπόλεως και οδηγήθηκε στο δημαρχείο. όπου διέμεινε για μία ώρα περίπου. 
Στις 11.15 αποχώρησε από την πόλη με τον ίδιο τρόπο).

Οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν, τον γλύτωσαν από τα χειρότερα, καθώς τον φυγάδευσαν αμέσως με που ακούστηκαν οι πρώτες αποδοκιμασίες… 

Δείτε το video, με ότι πρόλαβε να καταγράψει ένας πολίτης, που γράφει σχετικά: «Θερμή υποδοχή του Πάνου Καμμένου στην Ελευθερούπολη – Το συμβάν ήταν πιο θερμό, απλά εμείς μόνο αυτό προλάβαμε να καταγράψουμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!