Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ “ΦΙΛΟΣ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΡΑΧΜΙ ΚΟΤΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΣ: Όποιος περιμένει να σωθεί η χώρα από τις οικογένειες δωσίλογων που κυβερνούν τη χώρα μεταπολεμικά τότε δεν έχει καταλάβει ακόμη τίποτα. Και αν ύστερα από τόσες εθνικές προδοσίες , διασυρμό, οικονομική εξαθλίωση, και εποικισμό της χώρας με ισλαμιστές δεν έχει καταλάβει ακόμη τότε ΔΕΝ πρόκειται να καταλάβει ΠΟΤΕ.

Της λέσχης Bilderberg, του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων των ΗΠΑ και του Συμβουλίου Ελληνοτουρκικής Επιχειρηματικής συνεργασίας

Απαντήστε κ. Μητσοτάκη…

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Πολιτικός αναλυτής – αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr
Παρακολούθησα χθες το πρωί την παρουσίαση του κ. Γιώργου Κουμουτσάκου υπεύθυνου του Τομέα Κοινοβουλευτικού Έργου Υπουργείου Εξωτερικών της ΝΔ, στη ραδιοφωνική συχνότητα που εκπέμπει ο Γιώργος Τράγκας και ειλικρινά τρελάθηκα με τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως για το ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών!
Ο κ. Κουμουτσάκος υπεραμύνθηκε της θέσεως του κόμματός του, πως δηλαδή δεν μπορεί να αμφισβητήσει διεθνείς συμφωνίες! Δέχεται η ΝΔ το “Βόρεια Μακεδονία”, αλλά θα αμφισβητήσει την παραχώρηση από την προδοτική κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, της “Μακεδονικής εθνότητας” και της “Μακεδονικής γλώσσας” στους γείτονες Σκοπιανούς!
Δέχτηκε, πως οι ΗΠΑ και οι Ευρωπαίοι σύμμαχοί μας ήθελαν διακαώς τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ και είπε, ότι αυτό το ήθελε και η ΝΔ!

Και εδώ προκύπτει βασικότατο ερώτημα προς τον κ. Κουμουτσάκο και τη ΝΔ!
Εάν οι “σύμμαχοί” μας ήθελαν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, γιατί ντε και καλά έπρεπε να μπουν με το όνομα “Μακεδονία”; Γιατί δεν επέλεγαν, άλλη ονομασία αποκλείοντας τον όρο “Μακεδονία”;
Γιατί ουδέποτε Έλληνας “μεγαλο-δημοσιογράφος” δεν θέτει αυτό το ερώτημα; Ούτε φυσικά ο Γιώργος Τράγκας!
Για να δούμε, στην συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ του κ. Μητσοτάκη, θα βρεθεί ένας έντιμος δημοσιογράφος από το συνήθως “στημένο” πάνελ, για να του θέσει αυτό το ερώτημα;
Επιπρόσθετα, θα πρέπει να μας απαντήσει ο κ. Μητσοτάκης σε ένα εξ ίσου βασικότατο ερώτημα! Ο κ. Κουμουτσάκος επανέλαβε στην πρωινή εκπομπή του κ. Τράγκα, πως αποδέχεται η ΝΔ την ονομασία “Βόρεια Μακεδονία”!
Θα θέλαμε να γνωρίζουμε, ποιους επιχειρούν να κοροϊδέψουν εκεί στη ΝΔ!
Αφού πολύ πρόσφατα, η Καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ από τα Σκόπια, όπου έκανε ωμή, θρασύτατη και αντιδημοκρατική παρέμβαση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, λίγο πριν την ετυμηγορία του Σκοπιανού λαού (30 Σεπτεμβρίου), απεκάλεσε τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!
Επίσης, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ στην επιστολή που έστειλε στον Πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, θεωρεί συμφέρουσα την Συμφωνία των Πρεσπών, αποκαλώντας τα Σκόπια ως “Μακεδονία”!
Εδώ, στην Πατρίδα μας, μας κοροϊδεύει ο κ. Μητσοτάκης και εν δυνάμει αυριανός Πρωθυπουργός με το να συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι τα Σκόπια λέγονται “Βόρεια Μακεδονία”;
Αιδώς Αργείοι πολιτικάντηδες! Ξεπουλήσατε την Πατρίδα μας στους ξένους!

Πόσο βαθιές είναι οι σχέσεις Μητσοτάκη – Κοτς;

Αλλά, μια κι ο λόγος στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως και εν δυνάμει Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μπορεί να μας απαντήσει πόσο βαθιά είναι η σχέση του με τον Τούρκο μεγιστάνα Ραχμί Κοτς;

Για τον οποίο έκανα αναφορά στο άρθρο μου της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2018 στην Ελεύθερη Ώρα, με τίτλο: “Τα ματωμένα χέρια των ΗΠΑ, Σόρος, Ροκφέλερ, σχεδίασαν και υλοποιούν το διαμελισμό της Ελλάδος”!

Αναφέροντας μεταξύ των άλλων:

«Το “Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων” (Council on foreign relations) των ΗΠΑ, αποτελεί σημαντικότατο φορέα χάραξης της αμερικανικής και διεθνούς πολιτικής με μεγάλη επιρροή στην αμερικανική κυβέρνηση, καθώς και σε ισχυρούς χρηματοοικονομικούς κύκλους των ΗΠΑ!
Ιδρύθηκε από ορισμένους εκ των πλουσιοτέρων ανθρώπων του κόσμου με εξαιρετική μόρφωση και υψηλό επίπεδο νοημοσύνης!
http://egerssi.gr/wp-content/uploads/2018/09/0012.jpg
Πρόεδρος του Συμβουλίου είναι ο Αμερικανό – Εβραίος πολυεκατομμυριούχος Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ενώ στα μέλη συγκαταλέγονται και οι Τζορτζ Σόρος, Σάιρους Βανς, Μόρτον Αμπράμοβιτς, Ραχμί Κοτς κ.α.
(σ.σ. Ο Ραχμί Κοτς είναι ο πλουσιότερος Τούρκος και διευθύνει τον όμιλο Koc Group! Συμπεριλαμβάνεται στο κλαμπ των 50 πιο ισχυρών του πλανήτη, με περιουσία ύψους 10 δισ. δολαρίων. Πρόσφατα, στις αρχές Ιουνίου 2018 επισκέφτηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Βουλή των Ελλήνων, συνοδευόμενος από δυο θηριώδη τζιπ και λίγο προτού αναχωρήσει για τη σύνοδο του ΕΛΚ στο Μόναχο, όπου θα συναντούσε και τη Μέρκελ. Ουδέποτε δημοσιοποιήθηκε τι ακριβώς συζήτησαν)!
Αντιπροσωπεία του “Συμβουλίου” επισκέφτηκε πέρυσι τον Οκτώβριο (σ.σ. 2000) την Κωνσταντινούπολη με επικεφαλής τον πρόεδρο Ντέιβιντ Ροκφέλερ και συμμετέσχε σε κλειστό συνέδριο 120 ατόμων, που διοργάνωσε ο Όμιλος Κοτς»!

Ένας Τούρκος “πράκτορας” στα σωθικά της Ελλάδος…

Κάνοντας μια έρευνα στο διαδίκτυο για τον “φίλο” του Κυριάκου Μητσοτάκη, Τούρκου μεγιστάνα Ραχμί Κοτς, αλιεύσαμε από την διαδικτυακή πλατφόρμα www.lesvosnews.net τα παρακάτω πολύ ενδιαφέροντα:
«Ο πανίσχυρος οικονομικά τουρκικός πολυεθνικός κολοσσός Koc Group – που στα τουρκικά σημαίνει κριάρι – με περισσότερες από 100 θυγατρικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε 14 διαφορετικούς κλάδους, ανέλαβε από κοινού με την εταιρεία Folli Follie Group του Δημήτρη Κουτσολιούτσου τη διαχείριση του λιμένα Λέσβου, κάνοντας πράξη την πρώτη ελληνοτουρκική συνεργασία στον τομέα του τουρισμού.
Ο Ράχμι Κοτς, μοναχογιός του Βεχμπί Κοτς, που ίδρυσε την επιχειρηματική αυτή δυναστεία, θεωρείται σήμερα ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, ένας επιχειρηματίας διεθνούς κύρους.
Ανέλαβε τα ηνία του ομίλου στις αρχές της δεκαετίας του ’70, σχηματίζοντας έναν πολυεθνικό κολοσσό, που δημιούργησε έναν όμιλο – μαμούθ με δραστηριότητες που εκτείνονται από τις τράπεζες ως τη βαριά βιομηχανία, τον κατασκευαστικό τομέα, την ενέργεια και τον τουρισμό. Σήμερα ο όμιλος δραστηριοποιείται σε 30 χώρες, ενώ ο κύκλος εργασιών το 2011 έφθασε τα 45,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων.
Μόλις προ ημερών ο τουρκικός όμιλος πέρασε τα σύνορα και της Ελλάδας με τη συμφωνία διαχείρισης ενός λιμανιού.
Μπορεί στο άκουσμα της είδησης ότι ένας Τούρκος επιχειρηματίας ανέλαβε τη διαχείριση του λιμένα ενός νησιού στο Βορειοανατολικό Αιγαίο να δημιουργούνται διάφοροι συνειρμοί, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι ο Ράχμι Κοτς που προ ετών είχε αναλάβει την προεδρία του Συμβουλίου Ελληνοτουρκικής Επιχειρηματικής συνεργασίας, αφιέρωσε αρκετό χρόνο επιδιώκοντας να αναθερμάνει τις ελληνοτουρκικές σχέσεις με τη μέθοδο της οικονομικής συνεργασίας.
Ενδεικτικό της προσπάθειας που κατέβαλε στη διάρκεια της τετραετούς θητείας του ως πρόεδρος του Συμβουλίου Ελληνοτουρκικής Επιχειρηματικής συνεργασίας, είναι ότι οι οικονομικές ανταλλαγές μεταξύ των δύο κρατών έφθασαν τα 900 εκατ. δολάρια από 300 εκατ. δολάρια που ήταν πριν.
Η μίσθωση της μαρίνας υπογράφηκε πριν από τις εκλογές από τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού (σ.σ. κυβέρνησης Σημίτη), Πέτρο Αλιβιζάτο (σ.σ. στις τελευταίες προεδρικές εκλογές προτάθηκε από το ΠΑΣΟΚ και το “Ποτάμι” για ΠτΔ), με την ανάδοχο κοινοπραξία της Folli Follie Group και της τουρκικής θυγατρικής Setur Servis Turistik.
H τουρκική Setur, μέλος του τουρκικού ομίλου Koc Group, κατέχει ηγετική θέση στη διαχείριση μαρίνων στα παράλια της Τουρκίας. Η σύμβαση προβλέπει ότι η κοινοπραξία θα διαχειρίζεται τη μαρίνα για 40 χρόνια, καταβάλλοντας ετήσιο μίσθωμα 250.000 ευρώ…
…Οι συμμετοχές του στα διοικητικά συμβούλια ορισμένων από τις πλέον σημαντικές εταιρείες στον κόσμο, αναμφίβολα, τον καθιστούν έναν πολύ ισχυρό οικονομικό παράγοντα σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Rolls Royce, της JP Morgan, αλλά και της κρατικής τράπεζας του Κουβέιτ, ενώ είναι μέλος και της οργανωτικής επιτροπής της Λέσχης Bilderberg»!

Ζητάει εξηγήσεις ο “Βηματοδότης” κ. Μητσοτάκη…

Επειδή και ο “Βηματοδότης” έγραψε στις 6 Ιουνίου 2018, πως:
«Ο Ραχμί Κοτς, είδε τον κ. Μητσοτάκη, αλλά τι συζητήθηκε ανάμεσά τους δεν γνωστοποιήθηκε, τουλάχιστον ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, ενώ η συνάντηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον τούρκο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία δεν ανακοινώθηκε καν. Λέγεται ότι συζήτησαν για επενδύσεις, αφού είναι γνωστό ότι ο κ. Κοτς ενδιαφέρεται για επενδύσεις κυρίως στον τουριστικό τομέα. Ήδη έχει κάνει επενδύσεις στη χώρα μας, όταν ανέλαβε από κοινού με την εταιρεία Folli Follie (προτού βεβαίως ξεσπάσει το σκάνδαλο) τη διαχείριση για 40 χρόνια του λιμανιού της Λέσβου (κάπου 10 εκατ. ευρώ)!
Τι ήθελε όμως τον κ. Μητσοτάκη ο τούρκος δισεκατομμυριούχος; Μαθαίνω ότι ο κ. Κοτς γνώριζε πολύ καλά τον πατέρα του προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και ήθελε να συζητήσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα επενδυτικά του σχέδια, αφού εμφανίζεται να αγοράζει μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην ενοικίαση αυτοκινήτων. Να σημειώσω εδώ ότι ο όμιλος Koc εξαγόρασε το 2005 από κοινού με τη Shell το 51% της κρατικής τουρκικής εταιρείας πετρελαίου, αντί 4 δισ. ευρώ…»!

Ζητάμε κι εμείς εξηγήσεις κ. Μητσοτάκη…

Έτσι εύλογα θα θέλαμε κι εμείς να ρωτήσουμε τον κ. Μητσοτάκη: Τι συζητήσατε με τον Ραχμί Κοτς κ. Μητσοτάκη; Μόνο επενδυτικά προγράμματα;
Στη συζήτηση δεν έγινε αναφορά στα εθνικά μας θέματα;
Είναι δυνατόν κ. Μητσοτάκη να μην έγινε; Οφείλετε να ενημερώσετε τον ελληνικό λαό, από τη στιγμή που θέλετε να γίνετε Πρωθυπουργός!
Γιατί πιστεύουμε κ. Μητσοτάκη, πως η συνάντηση έγινε στη Βουλή των Ελλήνων, όχι τυχαία!
Βέβαια, είμαστε σίγουροι χωρίς τη θέλησή σας! Γιατί η δική σας επιθυμία, προφανώς, θα ήταν να γίνει εν κρυπτώ!
Όμως, ενδεχομένως να ήταν επιθυμία του Ραχμί Κοτς και εκείνων τους οποίους αντιπροσώπευε στη συνάντηση!
Κάνουμε λάθος κ. Μητσοτάκη;
Γιατί είθισται οι “δυνατοί” της γης να θέλουν δημόσια να επιδεικνύουν “τους πολιτικούς ανθρώπους τους” για να αντιλαμβάνονται και οι πλέον αδαείς τις ισχυρές συμμαχίες τους!
Αναμένουμε απαντήσεις κ. Μητσοτάκη, για να σας ζητήσουμε συγνώμη αν χρειαστεί!
Διαφορετικά, η εν λόγω συνάντηση είναι τουλάχιστον ύποπτη…
Μετά ταύτα επανέρχομαι…

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!