Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Ισραηλινός υπουργός πληροφοριών απειλεί το Ιράν με επίθεση εάν συνεχίσει την πυρηνική ανάπτυξη.


Ο υπουργός Πληροφοριών και Μεταφορών Ισραήλ Κάτζ συμμετέχει σε συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών στην Κνεσέτ, 26 Φεβρουαρίου 2018. (Flash90)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Υπενθυμίζουμε τα 2 ΣΗΜΕΙΑ, που περιμένουμε για να ξεκινήσει η γρήγορη πορεία προς τον Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο :

1.    ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ
2.    ΕΠΙΘΕΣΗ  ΣΤΟ  ΙΡΑΝ
Περισσότερα ΕΔΩ

Εάν το Ιράν επιλέξει να συνεχίσει να ακολουθεί το πυρηνικό πρόγραμμα, θα αντιμετωπίσει μια "στρατιωτική" αντίδραση, προειδοποίησε ο υπουργός Πληροφοριών του Ισραήλ, Katz, την Τετάρτη.

Ο Kατζ απάντησε στη δήλωση του Ιρανού πυρηνικού επικεφαλής, ότι το πρόγραμμα της Ισλαμικής Δημοκρατίας είναι έτοιμο να κατασκευάσει προηγμένους φυγοκεντρητές και να εμπλουτίσει περαιτέρω το ουράνιο.


Ο Αλί Ακάρ Σαλέϊ δήλωσε στο The Associated Press την Τρίτη ότι το Ιράν δεν θα αποθαρρυνθεί από τις κυρώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και την απόσυρση από την παγκόσμια πυρηνική συμφωνία.
Αλλά ο Kατζ είπε ότι εάν το Ιράν συνεχίσει, θα αντιμετωπίσει μια "άμεση απειλή από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους συμμάχους της".

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ TIMES OF ISRAEL : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!