Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, Ο ...ΣΤΟΛΟΣ! Η ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ 'USS MOUNT WHITNEY'! Ο Υ Α Ο Υ !


Αποτέλεσμα εικόνας για uss mount whitney


Πρό ημερών, παροτρύναμε – για πλάκα! - τα ξεφωνημένα αμερικανο-κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ, να πάνε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης να… υποδεχθούν τον 6ο Στόλο, όπως έκαναν σε παλαιότερες εποχές τα κορίτσια της Τρούμπας!
Εικονίδιο

Η νεαρή …μεγαλο-υπουργάρα Νοτοπούλου, φαίνεται πως πήρε την προτροπή μας στα σοβαρά, και… έσπευσε συνάμενη και κουνάμενη, να μην την… προλάβει κανένας άλλος!

Στίς 13 Σεπτεμβρίου λοιπόν, «ξεναγήθηκε» στην «ναυαρχίδα» USS Mount Whitney του 6ου Στόλου, συνοδεία του Αμερικανού προξένου στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ήταν τέτοια η χαρά της που βρέθηκε ανάμεσα στα αμερικανάκια, που έβγαλε πολλές φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο λογαριασμό της στο 'Twitter', με το παρακάτω κείμενο:

«Μια ενδιαφέρουσα πρωϊνή ξενάγηση στο εντυπωσιακό #USS_Mount_Whitney την ναυαρχίδα του 6ου #αμερικανικού στόλου που βρίσκεται στο Θερμαϊκό στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ».

Κομμουνιστές, τα πιο πειθήνια όργανα του Αμερικανισμού!

(ΥΓ): Αμερικάνοι και μπολσεβίκοι, αυτή η γη ΔΕΝ σας ανήκει!

[Πηγή: 'εθνικισμός']

"Ιωάννης Καποδίστριας"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!