Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Έλεος! Απονομή βραβείου ύψους $ 50.000 στόν Γενικό Δ/ντή του 'Π.Ο.Υ.' Tedros Adhanom Ghebreyesus από το Πανεπιστήμιο του Μίσσιγκαν!....

 

OXI KI AΣΧΗΜΑ ΡΕ ΤΕΝΤΡΟΣ!
ΟΧΙ ΚΙ ΑΣΧΗΜΑ...
50.000 $ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ 
ΚΑΛΟ ...ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΑΚΙ.....

Απαιτούσε, μήπως, περισσότερα για να ποιμάνει τη Μεγάλη Επαναφορά; 

Η δουλειά του ως σημαντικού 'frontman' για τους ανθρώπους, που προσπαθούν να καταλάβουν τον κόσμο δεν πρέπει να είναι εύκολη.


Πιθανότατα είδε μερικά από τα βραβεία του δρ. Α. Φάουτσι (θυμηθείτε ότι το Ισραήλ έδωσε στον Α. Φάουτσι 1.000.000 $!) και αποφάσισε ότι ήταν η σειρά του...

2 σχόλια:

  1. Ο φάκελος της Ursula von der Leyen

    https://www.kla.tv/23464

    Η φον ντερ Λάιεν είναι στενά συνδεδεμένη με τον Κλάους Σουάμπ, μέλος της Ομάδας Μπίλντερμπεργκ και μπροστάρης του WEF. Το WEF [Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ] είναι μια πλατφόρμα εταιρικών ηγετών και παγκόσμιων στρατηγικών που ιδρύθηκε από την οικονομική ελίτ, όπως οι δυναστείες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ. Το WEF θέλει να οικοδομήσει μια τεχνοκρατική κοινωνία. Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι προσηλωμένη στη λεγόμενη Μεγάλη Επανεκκίνηση, την οποία το WEF προωθεί ταχύτατα εκμεταλλευόμενο την κρίση των σοβιετικών.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάαα σαν λίγα του είναι αν κρίνεις από την εικόνα τις φάτσας του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!