Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδιόρρυθμοι ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ασκούν τεράστια ΕΠΙΡΡΟΗ στήν δημόσια πολιτική. ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Ακολουθήστε το χρήμα...

 



Peter A. McCullough, MD, MPH™

Από τον JOHN LEAKE

Σύμφωνα με την Wikipedia:

Το "Follow the money" είναι μια φράση (https://en.wikipedia.org/wiki/Catchphrase) που διαδόθηκε από την ταινία ντοκυμανταίρ του 1976 All the President's Men (https://en.wikipedia.org/wiki/All_the_President%27s_Men_(film)), η οποία υποδηλώνει ότι η πολιτική διαφθορά (https://en.wikipedia.org/wiki/Political_corruption) μπορεί να έρθει στο φως εξετάζοντας τις μεταφορές χρημάτων μεταξύ των κομμάτων.

Επειδή οι ανθρώπινες υποθέσεις είναι περίπλοκες, μπορεί να έχουμε την τάση να πιστεύουμε ότι μια τόσο στοιχειώδης ερευνητική αρχή έχει περιορισμένη πρακτική χρησιμότητα, αλλά τα τελευταία χρόνια τη βρίσκω αλάνθαστη.



Ο κόσμος είναι γεμάτος από ακτιβιστές – ανθρώπους που ενδιαφέρονται διακαώς να προωθήσουν ένα πρόγραμμα. Πολλά από αυτά τα προγράμματα είναι εκκεντρικά στην καλύτερη περίπτωση και όσο δεν υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα για τη χρηματοδότησή τους, θα παραμείνουν στην αφάνεια. Ωστόσο, εάν οι ακτιβιστές ενός προγράμματος είναι δραστήριοι και υποστηρίζονται από μαζική χρηματοδότηση, μπορεί γρήγορα να ασκήσουν σημαντική επιρροή στη δημόσια πολιτική.

Τα χρήματα χρησιμοποιούνταν πάντα για τη διάδοση νέων ιδεών και πεποιθήσεων. Σε μια πραγματική φιλελεύθερη δημοκρατία με ελεύθερη αγορά ιδεών, αυτή η προπαγάνδα θα αμφισβητηθεί και θα οριοθετηθεί από ανταγωνιστικές απόψεις. Η επιρροή της γίνεται ολέθρια όταν η αγορά ιδεών παύει να είναι ελεύθερη επειδή οι ανταγωνιστικές απόψεις λογοκρίνονται και διασύρονται.

Πολλοί τώρα θαυμάζουν πώς οι προτάσεις στις οποίες κανείς δεν πίστευε ή ακόμη και δεν μιλούσε μόλις πριν από λίγα χρόνια μπορεί, σχεδόν εν μία νυκτί, να υποστηριχθούν έντονα από κυβερνήσεις, εταιρείες και διασημότητες.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι τέτοια κινήματα δεν εμφανίζονται οργανικά σε επίπεδο βάσης. Κερδίζουν έδαφος και προωθούνται μόνο όταν υποστηρίζονται από σημαντικό κεφάλαιο.

Έτσι, κάθε φορά που έρχεστε αντιμέτωποι με τον φαινομενικά διαδεδομένο εναγκαλισμό ενός παράλογου ή ακόμη και καταστροφικού δόγματος, είναι πιθανό ότι ένας ιδιόρρυθμος δισεκατομμυριούχος και το ίδρυμά του χρηματοδοτούν γενναιόδωρα τη διάδοσή του και τις προεκλογικές εκστρατείες πολιτικών που θα το υποστηρίξουν.

 

φωτογραφίες των:

George Soros (Open Society Foundation)

Bill Gates (Bill & Melinda Gates Foundation

Jennifer Pritzker (Tawani Foundation)

Jon Stryker (Arcus Foundation)

Klaus Schwab (World Economic Forum)

 

 

Σχόλιο από:

Scientific Progress

David Rockefeller, Paul Warburg, Herbert Hoover, Allen Dulles, Walter Lippmann and Edward M. House

Είναι οι μασόνοι, χαζούλη!

Το 1921 ιδρύθηκε το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, για να διεισδύσει και να ελέγξει τη δημοκρατία, από τους ελευθεροτέκτονες David Rockefeller, Paul Warburg, Herbert Hoover, Allen Dulles, Walter Lippmann και Edward M. House. Ο εντυπωσιακός κατάλογος των 10 χιλιάδων μελών αποδεικνύει ότι η αρπαγή της εξουσίας ήταν επιτυχής. 1 Από το 1921, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων έχει επιλέξει κάθε υπουργό Εξωτερικών. Παρόμοια ιδρύματα μασόνων, τα περισσότερα με παρόμοια ονόματα, ιδρύθηκαν σε περισσότερες από 100 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Βασιλικού Ινστιτούτου Διεθνών Υποθέσεων της Βρετανίας και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων 2: πρακτικά, δεν υπάρχει πόλεμος όπου να μην εμπλέκεται το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων και από τις δύο πλευρές. 3 Το περιοδικό τους 'Foreign Affairs' είναι ένας τρόπος με τον οποίο στέλνουν εντολές σε όλα τα μέλη.

Το 2018, το Wikileaks απέδειξε ότι το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων ήλεγχε όλα τα κύρια μέσα ενημέρωσης.4

Hoover, Truman, Eisenhower, Bush πατέρας και γιος, Carter, Clinton, Obama 5 ... μερικοί υποστηρίζουν ότι, με λίγες εξαιρέσεις όπως ο JFK και ο Trump, τουλάχιστον από τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο και έπειτα, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ ήταν ελευθεροτέκτονες και πολλοί από το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων. Όλες οι διοικήσεις γέμισαν με χιλιάδες μέλη του Συμβουλίου. 6 Η κυβέρνηση Τραμπ δεν αποτέλεσε εξαίρεση. 7 Δεν είναι τυχαίο ότι ο Neil M. Gorsuch, δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Συμβουλίου που διορίστηκε από τον Τραμπ, πρόδωσε τους συντηρητικούς αποφασίζοντας υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων και άλλης «προοδευτικής» ατζέντας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Μια άλλη απόδειξη τακτικής διείσδυσης: 28 Ιουνίου 2019 η συμμετοχή της Δημοκρατικής Tulsi Gabbard που ήταν επί 5 χρόνια μέλος του Συμβουλίου δεν ανανεώθηκε. 8 Μήπως επειδή δεν θα υπάκουσε σε όλες τις εντολές; Το 2020, εξακολουθούσε να είναι υπέρ του γάμου ομοφυλοφίλων 9 και υπέρ των αμβλώσεων (βασικό αίτημα του CFR) και υπέρ του Μπάιντεν, αλλά τάχθηκε υπέρ των χάρτινων ψηφοδελτίων, του Εκλεκτορικού Κολλεγίου, υποστήριξε τον Τραμπ στη διάλυση της Big Tech και στην άρση της λογοκρισίας τους μέσω του τμήματος 23010, Glass-Steagall, ήταν υπέρ σχεδίων οικογενειακής και ιατρικής άδειας έως και 12 εβδομάδες, υπέρ των γεννήσεων, ζητούσε λιγότερες δημόσιες και αμυντικές δαπάνες, σπάσιμο πατέντας φαρμάκων, και τάχθηκε κατά του πολέμου.11 Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος για τον οποίο δυσφημίστηκε από την Kamala 12, την Hillary Clinton και τον Mitt Romney.13 Το 2021, ρώτησε τον Φάουτσι για την προέλευση και τις μάσκες από τον COVID. 14 Η Tulsi εκπαιδεύτηκε από το WEF στο «Φόρουμ Νέων Παγκόσμιων Ηγετών» αλλά ξαφνικά εξαφανίστηκε και όχι επειδή έγινε 38 ετών (41 το 2023), το όριο αποκοπής του WEF για τον «νεαρό», ελευθεροτέκτονα Μακρόν (45) εξακολουθεί να βρίσκεται στα αποτελέσματα αναζήτησης. Ο μασόνος Trudeau, 51 ετών, δεν είναι, αλλά περιλαμβάνεται στο weforum.org15, ενώ η Tulsi έχει διαγραφεί από εκεί από τον Απρίλιο του 2022 (ανεξαρτητοποιήθηκε από το Δημοκρατικό κόμμα τον Οκτώβριο του 2022).16 Ίσως αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: τάσσεται κατά των CBDCs και της κοινωνικής βαθμολογίας.17

https://www.younggloballeaders.org/community

 

Ηλιθιότητα, συνωμοσία ή ηλίθια συνωμοσία;

15 Φεβ 2022. Christofer Cole, Εκτελεστικός Διευθυντής της Πρωτοβουλίας Αντιμέτρων του FDA: «Οι φαρμακευτικές εταιρείες, οι εταιρείες τροφίμων, οι εταιρείες εμβολίων.... έτσι μας πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολλάρια ετησίως για να προσλάβουν κριτικούς για να εγκρίνουν το προϊόν τους». «Εάν μπορούν να πάρουν κάθε άτομο που απαιτείται για να κάνουν ένα ετήσιο εμβόλιο, αυτό είναι μια επαναλαμβανόμενη επιστροφή χρημάτων που πηγαίνουν στην εταιρεία τους». 1 Εστιάζοντας σε ένα δέντρο (χρήματα), οι άνθρωποι χάνουν τη διέξοδο από το δάσος.

Κάθε καλός ντετέκτιβ θα πρέπει να ρωτήσει το γιατί, «τι υπάρχει για να κερδίσει κανείς και ποιος και πώς θα το κερδίσει;», «ποιο είναι το πραγματικό κίνητρο όταν δεν υπάρχει τίποτα να κερδίσει»; Και εδώ είναι που οι περισσότεροι αποτυγχάνουν: δεν μπορούν να εξηγήσουν το κίνητρο πίσω από τον διεθνή συντονισμό χωρίς ίχνος χρήματος. Μερικοί ακόμη και δεν το αναγνωρίζουν ακόμα κι αν είναι στο πρόσωπό τους επειδή συνεπάγεται την αλλαγή του παγκόσμιου μοντέλου τους ανάποδα:

Πώς ήταν δυνατόν τα mainstream μέσα ενημέρωσης σε διαφορετικές χώρες να καλύπτουν ειδήσεις με το ίδιο σενάριο, με την μόνη διαφορά την συμπερίληψη τοπικών σχολίων από την ίδια προεγκεκριμένη ομάδα κάθε φορά;

Γιατί όλες οι αντιφρονούσες επιστημονικές και ιατρικές φωνές αγνοήθηκαν, λογοκρίθηκαν και διώχθηκαν από όλα τα επίπεδα εξουσίας, ακόμη και από πανεπιστήμια και ιατρικούς συλλόγους;

Μπορείτε να εξηγήσετε λογικά γιατί αυτοί οι πολιτικοί που δεν έλαβαν ούτε ένα σεντ από τους κατασκευαστές εμβολίων υποστήριξαν κατάφωρες συνταγματικές παραβιάσεις;: καραντίνα των υγιών, κλείσιμο σχολείων και εκκλησιών, εμβολιασμός εγκύων και παιδιών, νανοτσιπάρισμα του πληθυσμού κ.λπ.

Υπάρχει πανδημία ενός πολύ μεταδοτικού ιού ηλιθιότητας; Ή είναι παθογόνο τρέλλας;

Υπάρχει προϋπόθεση να είσαι κοινωνιοπαθής ή ψυχο-μονοπάτι για να καταλάβεις οποιοδήποτε επίπεδο εξουσίας;

Γιατί οι μυστικές εταιρείες σατανιστών και εωσφοριστών μασόνων χρειάζονται μυστικότητα και επιβάλλουν υπακοή στα μέλη τους με την απειλή να χάσουν τις εύκολες δουλειές τους, το εύκολο χρήμα, τα μέσα διαβίωσης ή τις ζωές τους;

Τι έχουν να κρύψουν;

Γιατί τους επιτρέπεται ελεύθερα να ωφελούν συνανθρώπους τους με έδρες εξουσίας, ειδικά εντός της Κυβέρνησης, διεισδύοντας σε όλους τους τόπους εξουσίας;

Γιατί επιτρέπεται να ενεργούν ως ένας άνθρωπος στον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών, των υποτιθέμενων αντιτιθέμενων πολιτικών κομμάτων, των ανώτατων δικαστηρίων, των εισηγμένων εταιρειών, των υποτιθέμενων ανταγωνιστικών μέσων ενημέρωσης κ.λπ.;

Το ξυράφι του Όκαμ αφήνει μόνο μία λογική απάντηση: το παγκόσμιο πραξικόπημα διευθύνεται από τέκτονες.

Όταν υπάρχει ομολογία ενός εγκλήματος, δεν χρειάζεσαι άλλες αποδείξεις. Εκθέτουν δυνατά τα δόλια σχέδιά τους και βάζουν τα χρήματά τους εκεί που είναι το στόμα τους. Το ίχνος του χρήματος αποδεικνύει ότι τα λόγια τους ακολουθούν δισεκατομμύρια.

Ωστόσο, όταν δεν υπάρχει ίχνος χρήματος / κέρδη, τι άλλο από τον τεκτονισμό θα μπορούσε να εξηγήσει τον ακριβή συντονισμό σε 100+ χώρες (κυβερνητικές υπηρεσίες, πολιτικοί, δικαστές, εταιρείες, μέσα ενημέρωσης, στρατός, αστυνομία, μυστικές υπηρεσίες);

• Γιατί ο ελευθεροτέκτονας Πρόεδρος της Γαλλίας και ο ελευθεροτέκτονας Φάουτσι χρηματοδότησαν την εκμετάλλευση στη Γουχάν, υποτίθεται ότι ήταν η Κίνα ο εχθρός;

• Λαμβάνοντας υπόψη ότι ελέγχουν σχεδόν όλες τις εισηγμένες εταιρείες, έχασαν τρισεκατομμύρια με τα lockdown (δεν τους νοιάζει, σφυρηλατούν χρήματα).

• Σε αντίθεση με τα προηγούμενα PLANdemics, δεν επρόκειτο για την πώληση δισεκατομμυρίων δολλαρίων ενός απατηλού σκευάσματος σε κυβερνήσεις, αλλά για την προώθησή του στις φλέβες σας. Αυτό έγινε πιο εμφανές με τους εμβολιασμούς παιδιών και εγκύων:

Το PLANdemic δεν αφορούσε τους πλούσιους που γίνονται πλουσιότεροι αλλά μια παγκόσμια αρπαγή εξουσίας. Μόνο ο τεκτονισμός μπορεί να εξηγήσει τη διείσδυση και τον συντονισμό όλων των θέσεων εξουσίας, ειδικά, όπου δεν υπήρχε ίχνος χρήματος. Γιατί αλλιώς πρέπει να είναι μια μυστική κοινωνία;

Όσο περισσότερο μελετάτε, τόσο περισσότερο καπνό μπορείτε να βρείτε από το όπλο που καπνίζει, δηλ. όχι από το όπλο, τα κανόνια. Οι συνωμοσιολόγοι και οι αρνητές των καμπαλιστών δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί αυτές οι δυνάμεις ξοδεύουν δισεκατομμύρια για την απανθρακοποίηση, τους εγχυόμενους νανο-δρομολογητές Bluetooth, το 5G, τα chemtrails, τα τοξικά, τον πόλεμο στο κρέας, την ιδεολογία του φύλου, την παιδεραστία, τη ρομποτοφιλία, τα ανθρώπινα δικαιώματα για τα μη ανθρώπινα πρόσωπα (ζώα, ρομπότ AI) κ.λπ. Ακόμα κι αν παραδέχονται την αποπληθυσμό, δεν μπορούν να εξηγήσουν την ώθηση για εξωσωματική γονιμοποίηση, η οποία έρχεται σε αντίθεση με την ερήμωση.2

Αν απλώς διέθεταν χρόνο για να διαβάσουν, θα έβρισκαν ότι είναι αποδεδειγμένο πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η σατανική ψηφιογένεια θέλει να δολοφονήσει το 95% της ανθρωπότητας, ενώ δεν υπάρχει δημοκρατία, όταν όλα τα κόμματα βρίσκονται υπό ελεύθερες μασονικές εντολές και θύλακες (σ.σ. δημοκράτες και RINOs).

Ένας συμμαθητής του στο σχολείο εξομολογήθηκε: «Το επιχείρημά σας φαίνεται εντάξει, αλλά αν μπω σε αυτήν την διαδικασία, δεν θα μπορέσω να απολαύσω τη ζωή». Μερικοί είναι απρόθυμοι να μπουν στην τρύπα του κουνελιού επειδή ξέρουν ότι δεν θα βρουν τη χώρα των θαυμάτων στο άλλο άκρο, μόνο τη γη του εφιάλτη, το τέλος του κόσμου μας. Ακριβώς όπως ο Cypher στην ταινία Matrix, θα προτιμούσαν να τα ξεχάσουν όλα και να ζήσουν την καλή ζωή (καλό ψέμμα) παρά να συμμετάσχουν στην αντίσταση σε έναν οδυνηρό πόλεμο μεταξύ Δαβίδ-Γολιάθ «καταδικασμένο να χαθεί», σαν το να βρίσκονται σε άρνηση θα εμπόδιζε τη δική τους εξόντωση: καλύτερα να είναι ένας ευτυχισμένος αυτο-ανενημέρωτος σκεπτικιστής, παρά ένας υπεύθυνος ρεαλιστής.

Οι επόμενες απειλές και η λύση:

https://scientificprogress.substack.com/p/the-plan-revealed

Σε αυτό το υποσύνολο, δωρεάν ebooks και... κάτι τεράστιο !


 https://petermcculloughmd.substack.com/p/follow-the-money?utm_source=substack&utm_medium=email

 

https://petermcculloughmd.substack.com/p/follow-the-money?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!