Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ! 7 παιδιά στην Αφρική έμειναν ΠΑΡΑΛΥΤΑ από τήν πολιομυελίτιδα, που προέρχεται από ΕΜΒΟΛΙΟ καί ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΕ από το Ίδρυμα Gates!....

 


Υγειονομικοί αξιωματούχοι σε δύο αφρικανικά έθνη ανακοίνωσαν ότι επτά παιδιά έμειναν παράλυτα (https://childrenshealthdefense.org/defender/polio-vaccine-gates-funded/) από πολιομυελίτιδα που προέρχεται από εμβόλιο και συνδέεται με το νέο εμβόλιο πολιομυελίτιδας τύπου 2 (nOPV2).


Οι υγειονομικές αρχές από τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (ΛΔΚ) και το Μπουρούντι, παράλληλα με την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Εξάλειψης της Πολιομυελίτιδας (GPEI), επιβεβαίωσαν τα κρούσματα στις 16 Μαρτίου (https://polioeradication.org/news-post/gpei-statement-on-cvdpv2-detections-in-burundi-and-democratic-republic-of-the-congo/). 

Ο ιός της πολιομυελίτιδας τύπου 2 που κυκλοφορεί και που προέρχεται από το εμβόλιο (cVDPV2) ανιχνεύθηκε «από τα δείγματα κοπράνων επτά παιδιών με οξεία χαλαρή παράλυση (AFP) – έξι στη ΛΔΚ ... και ένα στο Μπουρούντι" ανέφερε το GPEI. 

Εκτός από τα επτά παιδιά, ο ιός VDP βρέθηκε επίσης σε πέντε περιβαλλοντικά δείγματα από την επαρχία Bujumbura Mairie στο Μπουρούντι.

Το GPEI πρόσθεσε ότι τα απομονωμένα δείγματα ιών προέρχονται από δύο ξεχωριστές και νέες εστίες cVDPV2 που συνδέονται με το nOPV2. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτά τα κρούσματα ξεκίνησαν στις επαρχίες Τανγκιάνικα και Νότιο Κίβου της ΛΔΚ. 

Εν τω μεταξύ, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δήλωσε ότι το Μπουρούντι είχε ήδη κηρύξει εθνική κατάσταση έκτακτης ανάγκης (https://www.afro.who.int/countries/burundi/news/burundi-declares-outbreak-circulating-poliovirus-type-2) μετά από οκτώ περιπτώσεις και πέντε δείγματα λυμάτων που βρέθηκαν θετικά για cVDPV2.

Τα από του στόματος εμβόλια πολιομυελίτιδας (OPVs) – που χορηγούνται σε μεγάλο μέρος της Αφρικής, της Μέσης Ανατολής και σε μέρη της Ασίας – περιέχουν μια ζωντανή αλλά εξασθενημένη μορφή του ιού της πολιομυελίτιδας τροποποιημένη για να ελαχιστοποιήσει την ικανότητά του να παραλύει. Ω

στόσο, ο εξασθενημένος ιός στα ζωντανά από του στόματος στελέχη εμβολίων μπορεί να επανέλθει στη μολυσματικότητα, να κυκλοφορήσει, να μολύνει και να παραλύσει «σε μέρη με χαμηλά ποσοστά ανοσοποίησης» κατά τη διάρκεια των 12 έως 18 μηνών.

«Εμβόλιο επιλογής» για την πολιομυελίτιδα που διαδίδει ειρωνικά την ασθένεια

Το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates (BMGF), ένας από τους εταίρους του GPEI, χρηματοδότησε την ανάπτυξη και τις κλινικές δοκιμές για το nOPV2. «Είμαστε απογοητευμένοι (https://www.statnews.com/2023/03/16/polio-cases-derived-from-new-oral-vaccine-reported-for-first-time/) . 

Οποιοδήποτε τέτοιο ξέσπασμα είναι απογοητευτικό», παραπονέθηκε η Δρ Ananda Bandyopadhyay, αναπληρώτρια διευθύντρια τεχνολογίας, έρευνας και ανάλυσης στην ομάδα πολιομυελίτιδας του BMGF.

Σύμφωνα με τον Defender, η GPEI και η BMGF έσπευσαν να αναπτύξουν νέα OPVs που θα έκαναν τον ιό λιγότερο επιρρεπή σε μεταλλάξεις - οι οποίες είναι υπεύθυνες για τα προβλήματα υγείας που προκαλεί. 

Ο ΠΟΥ χορήγησε στο nOPV2 μια λίστα χρήσης έκτακτης ανάγκης τον Νοέμβριο του 2020 και η στρατηγική συμβουλευτική ομάδα εμπειρογνωμόνων για την ανοσοποίηση του παγκόσμιου οργανισμού υγείας συνέστησε στο nOPV2 που χρηματοδοτείται από το BMGF να γίνει το «εμβόλιο επιλογής» για την αντιμετώπιση επιδημιών πολιομυελίτιδας τύπου 2 που προέρχονται από εμβόλιο. 

Ωστόσο, το nOPV2 σχετίζεται τώρα με κρούσματα πολιομυελίτιδας που σχετίζονται με εμβόλια. (Σχετικά: UKHSA: Ιός πολιομυελίτιδας που προέρχεται από εμβόλιο βρέθηκε σε δείγματα λυμάτων του Λονδίνου. https://naturalnews.com/2022-06-24-vaccine-derived-poliovirus-found-in-london-sewage.html)

Ο Επικεφαλής Επιστημονικός Διευθυντής της Children's Health Defense (CHD) Δρ Brian Hooker εξέφρασε τη λύπη του για τα κρούσματα cVDPV2 στη ΛΔΚ και το Μπουρούντι.

«Είναι τραγικό, αλλά όχι απροσδόκητο ότι η χρήση εμβολίων ζωντανών ιών θα προκαλούσε την εξάπλωση της πολιομυελίτιδας που προέρχεται από εμβόλια - δεδομένης της τάσης αυτών των ιών να μεταλλάσσονται στην παραλυτική τους μορφή», έγραψε σε ένα email. 

"Είναι ακόμη πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι η παραλυτική μορφή κυκλοφορεί τώρα μεταξύ του πληθυσμού των παιδιών [της ΛΔΚ] και του Μπουρούντι".

Εν τω μεταξύ, η GPEI δήλωσε ότι 600 εκατομμύρια δόσεις του νέου εμβολίου χορηγήθηκαν σε 28 χώρες από τον Μάρτιο του 2021. 

Ενώ επανέλαβε ότι το nOPV2 ήταν «ασφαλές και αποτελεσματικό», τα δεδομένα διαφορετικά θα καταρρίψουν αυτόν τον ισχυρισμό. Σύμφωνα με τη ΣΝ, 800 παιδιά ανέπτυξαν παραλυτική πολιομυελίτιδα από τα από του στόματος εμβόλια (https://vaccinedamage.news/) το 2022.

Παρακολουθήστε τον ιδρυτή του InfoWars Alex Jones να συζητά τον Russell Brand που εκθέτει την επίθεση πολιομυελίτιδας του Bill Gates (https://www.brighteon.com/5dc2ae53-48b5-4507-94bf-0aafa85516b8) στο «The Joe Rogan Experience» παρακάτω.


Αυτό το βίντεο είναι από το κανάλι InfoWars στο Brighteon.com.

Περισσότερες σχετικές ιστορίες:

Bill Gates: Next pandemic likely to be man-made and worse than COVID-19.

WHO recommends new Gates-funded polio vaccine to address vaccine-derived polio outbreak in UK.

MEDICAL MADNESS: Bill Gates developing new vaccine that claims to prevent polio caused by polio vaccines.

POLIO is a man-made disease caused by heavy metals exposure, not a virus… the entire history of polio and vaccines was fabricated.

Instead of preventing the disease, polio vaccinations CAUSE polio.

 

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

ChildrensHealthDefense.org

PolioEradication.org

Afro.WHO.int

Brighteon.com

METAΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!