Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & Κ Ο Ρ Υ Φ Α Ι Ο - Τό π ε ρ ί σ τ ρ ο φ ο των ΨΕΜΜΑΤΩΝ!

 


Η αλήθεια κερδίζει αργά, αλλά αμείλικτα στο τέλος. 

Άρα γε, θα ξεμείνουν κάποια στιγμή τα ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΜΑΤΑ από συνεργούς;

https://www.freischwebende-intelligenz.org/p/das-revolvergebiss-der-luge?utm_source=substack&utm_medium=email

Milosz Matuschek


(εικ. γνάθου καρχαρία: Εάν χαθεί ένα δόντι, ξεπροβάλλει το επόμενο. Πότε, άραγε, ξεδοντιάζεται το ψέμμα;)

Ζούμε σε μια εποχή συνεχών ψεμμάτων. 

Υπάρχουν μεγάλα ψέμματα, 

μικρά ψέμματα, 

υποστηρικτικά ψέμματα, 

λευκά ψέμματα, 

Α-ψέμματα, 

Β-ψέμματα, 

Γ-ψέμματα, 

αθώα ψέμματα, τα οποία είναι αλληλένδετα και έχουν γίνει ένα πυκνό ψέμμα. 

Όλο και περισσότερα στρώματα ψεμμάτων που προσθέτονται, εναποτίθενται και στερεοποιούνται γίνονται τα θεμέλια αυτού που υποτίθεται ότι θεωρούμε «πραγματικότητα». 

Η Hannah Arendt περιέγραψε στο «Αλήθεια και ψέμματα στην πολιτική» ότι η αίσθηση της κατεύθυνσης χάνεται μέσα από το ψέμμα. 

Η αίσθηση προσανατολισμού των πολιτών, αλλά και των πολιτικών. 

Το μεγάλο ερώτημα είναι πώς διαλύεται ο ιστός των ψεμμάτων: απότομα και σκληρά, ή αργά και βασανιστικά;

Αυτή τη στιγμή, το τελευταίο φαίνεται να συμβαίνει και οι λάτρεις της αλήθειας θα πρέπει να ζήσουν με αυτό το μαρτύριο για κάμποσο. Η αλήθεια επικρατεί αμείλικτα, αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος αν μόνο πολύ λίγοι την βοηθήσουν

Όσον αφορά τον Κορωνοϊό, δεν έχει απομείνει τίποτα από το ψέμμα της υποτιθέμενης φυσικής καταστροφής που οδήγησε στη «χειρότερη πανδημία των τελευταίων 100 ετών».

Αυτό φαίνεται, για παράδειγμα, από τα πρόσφατα δημοσιευμένα μηνύματα WhatsApp του πρώην υπουργού Υγείας της Βρετανίας Matt Hancock, τα οποία αναλύονται επί του παρόντος με ευχαρίστηση από την «The Telegraph».

(Matt Hancock: Τους κάναμε όλους να @εστούν από φόβο με το επόμενο στέλεχος (του ιού) αλλά η επιπλοκή με το Brexit παραμένει κορυφαία)

(Damon Poole: Ναι, αυτό είναι που θα προκαλέσει την κατάλληλη αλλαγή συμπεριφοράς.)

(Matt Hancock: Πότε θα κυκλοφορήσουμε την νέα παραλλαγή (του ιού);)

 

Ο Hancock σε μια φρενίτιδα εξουσίας διαμηνύει ότι η επόμενη παραλλαγή Corona θα τρομάξει τον πληθυσμό. «Πότε θα κυκλοφορήσουμε την επόμενη παραλλαγή;» ρώτησε. «Ο Μπιλ Γκέητς μου χρωστάει χάρη... που κατάφερα να εμβολιάσω τόσους πολλούς ανθρώπους με τα τσιπάκια του»

(https://www.telegraph.co.uk/news/2023/03/05/matt-hancock-joke-bill-gates-covid-vaccine-conspiracy-theory/). Τα αρχεία του lockdown είναι η κορυφή του παγόβουνου των κυνικά σκεπτόμενων σκουπιδιών ενός πράκτορα του κορωνοϊού. 

Αποκαλύπτουν την κοινοτοπία του καιροσκόπου, ένα καλειδοσκόπιο του πάθους για εξουσία. 

Ο Hancock έφτασε τώρα στο φυσικό τέλος της καρριέρας του,  στα σκουπίδια: στην τηλεόραση ριάλιτι, όπου είχε επιχρυσωμένη τη θητεία του.

Ακόμη και το FBI υποψιάζεται τώρα ότι o κορωνοϊός προέρχεται από το εργαστήριο. 

Στα mainstream μέσα, αυτό εξακολουθεί να θεωρείται θεωρία συνωμοσίας. 

Όλοι όσοι πρέπει να χτίσουν μια γέφυρα προς την υπερθέρμανση του πλανήτη για να συνδυάσουν τον πανικό του ιού με τον κλιματικό πανικό θέλουν να πιστέψουν στην υποτιθέμενη φυσική προέλευση του ιού, ο οποίος λέγεται ότι ήρθε στον κόσμο μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν. 

Το τελευταίο απόσπασμα φανατικών κινδυνολόγων συγκεντρώνεται γύρω από τον Karl Lauterbach, γύρω από τον οποίο το στρατόπεδο της ζούγκλας θα διαλυθεί αρκετά σύντομα.


Μichael P. Senger @MichaelPSenger

Σε περίπτωση που υπήρχε οποιαδήποτε αμφιβολία ότι η κοινότητα πληροφοριών των ΗΠΑ προωθεί ενεργά τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου COVID, ο διευθυντής του FBI Christopher Wray εξέφρασε τώρα την υποστήριξή του στη θεωρία.


Μπορούμε ήδη να πούμε ότι οι μεγαλύτεροι οπαδοί ψευδών ειδήσεων στην πανδημία ήταν τα κύρια μέσα ενημέρωσης και οι κυβερνήσεις, δηλαδή εκείνες οι αυτοαποκαλούμενες αρχές αλήθειας που πάντα ζητούσαν εμπιστοσύνη μόνο στα επίσημα κανάλια και τα "ποιοτικά" μέσα ενημέρωσης. 

Με κάθε αποκαλυφθέν ψέμμα, χάνουν ένα άλλο δομικό στοιχείο εμπιστοσύνης. 

Εν τω μεταξύ, πρέπει να αναρωτηθεί κανείς αντίστροφα: 

Τι δεν ήταν στην πραγματικότητα ένα ψέμμα για τον Κορωνοϊό ή ήταν κατάφωρα υπερβολικό παρά την άγνοια; 

Από την προέλευση του ιού έως την υποτιθέμενη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια των εμβολίων, καμμία βασική διατριβή δεν αντέχει στον έλεγχο.


ΟleSkambraks@crzy_zeitpunk

Ειδικοί της ιατρικής επιστήμης από το Χάρβαρντ, το Τζονς Χόπκινς και το Στάνφορντ καταθέτουν ενώπιον του Κογκρέσσου: 

«Ο μεγαλύτερος ένοχος παραπληροφόρησης κατά τη διάρκεια της πανδημίας ήταν η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών». Ποιος ενδιαφέρεται στη Γερμανία;

Ωστόσο, οι στρατιώτες στη Γερμανία εξακολουθούν να αναγκάζονται να εμβολιαστούν εάν θέλουν να διατηρήσουν τις θέσεις εργασίας τους. 

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός στον τομέα της υγείας ανεστάλη μόλις στις αρχές του έτους. Πώς μοιάζουν οι ιστορίες πόνου των θυμάτων του εμβολίου, μπορεί να παρατηρηθεί με κάποια καθυστέρηση στο mainstream. 

Το μεγαλύτερο υγειονομικό σκάνδαλο στον κόσμο περιμένει ένα νομικό επακόλουθο στο οποίο όλα πρέπει EΠΙΤΕΛΟΥΣ να τεθούν επί τάπητος.

(βίντεο: διάρκεια 32:13

Βλάβες στην υγεία και δικαστική διαμάχη: Πώς αγωνίζονται οι πληγέντες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού (συγκλονιστικό βίντεο)

https://youtu.be/TRbnyY00R_0

Εμβολιασμένοι κατά του κορωνοϊού – μετά από αυτό, οι άνθρωποι αναφέρουν μακροχρόνια προβλήματα σε σπάνιες περιπτώσεις. Μέχρι στιγμής, το «σύνδρομο μετά τον εμβολιασμό» εξακολουθεί να είναι σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητο. 

Για τους πληγέντες, δεν υπάρχει σχεδόν καμμία βοήθεια και μόνο λίγα σημεία επαφής. 

Στο ZDFheute live τον Ιανουάριο, η Alica Jung μίλησε με την ηθοποιό Felicia Binger, η οποία αρρώστησε με Long Covid μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοϊού, και τον καθηγητή Bernhard Schieffer, επικεφαλής της κλινικής εξωτερικών ασθενών μετά την Covid στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Marburg: https://kurz.zdf.de/UvZ/)

 

Το πόσο άθλιο ήταν το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech, για παράδειγμα, θα μπορούσε να είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό εάν είχαν μελετήσει τα έγγραφα αδειοδότησης και τις μελέτες που έπρεπε να είχε δημοσιεύσει η Pfizer υπό την πίεση του κοινού. 

Οι περισσότερες από 300.000 σελίδες υλικού έχουν αναλυθεί σχολαστικά από μια ομάδα με επικεφαλής τη δημοσιογράφο Naomi Wolf και αποκαλύπτουν πόσο αναποτελεσματικά και επικίνδυνα είναι τα εμβόλια. (https://www.achgut.com/artikel/die_pfizer_files).

Ο σπασίκλας Lauterbach θα έπρεπε να γνωρίζει αυτά τα αποτελέσματα των μελετών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί δεν τον ρωτάει κανείς γι' αυτό; 

Τα τροποποιημένα θεραπευτικά RNA ήταν μια επίθεση βιολογικών όπλων στον παγκόσμιο πληθυσμό, ένα τερατώδες έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. 

Η κήρυξη της πανδημίας από τον ΠΟΥ ήταν η πρώτη παγκόσμια επίθεση ψευδούς σημαίας από διεφθαρμένους γραφειοκράτες, συμμορφωμένους πολιτικούς, επιστήμονες και δημοσιογράφους και μεγαλομανείς φιλάνθρωπους όπως ο Μπιλ Γκέητς.


Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται σήμερα, και σε σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία, την έκρηξη του αγωγού, την υποτιθέμενη εισβολή στο Καπιτώλιο με αστυνομική συνοδεία και τα πολλά άλλα συνεχή ψέμματα: 

Μήπως η αποκάλυψη των ψεμμάτων οδηγεί σε διάλυση ολόκληρου του ιστού των ψεμμάτων; 

Και αν ναι, πότε; 

Ή μήπως το μόνο που κάνει είναι να διαλευκανθούν οι υποστηρικτές και οι συνένοχοι του ψεύδους; 

Το ψέμμα, όπως και ο μεγάλος λευκός καρχαρίας, έχει μια οδοντοστοιχία όπως το περίστροφο. 



Εάν πέσουν μερικά δόντια, τα επόμενα νέα δόντια φυτρώνουν αμέσως.

Το ψέμμα θα βρει πρόθυμους βοηθούς αρκεί να υπόσχεται οφέλη

Με την αυξανόμενη αποκάλυψη της αλήθειας, ωστόσο, χρειάζεται ακόμη πιο διεφθαρμένους, ακόμη πιο φαύλους χαρακτήρες. 

Η αλήθεια θα ξεκινήσει τη θριαμβευτική της πορεία μόνο όταν το ψέμμα έχει γίνει τόσο προφανές που κανείς δεν θέλει να το βοηθήσει πια. 

Δεν πρέπει να βασιζόμαστε σε κρατικούς και κοινωνικούς φορείς ελέγχου για τον εντοπισμό. 

Η υπέρτατη εξουσία της αλήθειας είναι το δίκτυο των αδιάσπαστων ατόμων, που δεν ανέχονται πλέον τα ψέμματα. 

Είναι ο γκρεμός στον οποίο τελικά και μόνιμα θα συντριβεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!