Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ & ΚΑΥΤΟ! - Ἡ Ἰαπωνία βλέπει ΜΕΓΑΛΗ ΩΘΗΣΙ ἐναντίον τῆς Big Pharma καί τῶν ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ Ἰαπώνων ἀξιωματούχων ὑγείας, πού καλύπτουν ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ καί ΘΑΝΑΤΟΥΣ ἀπό τό ἐμβόλιο mRNA COVID-19 - Οἱ ὑψηλότεροι ὑπερβολικοί ΘΑΝΑΤΟΙ ἀπό τόν Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!

 


Από Δρ. William Makis

Global Research, 16 Μαρτίου 2023

COVID Intel 15 Μαρτίου 2023

Ο Hirofumi Yanagase είναι Ιάπωνας πολιτικός που είναι μέλος της Βουλής των Συμβούλων (https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Councillors_(Japan)) της Ιαπωνίας.

(tweet

ShortShort News

 

@ShortShort_News

Ο Ιάπωνας νομοθέτης κ. Hirofumi Yanagase μιλά ανοιχτά: «Μόνο στις αναφερόμενες περιπτώσεις, υπήρξαν έως και 2001 περιπτώσεις πιθανολογούμενων θανάτων που προκλήθηκαν από το εμβόλιο. 


Υπάρχουν 52 περιπτώσεις όπου ένας παθολογοανατόμος έχει πραγματοποιήσει αυτοψία και ανέφερε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου. Ωστόσο, μόνο μία περίπτωση έχει βρεθεί να έχει αιτιώδη σχέση μεταξύ του εμβολίου και του θανάτου». 

Όσον αφορά άλλες 2.000 περιπτώσεις, η επιτροπή αξιολόγησης, αποτελούμενη από μια ομάδα ερασιτεχνών ακαδημαϊκών που πληρώνονται από την κυβέρνηση, δήλωσε ότι δεν μπορεί να αξιολογήσει την αιτιώδη συνάφεια λόγω έλλειψης πληροφοριών.)

 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο κ. Hirofumi Yanagase μιλάει ανοιχτά:

«Σε σύγκριση με το 2021, ο αριθμός των θανάτων έχει αυξηθεί κατά περισσότερο από 140.000. Σε σύγκριση με το 2020, ο αριθμός των θανάτων αυξήθηκε κατά 210.000... ο υψηλότερος αριθμός από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο»

«Η Ιαπωνία έχει πλημμυρίσει με ανθρώπους που παραπονιούνται ότι αισθάνονται άρρωστοι αφότου έλαβαν το εμβόλιο COVID»

«Παραδόξως, παρόλο που περισσότεροι από 2000 άνθρωποι έχουν πεθάνει μετά τον εμβολιασμό, περισσότερο από το 99% αυτών των θανάτων δεν μπορούν να αξιολογηθούν»

«Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας, το ποσοστό των αναφερόμενων θανάτων μετά το εμβόλιο COVID είναι περισσότερο από 38 φορές υψηλότερο σε σύγκριση με το εμβόλιο της γρίπης»

 

Η Ιαπωνία αναφέρει τον πρώτο θάνατο που συνδέεται άμεσα με το εμβόλιο covid-19

Από τους περισσότερους από 2000 θανάτους μετά τον εμβολιασμό COVID-19, στις 10 Μαρτίου 2023 μια επιτροπή του Ιαπωνικού Υπουργείου Υγείας έκανε την πρώτη αιτιώδη συνάφεια μεταξύ του θανάτου μιας 42χρονης γυναίκας και του εμβολίου COVID-19 (κάντε κλικ εδώ https://dailyclout.io/japanese-researchers-sue-the-government-for-hiding-inconvenient-truths-about-the-jab/)

Η γυναίκα έλαβε εμβόλιο Pfizer (δισθενές) στις 5 Νοεμβρίου 2022 σε κέντρο μαζικού εμβολιασμού. Ένιωσε άρρωστη επτά λεπτά αργότερα και η αναπνοή της σταμάτησε μετά από περίπου 15 λεπτά.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αλλά πέθανε από οξεία καρδιακή ανεπάρκεια μία ώρα και 40 λεπτά μετά τη λήψη του εμβολίου COVID-19. Μια μεταθανάτια αξονική τομογραφία έδειξε ότι είχε εμφανίσει οξύ πνευμονικό οίδημα, μια ξαφνική συσσώρευση υγρού στους πνεύμονες, ανέφερε η έκθεση.

«Από τα δεδομένα που ελήφθησαν από τις εικόνες (CT), δεν βρέθηκαν ανωμαλίες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τον θάνατο εκτός από το εμβόλιο. Λαμβάνοντας υπ΄όψη όλα τα πράγματα, η άμεση αιτιώδης σχέση μεταξύ του εμβολιασμού και του θανάτου δεν μπορεί να αμφισβητηθεί», ανέφερε η έκθεση.

 

Γιατρός μηνύει την ιαπωνική κυβέρνηση για συγκάλυψη εμβολίων COVID-19

«Σήμερα, καταθέσαμε αγωγή κατά της ιαπωνικής κυβέρνησης» ανακοίνωσε ο Δρ Masanori Fukushima κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 2 Φεβρουαρίου 2023. Επειδή το ιαπωνικό υπουργείο Υγείας αρνείται να αναγνωρίσει την αιτιώδη σχέση μεταξύ εμβολίων και θανάτων, ο καθηγητής Fukushima και μια ομάδα ερευνητών δήλωσαν ότι «δεν είχαν άλλη επιλογή από το να τολμήσουν να αναλάβουν νομική δράση». (πατήστε εδώ https://dailyclout.io/japanese-researchers-sue-the-government-for-hiding-inconvenient-truths-about-the-jab/)

Ο Δρ Masanori Fukushima είναι ειδικός στις μολυσματικές ασθένειες και ομότιμος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιότο - με πάνω από 25 χρόνια ογκολογικής εμπειρίας. Σφυροκοπά τις ρωγμές στο αφήγημα των εμβολίων και καταδίκασε δημόσια το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας στα τέλη του περασμένου έτους.

«Σήμερα, είναι ζήτημα θεμελιώδους σημασίας για την ιαπωνική κυβέρνηση να συλλέγει και να αποκαλύπτει συνεχώς ακριβή δεδομένα», δήλωσε ο καθηγητής Fukushima. «Ωστόσο, έχω γίνει μάρτυρας του πρόσφατου σκανδάλου απάτης που διαπράχθηκε από το υπουργείο Υγείας».

Η ζήτηση εμβολίων COVID-19 μειώνεται - Η Ιαπωνία ακυρώνει παραγγελία 142 εκατομμυρίων δόσεων για το εμβόλιο COVID-19 της Novavax

«Η Ιαπωνία ακυρώνει παραγγελία 140 εκατομμυρίων δόσεων για το εμβόλιο Novavax Covid εν μέσω "χαμηλότερης από την αναμενόμενη" ζήτησης» (κάντε κλικ εδώ https://endpts.com/japan-cancels-140m-dose-order-for-novavax-covid-vaccine-amid-lower-than-expected-demand/)

Η χώρα συμφώνησε αρχικά το 2021 να αγοράσει 150 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου από την Takeda, η οποία παράγει το εμβόλιο της Novavax στις εγκαταστάσεις της που εδρεύουν στο Hikari. Αλλά αφού αγόρασε μόνο 8,24 εκατομμύρια δόσεις, το Υπουργείο Υγείας, Εργασίας και Πρόνοιας ακύρωσε τις υπόλοιπες 141,76 εκατομμύρια δόσεις.

«Βλέπουμε χαμηλή ζήτηση στην αγορά για το Nuvaxovid, χαμηλότερη από την αναμενόμενη δεδομένης της τρέχουσας κατάστασης του εμβολιασμού στην Ιαπωνία και του επιπολασμού της Όμικρον», δήλωσε ο Costa Saroukos, CFO της Takeda, κατά τη διάρκεια της κλήσης της εταιρείας για το 3ο τρίμηνο την περασμένη εβδομάδα.

 

Πρόσληψη εμβολίου mRNA covid-19 στην Ιαπωνία

Η πρόσληψη εμβολίων COVID-19 στην Ιαπωνία είναι πολύ υψηλή. Σχεδόν το 69% του πληθυσμού έχει κάνει τουλάχιστον 3 δόσεις. (πατήστε εδώ https://japan.kantei.go.jp/ongoingtopics/vaccine.html)

(πίνακας: Συνολικός αριθμός δόσεων εμβολίων που έχουν χορηγηθεί μέχρι σήμερα (από τις 13 Μαρτίου 2023))

Η διάσπαση είναι περίπου 78% Pfizer και 22% Moderna (κάντε κλικ εδώ):

(πίνακας: Δόσεις εμβολίου covid 19 που χορηγήθηκαν από τον κατασκευαστή, Ιαπωνία)

 

Η αντίληψή μου...

Η Ιαπωνία έχει δηλητηριάσει αποτελεσματικά το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της με 382 εκατομμύρια δόσεις mRNA που χορηγήθηκαν. 

Κατά συνέπεια, έχει τώρα τους υψηλότερους πλεονάζοντες θανάτους από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο!!!

Χιλιάδες Ιάπωνες πολίτες πέθαναν λίγο μετά τη λήψη εμβολίου COVID-19, αλλά το Υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας συνεχίζει να συγκαλύπτει αυτούς τους θανάτους, ακόμη και όταν οι παθολόγοι έχουν προσδιορίσει αιτιώδη σχέση μεταξύ του θανάτου και του εμβολίου.

Ωστόσο, γενναία άτομα αντιστέκονται έντονα. Επικεφαλής της κατηγορίας είναι ο Δρ Fukushima, ο οποίος μηνύει την ιαπωνική κυβέρνηση για συγκαλύψεις ανεπιθύμητων ενεργειών εμβολίων COVID-19, καθώς και ο πολιτικός Hirofumi Yanagase που καλεί ανοιχτά το Υπουργείο Υγείας και τους πληρωμένους κυβερνητικούς λακέδες που διεξάγουν συγκαλύψεις.

Κάποιος πρέπει πάντα να κάνει την πρώτη κίνηση. 

Ο πρώτος ιατρός. 

Ο πρώτος πολιτικός. 

Μόλις γίνουν αυτά τα πρώτα βήματα, ένα σπίτι που βασίζεται σε θεμέλια απάτης και εξαπάτησης. δεν μπορεί να παραμείνει όρθιο για πολύ.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στα κουμπιά κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι τηλεγράφων μας. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Ο Δρ William Makis είναι Καναδός ιατρός με εμπειρία στην Ακτινολογία, Ογκολογία και Ανοσολογία. Μετάλλιο Γενικού Κυβερνήτη, Υπότροφος του Πανεπιστημίου του Τορόντο. Συγγραφέας 100+ ιατρικών δημοσιεύσεων με αξιολόγηση από ομοτίμους.

Η επιλεγμένη εικόνα είναι από τη ραδιοφωνική εκπομπή Hal Turner

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: Μαριγὼ Ζαραφοπούλα

https://www.globalresearch.ca/japan-sees-major-push-back-against-big-pharma-corrupt-japanese-health-officials-who-covering-up-covid-19-mrna-vaccine-injuries-deaths-highest-excess-deaths-now-since-wwii/5812162


2 σχόλια:

  1. ΠΟΙΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ: Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Άντονι Φάουτσι και πολλοί άλλοι έχουν παραβιάσει τουλάχιστον έξι ομοσπονδιακούς νόμους των ΗΠΑ, θέτοντας τον δημόσιο πληθυσμό σε μια παράνομη κλινική δοκιμή που είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες θανάτους. Ελεγχόμαστε από εγκληματική οργάνωση.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1615707500946546689
    ====
    Δεν είναι εκπληκτικό το γεγονός ότι οι συνωμοσιολόγοι είχαν δίκιο σε όλη την περίοδο ως επί το πλείστον;

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1636806455876517902?cxt=HHwWnICwiZWzjbctAAAA
    =========
    Η γλώσσα του σώματος του Γκέιτς είναι 1000% ένοχη.
    Είναι τόσο άβολα………

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1636263713203187716?cxt=HHwWiMCzhbHLlrUtAAAA
    =========
    Η Διεθνής Ποινική Έρευνα καλεί κάθε δημόσιο πολίτη να προτείνει κατηγορίες για τους Bill Gates, Anthony Fauci, Pfizer, BlackRock, Tedros και Christian Drosten, επειδή ώθησαν όλους να λάβουν τα αναποτελεσματικά, εξαιρετικά επικίνδυνα θανατηφόρα πειραματικά εμβόλια.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1615445683296690194?cxt=HHwWpICzrcfSm-ssAAAA

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EKANE TO MΠΟΛΙ KAI Εδώ ο κύριος Pascal Najadi, συνταξιούχος τραπεζικός, περιγράφει πώς την πάτησε.
    Κι επειδή την πάτησε... (video)

    https://www.oparlapipas.gr/2023/03/ekane-to-m-pascal-najadi-video.html

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!