Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

Β Ο Μ Β Α ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εκδόθηκε ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ του Bill Gates στίς Φιλιππίνες, γιά «Π ρ ο μ ε λ ε τ η μ έ ν η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ», που συνδέεται μέ τήν κυκλοφορία εμβολίων!

 

Εκδόθηκε ένταλμα συλλήψεως του Bill Gates στις Φιλιππίνες, για «Προμελετημένη δολοφονία», που συνδέεται με την κυκλοφορία εμβολίων


https://newspunch.com/bill-gates-arrest-warrant-issued-in-philippines-for-premeditated-murder-linked-to-vaccine-roll-out/

 

Ένα δικαστήριο των Φιλιππίνων εξέδωσε ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΕΩΣ για τον Bill Gates, στο πλαίσιο έρευνας για την ανάπτυξη εμβολιασμού για τον 'Covid-19' στην επικράτεια.



Οι υπερβολικοί θάνατοι έχουν εκτοξευθεί στον απόηχο του εμβολιασμού στις Φιλιππίνες, με εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες να πεθαίνουν άσκοπα και πολλούς άλλους να τραυματίζονται και να ακρωτηριάζονται, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο δικαστής είπε ότι ο Gates, ως ιδρυτής του Ιδρύματος Bill&Melinda Gates, «καταζητείται σε σχέση με εκατοντάδες χιλιάδες θανάτους, αριθμός που δεν μπορεί να υπολογιστεί προς το παρόν και είναι βέβαιο ότι θα αυξηθεί εκθετικά με την πάροδο του χρόνου».

Οι Φιλιππίνες είχαν ήδη απαγορεύσει στον Gates την είσοδο στη χώρα το 2016 και ζήτησαν από την Ιντερπόλ να διαβιβάσει το ένταλμα σύλληψης ως «κόκκινη ειδοποίηση» σε άλλες αστυνομικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, ΑΙΤΗΜΑ που μέχρι στιγμής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.

Το Δικαστήριο Αποτρόπαιων Εγκλημάτων στη Μανίλα, εξέδωσε το διάταγμα για τη σύλληψη του Gates βάσει του άρθρου 248 του αναθεωρημένου ποινικού κώδικα (RPC), το οποίο επισύρει ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ 20 ΕΤΩΝ και μίας ημέρας.


Η είδηση ​​έγινε αμέσως αντιληπτή με μια ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ίδρυμα Gates, η οποία ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ τα ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ των σχετικών δικαιοδοσιών να ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ το ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗ Ή την ΥΠΑΡΞΗ του ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΣ μέχρι να επιλυθεί η υπόθεση.

Οι ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ έχουν ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ ΚΑΤΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ που ωθούν τα ΕΜΒΟΛΙΑ στην επικράτεια.

Το 1995, οι Φιλιππίνες κατηγόρησαν την υπηρεσία του ΟΗΕ UNICEF ότι διεξήγαγε ΜΥΣΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ στην περιοχή. 

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ για τη ΔΙΑΚΟΠΗ ενός ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της UNICEF κατά του ΤΕΤΑΝΟΥ (https://www.ucanews.com/story-archive/?post_name=/1995/03/20/court-stops-use-of-antitetanus-vaccine-in-immunization-drive&post_id=46985) που χρησιμοποιούσε εμβόλιο κατά του τετάνου ΚΡΥΦΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΒΛΩΣΗ. Εμβόλια κατά της hCG είχαν επίσης βρεθεί σε τουλάχιστον τέσσερεις άλλες χώρες.

Ένας εκπρόσωπος του Ιδρύματος Gates αρνήθηκε να σχολιάσει το ένταλμα σύλληψης την Πέμπτη, μιλώντας στο τοπικό ραδιόφωνο: «Πρόκειται για μια παρεξήγηση που θα έχουμε εξαλείψει»....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!