Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

Μίς Γερμανία: 'Τρανς' κλέβει την .....παράσταση από γυναίκες! "Η εξωτερική εμφάνιση δέν παίζει απολύτως κανένα ρόλο πλέον"!!! Ε Λ Ε Ο Σ !

 


https://reitschuster.de/post/miss-germany-transfrau-stiehlt-frauen-die-show/

·  

του Kai Rebmann

Το γερμανικό βραβείο βιβλίου έχασε την αθωότητά του το αργότερο μέχρι τον Οκτώβριο του 2022. 

Το βραβείο, το οποίο δεν ήταν αδιαμφισβήτητο εδώ και αρκετό καιρό, παραδόθηκε στον συγγραφέα Kim de l'Horizon. 


Ωστόσο, η κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε λιγότερο από τις λογοτεχνικές ιδιότητες του μυθιστορήματός του "Blutbuch" παρά από το γεγονός ότι ο Ελβετός προσδιορίζεται ως "μη δυαδικό άτομο"https://reitschuster.de/post/deutscher-buchpreis-vor-dem-aus/).

Τώρα ήρθε η ώρα για τη «Μις Γερμανία»! 

Επιτέλους, θα μπορούσε κανείς σχεδόν να σκεφτεί. Στην πραγματικότητα, ήταν θέμα χρόνου μια τρανς γυναίκα να στεφθεί βασίλισσα ομορφιάς της Γερμανίας για πρώτη φορά. 

Αυτή η ερώτηση είναι πιθανό να απαντηθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο στο Europapark Rust, όταν ο τελικός του διαγωνισμού θα διεξαχθεί στο νότιο Baden. 

Στο πλοίο συμμετέχει επίσης η 19χρονη Saskia von Bargen από το Ammerland (Κάτω Σαξονία), η οποία ήταν η μόνη τρανς γυναίκα από τις 15.000 συμμετέχουσες που κατάφερε να μπει στην πρώτη 10άδα.

Ήδη το 2019, τα Miss Germany Studios, οι διοργανωτές των καλλιστείων, έκαναν μια ριζική αλλαγή στην ιδεολογία. 

«Όποιος κινείται θα φορέσει την κορδέλλα» είναι το σύνθημα από τότε. Και το μέλος της κριτικής επιτροπής Jil Andert τονίζει επίσης: «Η εξωτερική εμφάνιση δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο πια!» 

Στην περίπτωση των διεθνών ομολόγων τους, όπως η «Μις Κόσμος» ή η «Μις Υφήλιος», οι Γερμανίδες υποψήφιες δεν έχουν παίξει απολύτως κανένα ρόλο εδώ και χρόνια – σε κάθε περίπτωση, κανένας δεν έχει μπει στο top 40 ή στο top 20 από το 2019.

Και ο τρόπος με τον οποίο τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν τον επερχόμενο τελικό της «Μις Γερμανία 2023» υποδηλώνει ότι ο νικητής έχει καθοριστεί εδώ και καιρό. 

Το να προσπαθείς να μάθεις για τα ονόματα ή ακόμα και τα βιογραφικά των άλλων εννέα υποψηφίων είναι σαν την παροιμιώδη αναζήτηση μιας βελόνας στα άχυρα.

Τα Miss Germany Studios μπορεί να θεωρούν τους εαυτούς τους ως κοινωνικούς πρωτοπόρους προτείνοντας μια τρανς γυναίκα για το φινάλε της παράστασής τους. Στην πραγματικότητα, είναι απλώς ελεύθεροι αναβάτες. 

Η Heidi Klum αναγνώρισε τα σημάδια του ξύπνιου zeitgeist (https://reitschuster.de/post/fehldiagnose-geschlechtsdysphorie-und-die-lebenslangen-folgen/) πριν από δύο χρόνια και ανακήρυξε ένα τρανς μοντέλο νικητή του GNTM.

Η Saskia von Bargen βλέπει τον εαυτό της ως πρέσβειρα για το «θέμα των τρανσέξουαλ». Είναι πολύ πιθανό ότι αυτό θα είναι αρκετό για να βάλει το στέμμα ως «βασίλισσα ομορφιάς» της Γερμανίας το Σάββατο. 

Γιατί στα μάτια της κριτικής επιτροπής, η «προσωπικότητα» και η «αποστολή» των υποψηφίων βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, όπως διευκρινίζει ο Jil Andert. 

Με άλλα λόγια: ιδεολογία και στάση! 

Η νικήτρια μπορεί να προσβλέπει σε επιχορήγηση 25.000 ευρώ, την οποία μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιήσει για την «αποστολή» της.

Mια 'τρανς' γυναίκα, θέλει να πει την ιστορία της

Αλλά η τρανς γυναίκα από την Κάτω Σαξονία φέρεται να περιφρονεί τον Μαμμωνά. 

Αντίθετα, θέλει να «πει την ιστορία της», λέει η von Bargen για το κίνητρό της να κάνει αίτηση στη «Μις Γερμανία». 

Εάν αυτό είναι πραγματικά αλήθεια, τότε αυτό θα πρέπει στην πραγματικότητα να μειώσει αρκετά τις πιθανότητες νίκης. 

Γιατί: Αυτή η ιστορία είναι αρκετά ανυπόστατη και έχει ήδη μασηθεί χιλιάδες φορές τα τελευταία χρόνια:

Κατά τη γέννησή της, η Saskia von Bargen «θεωρήθηκε (!!!!!) αγόρι», όπως γράφει η «Stuttgarter Zeitung». 

Ωστόσο, η γυναίκα από την Κάτω Σαξονία ισχυρίζεται ότι γνώριζε ως πεντάχρονο παιδί «ότι ήταν κορίτσι». Ακολούθησε η πρόσληψη αναστολέων της εφηβείας (https://reitschuster.de/post/familienministerium-empfiehlt-pubertaetsblocker-fuer-kinder/) και, στην ηλικία των 13 ετών, η χορήγηση γυναικείων ορμονών, πριν τελικά καταλήξει στη λειτουργική «αλλαγή φύλου» όταν ενηλικιώθηκε.

Και παρ΄όλο που υπήρξαν επιπλοκές (https://reitschuster.de/post/wenn-die-geschlechtsumwandlung-zum-albtraum-wird/) και χρειάστηκαν συνολικά δώδεκα παρεμβάσεις, η von Bargen δεν μετάνοιωσε ποτέ για την απόφασή της και θα έκανε τα πάντα ξανά ανά πάσα στιγμή. 

Προσοχή: 

Αυτό λέει μια 19χρονη, για την οποία η αλλαγή φύλου είναι μόλις πριν από ένα χρόνο. 

Η διαγωνιζόμενη για «Μις Γερμανία» μπορεί μόνο να ελπίζει, ότι θα συνεχίσει να το βλέπει έτσι σε πέντε, ή δέκα χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!