Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

Πόσο ἠλιθίους μᾶς θέλουν ;

 


Αναφορά σύνδεσης φθορίου με χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης σε παιδιά Δημοσιεύτηκε μετά το CDC ( Κέντρο ἐλέγχου καί πρόληψης ἀσθενειῶν ) , το HHS Ὑπουργεῖο Ὑγείας ΗΠΑπροσπάθησε να την μπλοκάρει. 


Το Εθνικό Πρόγραμμα Τοξικολογίας (NTP) δημοσίευσε την Τετάρτη ένα προσχέδιο έκθεσης, που συνδέει την προγεννητική και την παιδική έκθεση σε φθόριο με μειωμένο IQ στα παιδιά, αφού οι υπεύθυνοι δημόσιας υγείας προσπάθησαν για σχεδόν ένα χρόνο να εμποδίσουν τη δημοσίευσή του...

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των Η.Π.Α. και το CDC προσπάθησαν νά μπλοκάρουν την έκθεση αρχικά. 

Ωστόσο, μια δικαστική απόφαση που προέκυψε από μήνυση που κατέθεσε η Food and Water Watch κατά της Υπηρεσίας Προστασίας του Περιβάλλοντος των ΗΠΑ (EPA) ανάγκασε στη δημοσιοποίηση της έκθεσης αυτή την εβδομάδα.

Το NTP , ένα διυπηρεσιακό πρόγραμμα που διευθύνεται από το HHS που ερευνά και εκθέσεις για τις περιβαλλοντικές τοξίνες, διεξήγαγε μια εξαετή συστηματική ανασκόπηση για να αξιολογήσει επιστημονικές μελέτες σχετικά με την έκθεση σε φθόριο και τις πιθανές νευροαναπτυξιακές και γνωστικές επιπτώσεις στην υγεία του ανθρώπου.

Η έκθεση, που περιέχει μια μονογραφία και μια μετα-ανάλυση, πέρασε από δύο γύρους αξιολόγησης από ομοτίμους από τις Εθνικές Ακαδημίες ΕπιστημώνΜηχανικής και Ιατρικής. Σχόλια από τους αναθεωρητές και οι απαντήσεις του HHS και του NTP συμπεριλήφθηκαν επίσης στην έκθεση που κυκλοφόρησε την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τον ιστότοπό του, το NTP «κατάργησε την επικίνδυνη ταξινόμηση του φθορίου» ως απάντηση σε σχόλια στη διαδικασία αξιολόγησης από ομοτίμους. Ωστόσο, η έκθεση αναφέρει:

«Η μετα-ανάλυσή μας επιβεβαιώνει τα αποτελέσματα προηγούμενων μετα-αναλύσεων και τα επεκτείνει συμπεριλαμβάνοντας νεότερες, πιο ακριβείς μελέτες με μετρήσεις έκθεσης σε ατομικό επίπεδο.

«Τα δεδομένα υποστηρίζουν μια σταθερή αντίστροφη συσχέτιση μεταξύ της έκθεσης σε φθόριο και του IQ των παιδιών

«Τα αποτελέσματα ήταν ανθεκτικά σε διαστρωμάτωση με βάση τον κίνδυνο μεροληψίας, το φύλο, την ηλικιακή ομάδα, την αξιολόγηση του αποτελέσματος, τη θέση της μελέτης, το χρόνο έκθεσης και τον τύπο έκθεσης (συμπεριλαμβανομένου του πόσιμου νερού και του φθορίου των ούρων).»

................

Η μετα-ανάλυση αναφέρει επίσης:

«Το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων από μελέτες σε ενήλικες είναι επίσης περιορισμένο και παρέχει χαμηλή εμπιστοσύνη ότι η έκθεση στο φθόριο σχετίζεται με δυσμενείς επιπτώσεις στη γνωστική λειτουργία των ενηλίκων. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά στοιχεία σχετικά με τις επιπτώσεις του IQ στα παιδιά».

«Αυτή η ανασκόπηση διαπιστώνει, με μέτρια σιγουριά, ότι η υψηλότερη έκθεση σε φθόριο συσχετίζεται σταθερά με χαμηλότερο IQ στα παιδιά."

«οι άνθρωποι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες φθορίου μέσω του τσαγιού και άλλων ποτών και επεξεργασμένων τροφίμων που παρασκευάζονται με φθοριούχο νερό, για να μην αναφέρουμε την κατάποση φυτοφαρμάκων και το φθόριο από μόλυνση του αέρα." 

.........

«Το επίπεδο κινδύνου σας εξαρτάται απίστευτα από το πόσο διψάτεΑυτό είναι πόσο παράλογη είναι όλη η υπόθεση της φθορίωσης του νερού»

.............

«Έχουμε τονίσει στη μονογραφία μας ότι τα συμπεράσματά μας ισχύουν για τις συνολικές εκθέσεις σε φθόριο και όχι για τις εκθέσεις αποκλειστικά μέσω του πόσιμου νερού».

«Αυτό που επισημαίνει το NTP εδώ είναι ότι σε ορισμένες κοινότητες, όπου η δόση φθορίου στο νερό είναι 0,7 mg/L, το NTP έχει βρει επίπεδα φθορίου που βρέθηκε να σχετίζονται με χαμηλότερο IQ»

.......................

Διαβᾶστε ὁλόκληρο τό θέμα στό : thetruthseeker.co.uk

Καί νά σκεφθῇ κανείς πώς καί γιά τό νερό πλέον,θά ἀγοράζῃ κανείς πολύ ἀκριβά ἀκόμη καί τήν ἠλιθιότητά του !!! 

Πόσο ἠλιθίους μᾶς θέλουν οἱ ἐξουσιαστές μας ; Πάρα πολύ ! Ἀπόδειξις ; Ὀρῖστε : 


Τό ἔχουν ἐπιτύχει !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!