Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Ἔγγραφα, πού ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ, δείχνουν ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ «ἐμβολίου» στήν Αὐστρία

 


Χάρη στην ευταξία των γερμανόφωνων, έχουμε τώρα γραπτές αποδείξεις συνεργασίας μεταξύ κυβέρνησης, ιατρών και μέσων ενημέρωσης - χρόνος για δικαστήρια....

epimetheus

Αυτό είναι κυριολεκτικά «καυτό από τον Τύπο»: το αυστριακό εναλλακτικό μέσο ενημέρωσης 'Der Status' δημοσίευσε έγγραφα που διέρρευσαν από το Αυστριακό Ιατρικό Επιμελητήριο (Ärztekammer) που δείχνουν, πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία, τη μεγάλη συνωμοσία μεταξύ της κυβέρνησης, του Επιμελητηρίου και των πρωταγωνιστών του.


Χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι η μετάφρασή μου. Όπως πάντα, δίνεται έμφαση σε σημεία και παραθέτω δικά μου συμπεράσματα. Το παρακάτω κείμενο έχει υποστεί ελαφριά επεξεργασία για λόγους σαφήνειας.

Σκάνδαλο! Ο Ιατρικός Σύλλογος διέταξε εμπειρογνώμονες και γιατρούς να συστήσουν εμβολιασμό

Ο Αυστριακός Ιατρικός Σύλλογος, υπό τον έκπτωτο κόκκινο [δηλαδή σοσιαλδημοκράτη] πρόεδρο Szekeres και τον σημερινό πρόεδρό του Steinhart, συνεργάστηκε στενά με τους Υπουργούς Υγείας για χρόνια. Και με αυτόν τον τρόπο, πρόδωσε τα συμφέροντα των ιατρών. [για να μην αναφέρω και για τους ασθενείς]

 

Άνοιξη 2020: Ξεκινά η συνεργασία με τους πολιτικούς

Τον Απρίλιο του 2020, ο Szekeres, ο Steinhart και ο υπουργός Anschober [Πράσινοι, που συνταξιοδοτήθηκαν] υπέγραψαν «Μνημόνιο Συνεννόησης σχετικά με τους εμβολιασμούς κατά της COVID-19». Δηλαδή, σε μια περίοδο –περισσότερο από μισό χρόνο– πριν από την υπό όρους έγκριση αυτών των ενέσιμων προϊόντων, το μνημόνιο αυτό αφορούσε, μεταξύ άλλων, διαφημιστικές εκστρατείες των ιατρών για τους εμβολιασμούς, τον εμβολιασμό των εργαζομένων στον τομέα της υγείας και των μελών των οικογενειών τους, τους εμβολιασμούς σε σπίτια και σχολεία και τις συμφωνίες αποζημίωσης.

Ωστόσο, μυστικά, έγινε επίσης διαπραγμάτευση μιας πρόσθετης συμφωνίας: συμφωνήθηκε κυριολεκτικά ότι «θα γίνουν σαφείς γενικές συστάσεις εμβολιασμού μέσω της Εθνικής Κοινοπραξίας Ανοσοποίησης (Nationales Impfgremiumή NlG) σχετικά με την καταλληλότητα των διαφόρων εμβολίων και τη δυνατότητα εφαρμογής τους, ειδικά για διάφορες ομάδες υψηλού κινδύνου».

Εκρηκτικό: ο υπουργός Υγείας και η ηγεσία του Αυστριακού Ιατρικού Συλλόγου υπέγραψαν συμβόλαιο με το οποίο πηγαίνουν πάνω από τον επικεφαλής της Εθνικής Κοινοπραξίας Ανοσοποίησης - και το έκαναν πολύ πριν καν γίνουν διαθέσιμες οι ενέσεις - για να καθορίσουν τι θα συστήσει η Εθνική Κοινοπραξία Ανοσοποίησης.

[αυτό σημαίνει, με άλλα λόγια, ότι το NIG δεν είχε ποτέ τίποτα να πει για τα δεδομένα ή τις υποκείμενες κλινικές δοκιμές. Αυτά τα γνωρίζαμε ήδη, αλλά τώρα έχουμε τις αποδείξεις: αυτοί οι άνθρωποι απέτυχαν στο κοινό, πρόδωσαν την εμπιστοσύνη των ασθενών και λερώθηκαν]

 

Ποτέ δεν είχε να κάνει με γεγονότα ή την αλήθεια

Μέχρι τώρα, το κοινό δεν γνώριζε κανένα έγγραφο που να έδειχνε τόσο ξεκάθαρα ότι διάφορες «επιτροπές εμπειρογνωμόνων» και «επιτροπές» προφανώς χρησίμευαν μόνο για να προτείνουν υποχρεωτικά αυτό που ήθελαν οι πολιτικοί και η ηγεσία του ιατρικού συλλόγου. Ποτέ δεν είχε να κάνει με την εξειδίκευση, με τις συμβουλές, με την αντικειμενική επιστήμη, με την υγεία.

Πολύ πριν από την έναρξη της εκστρατείας μαζικού εμβολιασμού, όταν τα εμβόλια δεν υπήρχαν καν (!), αφορούσε μόνο ένα πράγμα: εμβολιασμός, εμβολιασμός, και πάλι εμβολιασμός! Οι διάφορες «επιτροπές εμπειρογνωμόνων» και οι ιατροί χρησίμευαν μόνο ως κομπάρσοι [επιπλέον, στα γερμανικά, μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει επίσης τον όρο Statisten, ο οποίος κυριολεκτικά υποδηλώνει αθέμιτη επιρροή του κράτους]. Και είναι προφανές ότι η ηγεσία του ιατρικού συλλόγου «εξαγοράστηκε» με τη συμφωνία αμοιβής επιστροφής [έχω παραλείψει τα στιγμιότυπα οθόνης ορισμένων πρωτότυπων εγγράφων, τα οποία μπορούν να ελεγχθούν, αν γνωρίζετε γερμανικά, στο αρχικό άρθρο. Αρκεί να πούμε ότι τα τέλη είναι εξαιρετικά υψηλά, ειδικά υπό το πρίσμα της συχνότητας της ένεσης: 25 ευρώ για το πρώτο τρύπημα και 20 ευρώ για κάθε διαδοχικό τρύπημα. Αυτό το αποδεικτικό στοιχείο αναπαράγεται παρακάτω στην ίδια θέση με το αρχικό άρθρο]. Ο Απρίλιος του 2020 ήταν έτσι η καθοριστική στιγμή στην ιστορία του Ιατρικού Συλλόγου στην οποία η ηγεσία του παρέδωσε την ψυχή του ιατρικού επαγγέλματος στους πολιτικούς για το ισοδύναμο των τριάντα αργυρίων.

Αποφασίζεται η δίωξη των γιατρών

Δεν ήταν μόνο αυτό: σε μια «Τροποποίηση του μνημονίου συμφωνίας για τους εμβολιασμούς COVID-19 μεταξύ του Αυστριακού Ιατρικού Επιμελητηρίου και του Υπουργείου Υγείας, που συνήφθη τον Απρίλιο του 2020», με ημερομηνία 2 Σεπτεμβρίου 2021, η ηγεσία του ιατρικού συλλόγου «υποσχέθηκε δράση όσον αφορά τις υπηρεσίες που παρέχονται από το ιατρικό επάγγελμα». Και αυτά, επίσης, υπογεγραμμένα και από τα δύο μέρη:

Το Επιμελητήριο Ιατρών θα πραγματοποιήσει εκστρατεία στα μέσα ενημέρωσης καθώς και εκστρατεία μεταξύ του ιατρικού επαγγέλματος για την αύξηση της προθυμίας του πληθυσμού να εμβολιαστεί. Αυτό περιλαμβάνει την αύξηση του ζητήματος του εμβολιασμού σε άλλα ιατρικά ραντεβού (π.χ. τακτικές εξετάσεις υγείας) και την υπόσχεση να ληφθούν αυστηρότερα μέτρα κατά των γιατρών που διαδίδουν παραπληροφόρηση.

Όπως είναι γνωστό, ό,τι συνιστούσε «παραπληροφόρηση» αφέθηκε στις αυθαίρετες ιδιοτροπίες της ηγεσίας του Ιατρικού Επιμελητηρίου. Αυτή η επαίσχυντη συμφωνία αποτέλεσε τη βάση για τη δίωξη των επικριτικών ιατρών, η οποία συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στην πραγματικότητα, έγινε κατάχρηση του ιατρικού πειθαρχικού νόμου για σκοπούς εκφοβισμού και προπαγάνδας. Με αυτόν τον τρόπο, η ηγεσία του Ιατρικού Επιμελητηρίου είχε στραφεί εναντίον των μελών του που πληρώνουν [η ιδιότητα του μέλους είναι υποχρεωτική στην Αυστρία, καθώς το Επιμελητήριο πιστοποιεί επίσης ιατρούς, όπως αυτά τα συμβούλια και οι ενώσεις στις ΗΠΑ], γεγονός που εδραίωσε τη δίωξη των γιατρών στο στυλ της Ιεράς Εξέτασης.

(έγγραφο:Τα επισημασμένα αποσπάσματα μεταφράζονται παραπάνω. Πηγή: https://derstatus.at/politik/aerztekammer-diktierte-impf-empfehlung-466.html)

Πειθαρχικές διαδικασίες από τον Ιατρικό Σύλλογο Ήταν (Είναι) Παράνομες

Η συμπεριφορά της ηγεσίας της ηγεσίας του Ιατρικού Επιμελητηρίου τα τελευταία χρόνια επανέρχεται τώρα για να τους στοιχειώσει. Για μήνες, ο ιατρικός σύλλογος δεχόταν επιθέσεις, γελοιοποιούνταν και η ίδια η ύπαρξή του αμφισβητούνταν ανοιχτά από πολιτικούς. Έχοντας κάνει το καθήκον τους για τους πολιτικούς τα τελευταία τρία χρόνια χωρίς να κρυφοκοιτάξουν, το Επιμελητήριο προφανώς δεν είναι πλέον απαραίτητο και μπορεί κάλλιστα να αφεθεί ελεύθερο. Το Επιμελητήριο των Ιατρών βυθίζεται όλο και περισσότερο στην πολιτική ασημαντότητα. Σύμφωνα με τους μυημένους, θεωρείται πλέον ακόμη και πολιτικός αντίπαλος, μια κατάσταση που μπορεί επίσης να δει κανείς στα παλιά μέσα ενημέρωσης. Αφού λειτούργησε ως «θυρωρός» για πολιτικούς όλων των αποχρώσεων για χρόνια, το Επιμελητήριο Ιατρών αντιμετωπίζεται τώρα και ως τέτοιο. Διάφορα σκάνδαλα στο εσωτερικό του ιατρικού συλλόγου ενισχύουν αυτή την τάση. [μιλάμε για Κάρμα, ε; Όσοι δεν έχουν αυτοσεβασμό θα δυσκολευτούν να κερδίσουν τον σεβασμό των άλλων...]

Εν τω μεταξύ, τα περιφερειακά διοικητικά δικαστήρια της Βιέννης, της Κάτω Αυστρίας και του Vorarlberg ζήτησαν από το Συνταγματικό Δικαστήριο να καταργήσει τμήματα ή το σύνολο του πειθαρχικού νόμου του νόμου περί ιατρών [Ärztegesetz, αυτά τα μέρη του νόμου επιτρέπουν στο Ιατρικό Επιμελητήριο να επιβάλλει πρότυπα] λόγω της υποψίας αντισυνταγματικότητάς τους· είναι πιθανό το Συνταγματικό Δικαστήριο να κρίνει αντισυνταγματικό ακόμη και ολόκληρο τον νόμο για τους ιατρούς. Το Ιατρικό Επιμελητήριο είναι αυτοδιοικούμενο όργανο. Όλες οι επιτροπές του επιλέγονται μεταξύ των μελών του, δηλαδή από επαγγελματίες του ιατρικού τομέα. Ωστόσο, η Πειθαρχική Επιτροπή αποτελείται από δύο ιατρικούς αξιολογητές και έναν «δικαστικά αρμόδιο πρόεδρο» ο οποίος διορίζεται από τον Υπουργό Υγείας σε συμφωνία με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, δηλαδή κάποιον που δεν πρέπει να είναι εκπαιδευμένος ιατρός και ο οποίος δεν βγαίνει από το Επιμελητήριο Ιατρών. Έτσι, η σύνθεση της Πειθαρχικής Επιτροπής αποτελεί παραβίαση του Ομοσπονδιακού Συντάγματος. Πρόκειται για την ομόφωνη νομική γνωμοδότηση τριών κρατικών διοικητικών δικαστηρίων [Verwaltungsgerichtshofκαι αναρίθμητων νομικών.

[Θα έχω περισσότερα να πω για αυτήν την ιδιαιτερότητα παρακάτω, προς το παρόν: αυτό είναι δυνητικά τεράστιο - και θα ήταν παρόμοιο με την πλήρη επανεγγραφή των κανόνων της ιατρικής]

Το Επιμελητήριο Ιατρών ξύπνησε ακούσια τα σκυλιά που κοιμόντουσαν με το κύμα των άστοχων πειθαρχικών ακροάσεων εναντίον επικριτών ιατρών. Η συνέπεια ίσως είναι ότι τώρα πρέπει να επαναπροσδιοριστεί πλήρως. Αλλά αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι μια ευκαιρία για το ιατρικό επάγγελμα μετά από όλη την καταστολή των ιατρών τα τελευταία χρόνια. Διότι στη σημερινή του μορφή, το Ιατρείο είναι ένας πολιτικά περιττός εχθρός και, για τα μέλη του, οι ιατροί, ένας πολύ ακριβός υποχρεωτικός σύλλογος του οποίου τα τέλη χρησιμοποιούνται για τη χρηματοδότηση των πολυτελών μισθών των λειτουργών.

Συμπεράσματα

Από αμνημονεύτων χρόνων, όλοι γνωρίζαμε ότι η τιμή ενός άνδρα –ή μιας γυναίκας– αφορά, με καθαρά χρηματικούς όρους, 30 αργύρια, για να μην πούμε τίποτα για την ανηθικότητα και, ναι, τη δειλία των περισσότερων ιατρών παντού.

Η έννοια της εξαγοράς στήριξης έχει εδραιωθεί στις ΗΠΑ (δείτε, π.χ., εδώ 

https://www.aha.org/advisory/2020-04-16-coronavirus-update-cms-releases-guidance-implementing-cares-act-provisions).

Εδώ, μιλάμε για μεμονωμένους γιατρούς που πληρώνονται αδρά για το τρύπημα των ανθρώπων.

Ας κάνουμε τα μαθηματικά, έτσι; Ας υποθέσουμε ότι χρειάζονται 15 λεπτά για την επεξεργασία ενός ατόμου σε μια αναδυόμενη κλινική εμβολιασμού ή στο ιδιωτικό ιατρείο ενός γιατρού. Ας υποθέσουμε ότι οι γιατροί εργάζονται, κατά μέσο όρο 8 ώρες. Δηλαδή (4 ασθενείς κάθε ώρα) 8 ώρες = 3.200 ευρώ. Ανά ημέρα, αν θα κάνατε ακριβώς αυτό. Ή, εάν ο μέσος μήνας ως τέσσερεις εργάσιμες εβδομάδες έως 5 εργάσιμες ημέρες, αυτό θα ήταν 64,000 ευρώ το μήνα.

Θα στοιχημάτιζα ότι δεδομένου ότι το παραπάνω Μνημόνιο αναφέρει σαφώς ότι αυτές οι ενέσεις πρέπει να αναφέρονται κυριολεκτικά σε κάθε ραντεβού με έναν ασθενή, ότι η πραγματική συχνότητα των εμβολίων που χορηγούνται θα ήταν υψηλότερη. Φανταστείτε, αν θέλετε, ότι ο μέσος μηνιαίος μισθός στην Αυστρία κυμαίνεται κάπου στο μεταξύ των 3.050 ευρώ (προ φόρων) και 2.224 ευρώ μετά από φόρους (πηγή 

https://www.statistik.at/en/statistics/population-and-society/income-and-living-conditions/monthly-income).

Με άλλα λόγια: το τρύπημα για μία μόνο ημέρα φέρνει περισσότερα χρήματα (προ φόρων) από ό, τι 40 ώρες μιας πιο έντιμης εργασίας για κυριολεκτικά το ήμισυ του ενεργού πληθυσμού.

Εδώ και αν μιλάμε για 30 αργύρια. Αηδιαστικό.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι καν το χειρότερο μέρος αυτού.

Τα τρία αξιώματα της διακυβέρνησης από τη γραφειοκρατία

Εσείς οι γερμανόφωνοι, θα πρέπει απλά να τους αγαπάτε, επειδή είναι τόσο ηλίθιοι για να γράψουν αυτά τα πράγματα.

Τώρα έχουμε οριστικές αποδείξεις ότι οι επακόλουθοι απατεώνες - πρώτα και κύρια τα αντιπαθητικά διαβατήρια Covid - βασίστηκαν στην ανίερη τριάδα της αμφισβητήσιμης ιατρικής δεοντολογίας (ahem), του κυβερνητικού εξαναγκασμού και των αυθαίρετων ορισμών.

Θυμάστε ότι το «πλήρως εμβολιασμένοι» σήμαινε δύο ενέσεις; Τώρα είναι τουλάχιστον τρία, με το τέταρτο εμβόλιο «προαιρετικό» (χαχα, δείτε παραπάνω) και τα διαβατήρια Covid έρχονται με ημερομηνίες λήξης που κυμαίνονται από 3-6 μήνες, ανεξάρτητα από το αν είστε «εμβολιασμένοι» ή «αναρρώσαντες».

Έτσι, μπορούμε να διατυπώσουμε το πρώτο αξίωμα της διακυβέρνησης δια της γραφειοκρατίας : όλα διαρρέουν.

Με άλλα λόγια: αυθαίρετες κατηγορίες ανά κυβέρνηση fiat, που επιτεύχθηκαν με τη συνεργασία της συντριπτικής πλειοψηφίας του ιατρικού επαγγέλματος.

Εάν η ιστορία είναι οδηγός, τα διαβατήρια Covid είναι το λειτουργικό ισοδύναμο του Άριου Πιστοποιητικού (https://en.wikipedia.org/wiki/Aryan_certificate) που αναπτύχθηκε από τη ναζιστική Γερμανία: και τα δύο έγγραφα είχαν σαφώς πολιτικά κίνητρα και βασίζονταν στην εικονική «Επιστήμη™».

Ωστόσο, ο Covid είναι αποκαλυπτικός: έχουμε δει την άθλια έλλειψη ακεραιότητας, ηθικής και συμπόνιας εκ μέρους της πολιτικής κάστας, των πρόθυμων εκτελεστών της στα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης και των δραστών της μεταξύ των επαγγελματιών του ιατρικού τομέα.

Μην ρωτάτε τι συμβαίνει με τα άτομα. Είναι το αιματηρό «σύστημα» που στέκεται εκτεθειμένο.

Έτσι, μπορούμε να διατυπώσουμε το δεύτερο αξίωμα της διακυβέρνησης μέσω της γραφειοκρατίας: ο καθένας έχει το τίμημά του.

Το γνωρίζουμε αυτό εδώ και αρκετό καιρό. Σίγουρα, θα μπορούσα να αναφέρω τις ναζιστικές και σταλινικές θηριωδίες εδώ, αλλά θα ήθελα να σας δείξω επίσης το Asch Compliance, το Milgram και τα πειράματα φυλακών του Στάνφορντ, ή το βιβλίο Το κύμα.

Και όμως, παρ' όλα αυτά, υπάρχει και ένα φωτεινό σημείο σε όλα αυτά: σε αντίθεση με τους ισχυρισμούς των μεταμοντερνιστών woke-fied πρακτόρων-προβοκάτορων, δεν είναι όλα στην ανθρώπινη κοινωνία και τις σχέσεις «κοινωνικά κατασκευασμένα» ή για την «εξουσία».

Ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων παντού αντιστάθηκε στην πίεση να «εμβολιαστεί».

Μια ομάδα ιατρών αντιστάθηκε στις πιέσεις και τους πειρασμούς –θυμηθείτε τα 30 ασημένια– της συνεργασίας και της συμμόρφωσης με την κυβερνητική τυραννία.

Εάν η «αναμνηστική» πρόσληψη είναι οποιοσδήποτε οδηγός, όλο και περισσότεροι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι είχαν.

Έτσι, το τρίτο αξίωμα: τα κίνητρα και ο εξαναγκασμός λειτουργούν, μέχρι να μην το κάνουν.

Οι εξαιρετικά πολύπλοκες κοινωνίες μας είναι, φυσικά, κάτι περισσότερο από το άθροισμα των κινούμενων μερών της. Ωστόσο, δεδομένων των εξαιρετικά ολοκληρωμένων δομών, θα ήταν υπερβολικό να πιστέψουμε ότι ο καθένας είναι σε θέση να ελέγξει τα πάντα.

Είναι αλήθεια ότι πολλά μπορούν να κυριαρχήσουν, αλλά τελικά, η «κανονιστική δύναμη του πραγματικού» (Georg Jellinek), σε συνδυασμό με μεμονωμένες εμπειρίες, είναι ένα ισχυρό αντίδοτο στην τυραννία.

Ωστόσο, αυτό δεν έχει τελειώσει ακόμα, κάθε άλλο.

Αν η ιστορία είναι οδηγός, το μόνο που μπόρεσαν ποτέ να κάνουν οι άνθρωποι είναι να τιμωρήσουν τους δράστες με την (μάταιη) ελπίδα να εδραιώσουν την αποτροπή.

Έχει ξανασυμβεί, συμβαίνει ξανά και θα ξανασυμβεί.

Το επόμενο βήμα είναι να το επιτύχουμε αυτό, να αποκαταστήσουμε το κράτος δικαίου και να ζητήσουμε από αυτούς τους ανθρώπους να λογοδοτήσουν.

Αυτή είναι η στιγμή. Αυτή είναι η στιγμή.

 

 https://fackel.substack.com/p/leaked-documents-show-vaccine-conspiracy?utm_campaign=post_embed


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!