Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Βόμβα ἀπό τόν ὁμοσπονδιακό ὑπουργό Ὑγείας τῆς Γερμανίας

 


Παραδέχεται ότι οι σοβαροί τραυματισμοί του «εμβολίου» COVID-19 ανέκαθεν ξεπερνούσαν αυτό, που ο Καναδάς θεωρούσε ότι τερματίζει το πρόγραμμα!


του Δρ. Byram W. Bridle
 

Ο Karl Lauterbach είναι Ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας της Γερμανίας. Χθες, έριξε βόμβα στους Γερμανούς σε συνέντευξή του. Έχει αναρτηθεί στο Youtube με αγγλικούς υπότιτλους.

Μπορείτε να βρείτε το βίντεο εδώ (https://youtu.be/653x0SpYd48?t=234) (έναρξη: 3:54, τέλος:15:17 [η συνέντευξη με τον υπουργό Υγείας αρχίζει στις 8:07).


Οι τραυματισμοί που προκλήθηκαν από το «εμβόλιο» COVID-19 που καλύφθηκαν σε αυτό το πρόγραμμα είναι σοβαροί, αλλάζουν τη ζωή και μόνιμοι. Περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν συνειδητοποιώντας την πραγματικότητα ότι περισσότεροι από αυτούς τους σοβαρούς τραυματισμούς έχουν συμβεί και συνεχίζουν να εμφανίζονται από ό, τι έχουν παραδεχτεί ποτέ δημόσια εκείνοι που προωθούν πιεστικά τους εμβολιασμούς. Αυτή είναι η φύση των παθητικών συστημάτων παρακολούθησης, ιδίως όταν συνδυάζονται με την ενεργητική αποτροπή της υποβολής εκθέσεων.

Οι τραυματισμένοι από το «εμβόλιο» covid-19 βρίσκονται ανάμεσα στις ρωγμές στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό είναι φρικτό, αλλά δυστυχώς, δεν αποτελεί είδηση για τους περισσότερους από εμάς.

Το πρακτορείο ειδήσεων και ο υπουργός Υγείας επιβεβαίωσαν ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες είναι απαλλαγμένες από ευθύνη λόγω τραυματισμών «εμβολίων». Αυτό υπογραμμίζει όλα όσα είναι λάθος με την κλινική εφαρμογή των τεχνολογιών εμβολίων, αλλά ούτε αυτό δεν αποτελεί είδηση για τους περισσότερους ανθρώπους.

Οι κυβερνήσεις κατέκλυσαν με εμβόλια το κοινό και το κοινό πλήρωσε υπέρογκα ποσά για να το κάνει. Τώρα, όλο και περισσότεροι άνθρωποι υποφέρουν από σοβαρές παρενέργειες και το κοινό είναι επίσης έτοιμο να πληρώσει για αυτά τα αποτελέσματα, τα οποία, παρεμπιπτόντως, ήταν προβλέψιμα για τους εμβολιαστές και πολλούς άλλους επιστήμονες με ακεραιότητα. Όπως και να το δει κανείς, οι φορολογούμενοι έχουν χάσει και θα συνεχίσουν να χάνουν τεράστια χρηματικά ποσά εξ αιτίας αυτής της παγκόσμιας πανωλεθρίας. Αυτό θα συνεχιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της τεράστιας ζημιάς στην παγκόσμια οικονομία.

Δυστυχώς, τα περισσότερα θύματα τραυματισμών «εμβολίων» COVID-19 λαμβάνουν ένα μικρό ποσό για τις σοβαρές βλάβες που βίωσαν. Ακόμη χειρότερα, πολλοί τραυματισμοί δεν αποζημιώνονται καθόλου επειδή εκείνοι που προωθούν το αφήγημα είναι εξαιρετικά αργοί στην αναγνώριση πολλών από τα κλινικά προβλήματα που προκαλούνται από τους εμβολιασμούς.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας της Γερμανίας ελπίζει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες θα βοηθήσουν εθελοντικά στην αποζημίωση όσων έχουν πληγεί από τα «εμβόλια» covid-19. «Αυτό συμβαίνει επειδή τα κέρδη ήταν υπερβολικά. Απλά υπέρογκα κέρδη. », είπε ο Lauterbach. Μιλώντας ρητορικά, είναι καθόλου πιθανό τα «υπέρογκα κέρδη» να τύφλωσαν την κοινή λογική; Ας δούμε πόσα δωρίζουν οι εταιρείες!

Ακολουθούν μερικές παραδοχές βόμβα που προήλθαν από τη συνομιλία μεταξύ του Lauterbach και του δημοσιογράφου, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στριμώγνοντας τον Γερμανό Υπουργό Υγείας...

  • - Οι τραυματισμοί που προκαλούνται από το «εμβόλιο» covid-19 είναι μοναδικοί και συχνά δεν υπόκεινται σε παραδοσιακές ιατρικές παρεμβάσεις!

  • - Απαιτείται έρευνα για να καταλάβουμε πώς να αντιμετωπίσουμε τους μοναδικούς τραυματισμούς που προκαλούνται από τα πειραματικά «εμβόλια» COVID-19 που βρίσκονται ακόμη στα αρχικά κλινικά πειράματα φάσης 3 για να αξιολογήσουν την ασφάλειά τους παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν πλέον έλεγχοι που έχουν υποβληθεί σε θεραπεία με εικονικό φάρμακο για να διευκολύνουν την ανίχνευση σημάτων ασφαλείας!

  • - Οι κυβερνητικές υπηρεσίες πρέπει να γίνουν πιο γρήγορες στην αναγνώριση τραυματισμών που προκαλούνται από «εμβόλια» COVID-19. Ωστόσο, είναι δύσκολο να κάνουν όταν το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να δηλώνουν αδιάκοπα σαν ρομπότ ότι είναι «ασφαλή».

  • - Τα κυβερνητικά προγράμματα αποζημίωσης είναι ένα χάος, εξ ου και ο Lauterbach αισθάνθηκε υποχρεωμένος να πει, "έτσι μπορώ να καταλάβω γιατί οι άνθρωποι εδώ κάνουν καταγγελίες".

  • «Και φθάσαμε αργά [ναι, πολύ αργά!] να κατανοήσουμε καλύτερα την κατάσταση». δηλαδή, «αρχίζουμε να αναγνωρίζουμε με αυτόν τον τρόπο ότι υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι που είναι τραυματισμένοι από το εμβόλιο από ό, τι έχουμε παραδεχτεί ποτέ δημόσια»!

     
     

Ιδού μια τεράστια βόμβα που έριξε ο υπουργός Υγείας...

  • Το 2021 ισχυρίστηκε σε ένα Tweet ότι τα «εμβόλια» COVID-19 δεν είχαν παρενέργειες. Είναι αξιοσημείωτο ότι η τρέχουσα παραδοχή του είναι: «Αυτή ήταν μια υπερβολή που έκανα κάποτε σε ένα απερίσκεπτο Tweet. Δεν αντιπροσώπευε την πραγματική μου θέση. «! Είναι σκανδαλώδες ότι ένας ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας το παραδέχεται αφότου έχει εξαναγκάσει τους περισσότερους ανθρώπους να κάνουν τα εμβόλια και ισχυρίζεται ότι όλοι έδωσαν πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση. Μετά από μια απεγνωσμένη προσπάθεια να ανασκευάσει, ενώ παράλληλα έδειχνε να νοιώθει απίστευτα άβολα, ο δημοσιογράφος προκάλεσε ανοιχτά τον Lauterbach υπενθυμίζοντάς του ότι επανειλημμένα προώθησε το μήνυμά του ότι τα εμβόλια ήταν «λίγο πολύ απαλλαγμένα από παρενέργειες».

Ο δημοσιογράφος στον Lauterbach:

«Έτσι, πάντα δίνατε την εντύπωση ότι οι παρενέργειες δεν είναι πραγματικά κάτι. "


Και εδώ είναι η μεγαλύτερη βόμβα από όλες...

  • Όσον αφορά τους σοβαρούς τραυματισμούς που προκαλούνται από το «εμβόλιο» covid-19, ο Lauterbach δήλωσε:

    «Ανέκαθεν πάντα γνώριζα τους αριθμούς. Παρέμειναν σχετικά σταθεροί. ... 1:10.000μερικοί μπορεί να πουν ότι είναι πολλοί, και μερικοί μπορεί να πουν ότι δεν είναι τόσο πολλοί. "

... και τα εμβόλια COVID-19 επιβλήθηκαν παρ' όλο που μερικοί άνθρωποι είπαν ότι υπήρχαν «πολλά» σοβαρά ανεπιθύμητα συμβάντα !;!

  • Αυτό επιβεβαίωσε αυτό που είπε ο Lauterbach νωρίτερα στη συνέντευξη:

    «Σύμφωνα με τα τελευταία ερευνητικά δεδομένα, οι σοβαροί τραυματισμοί από εμβόλια είναι πολύ σπάνιοι. Η επίπτωση είναι μικρότερη από 1:10.000 εμβολιασμοί. "

  • Και μετά το δήλωσε για τρίτη φορά...

    «Αλλά ναι, 1:10:000αυτή είναι η συχνότητα εμφάνισης σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών. "

Αυτό το στατιστικό στοιχείο είναι σχεδόν σίγουρα μια υποεκτίμηση λόγω της γνωστής υποαναφοράς που είναι εγγενής στα παθητικά συστήματα παρακολούθησης, ειδικά όταν συνδυάζεται με πιέσεις στους γιατρούς να παπαγαλίσουν το σύνθημα «ασφαλές και αποτελεσματικό».

Αυτό το στατιστικό στοιχείο πρέπει να τεθεί σε μια σωστή προοπτική...

 

Το πρόγραμμα «εμβολίου» covid-19 της AstraZeneca ανεστάλη στον Καναδά λόγω του κινδύνου πρόκλησης σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών (το κύριο ήταν η πήξη του αίματος) σε 1:55.000 εμβολιασμένους ενήλικες, συμπεριλαμβανομένων των αδύναμων ηλικιωμένων! (https://ici.radio-canada.ca/rci/en/news/1792478/future-of-astrazeneca-covid-19-vaccine-in-question-in-canada-over-blood-clots-supply-issues)

 

Ναι, καλά διαβάσατε. Ένα εθνικό πρόγραμμα «εμβολίου» COVID-19 έκλεισε επειδή μια συχνότητα εμφάνισης σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών 1:55,000 θεωρήθηκε πολύ επικίνδυνη για τους Καναδούς ενήλικες!

 

Τώρα, ακούτε από μόνοι σας ότι ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας της Γερμανίας παραδέχτηκε ότι «ανέκαθεν» γνώριζε μια συχνότητα εμφάνισης σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών 1:10.000 λόγω των «εμβολίων» COVID-19.

Αυτό είναι κατάφωρο. Και οι άνθρωποι εξακολουθούν να πιέζουν αυτά τα εμβόλια, ακόμη και σε παιδιά. Σκεφτείτε το στο πλαίσιο των γεγονότων που αναφέρθηκαν παραπάνω!


Καναδοί (και άνθρωποι σε όλο τον κόσμο):

Γιατί εξαναγκαστήκατε και σας δόθηκε η εντολή να κάνετε εμβόλια που προκαλούν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες σε ποσοστό ΥΠΕΡΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ από αυτό που δικαιολογεί τη διακοπή ενός προγράμματος «εμβολίων» ;!;

 
 
 

Χρειαζόμαστε απαντήσεις και τις χρειαζόμαστε τώρα!

 

 


Πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη αφυπνιστεί στην πραγματικότητα ότι η κηρυγμένη πανδημία COVID-19 ήταν η πιο κακοδιαχειρισμένη κρίση της εποχής μας. Ωστόσο, πάρα πολλοί ακόμη εξακολουθούν να πιστεύουν το μόνο αφήγημα που επετράπη να διαδοθεί χωρίς αντίποινα. Για αυτούς, σοκαριστικές παραδοχές όπως αυτές που προέρχονται απευθείας από έναν ομοσπονδιακό υπουργό Υγείας θα έπρεπε να είναι ένα κάλεσμα αφύπνισης.

Μοιραστείτε αυτό το βίντεο κλιπ με όσους εξακολουθούν να πιστεύουν ότι οι υπουργοί Υγείας είχαν κατά νου τα συμφέροντά τους. Και ρωτήστε τους γιατί αυτοί οι άνθρωποι ανασκευάζουν τώρα το μηνύμά τους.

Και, καθώς οι «αφηγητές» προσπαθούν τώρα να ανασκευάσουν, πρέπει να συνεχίσουμε να τους υπενθυμίζουμε ποια ήταν τα "ξεκάθαρα¨και "με βεβαιότητα" μηνύματά τους τα τελευταία τρία χρόνια. Δείξτε τους πόσο μακριά μετακίνησαν τα γκολπόστ.

Φαίνεται να υπάρχει μια αυξανόμενη επιδημία επιλεκτικής αμνησίας μεταξύ εκείνων που προώθησαν το «αφήγημα».

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!