Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Στό στόχαστρο του Κογκρέσσου ο κοιμισμένος Μπάϊντεν γιά ΜΙΖΕΣ από τήν Κίνα! ( Δολλαριοφονιάς καί ο πατέρας καί ο γιός! )Η αποκάλυψη έρχεται καθώς ο Επικεφαλής της επιτροπής του Κογκρέσσου, ρεπουμπλικανός βουλευτής Τζέϊμς Κόμερ ηγείται μιας έρευνας για τις επιχειρηματικές συναλλαγές του Χάντερ Μπάϊντεν και άλλων μελών της οικογένειας Μπάϊντεν.

«Υπήρχαν τρία μέλη της οικογένειας Μπάιντεν, συμπεριλαμβανομένου ενός, που δεν έχει αναφερθεί ποτέ πριν», δήλωσε ο Κόμερ για τα μέλη της οικογένειας Μπάϊντεν, που εμπλέκονται στη συναλλαγή με εμβάσματα από την Κίνα. 

“Αυτό δείχνει πόσο βαθιά η οικογένεια Μπάϊντεν είχε εμπλακεί σε αυτό το σχέδιο (Κινεζικής) επιρροής. Αυτό που δεν γνωρίζουμε είναι ποιος ήταν ο σκοπός των χρημάτων.”

«Όλοι λένε ότι τα χρήματα ήταν για μια ενεργειακή συμφωνία, αλλά μου φαίνεται ότι αυτοί οι άνθρωποι που ήταν στενά ευθυγραμμισμένοι με το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα έστειλαν 3 εκατομμύρια δολλάρια σε μια εταιρεία «κέλυφος» και τα μοίρασαν έτσι ώστε το ένα τρίτο να πάει την οικογένεια Μπάιντεν – τρία διαφορετικά μέλη της οικογένειας χωρίς προφανή λόγο», πρόσθεσε. 

“Δεν το επένδυσαν σε μια επιχείρηση. Απλώς, όπως φαίνεται, το έβαλαν στην τσέπη τους.

Ο Κόμερ αποκάλυψε ότι η επιτροπή βρίσκεται «στο κυνήγι» για περίπου δώδεκα άλλες παρόμοιες συναλλαγές μέσω εμβάσματος.

Η Επιτροπή Εποπτείας του Κογκρέσου έλαβε πρόσβαση από το Υπουργείο Οικονομικών σε περισσότερες από 150 αναφορές ύποπτων δραστηριοτήτων (SAR) που εστάλησαν από τις τράπεζες στο υπουργείο.

Ο Χάντερ Μπάιντεν βρίσκεται υπό ομοσπονδιακή έρευνα από το 2018 για τις φορολογικές του υποθέσεις — μια έρευνα που βασίστηκε, εν μέρει, σε ορισμένες συναλλαγές στο εξωτερικό

Αυτές αφορούσαν κεφάλαια από «Κίνα και άλλα ξένα έθνη», είπαν στο Fox News πηγές που γνωρίζουν για την έρευνα από το 2020.

Οι συναλλαγές Μπάϊντεν απειλή για την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ!

Ο Κόμερ δεσμεύτηκε να «συνεχίσει να χρησιμοποιεί τραπεζικά έγγραφα και αναφορές ύποπτης δραστηριότητας για να παρακολουθεί την πορεία των χρημάτων ώστε να προσδιορίσει την έκταση των συναλλαγών της οικογένειας Μπάϊντεν, εάν ο Τζο Μπάϊντεν εκβιάζεται από αυτές τις συμφωνίες και εάν υπάρχει απειλή για την εθνική ασφάλεια».

https://twt-thumbs.washtimes.com/media/image/2022/11/01/gv103022dAPR_s878x642.jpg?7d9eab96afaae5ed923418f66ed060ae269abea7

Η Επιτροπή Εποπτείας της Βουλής έχει ήδη συγκεντρώσει έγγραφα και αρχεία σχετικά με τις επιχειρηματικές συναλλαγές της οικογένειας Μπάϊντεν. 

Ο Κόμερ κάλεσε την Bank of America να παραδώσει στοιχεία σε βάθος δεκαετίας με οικονομικά αρχεία που ανήκαν σε τρεις από τους επιχειρηματικούς συνεργάτες του Hunter Biden.

Η διερεύνηση της επιτροπής εκτός από τον πιθανό χρηματισμό της οικογένειας Μπάιντεν από τρίτες, εχθρικές χώρες, περιλαμβάνει και έρευνα για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και άλλες έκνομες δραστηριότητες.

https://www.newsbreak.gr/kosmos/449460/sto-stochastro-toy-kogkresoy-o-mpainten-gia-mizes-apo-tin-kina/

1 σχόλιο:

  1. μιλάνε για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν εντός του επόμενου διαστήματος "εκεί που θα πίνετε τον καφέ σας θα το ακούσετε...μετά θα τρέχουν όλα" Γέρων Θεόδωρος – Νείλος ο Αγιοφαραγγίτης (εκοιμήθη 28 Απριλίου 2016)

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/03/blog-post_87.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!