Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Επιχείρηση ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΦΥΛΑΚΩΝ....

 

Τί συμβαίνει στό ένδοξο 

εσωτερικό της Αμερικής;


Σε ποιον ανήκει το 'Norfolk Southern'; 

Ποιος κατέχει την 'Intel', η οποία πηγαίνει στο Οχάϊο και χρειάζεται πολύ νερό, όπως το νερό γύρω από την East Palestine, ή αυτό που ποτίζει 75.000 οικογενειακές εκμεταλλεύσεις στο Οχάϊο; 

Σε ποιον ανήκουν η Quest και η LabCorp; 



Τα μόνα εργαστήρια που απέμειναν μετά την ενοποίηση και που αποφάσισαν ξαφνικά να μην διεξάγουν πλέον μετρήσεις για διοξίνη, πουθενά στις ΗΠΑ.

Σωστά! Οι ίδιοι άνθρωποι: Vanguard, Black Rock, State Street και όλοι οι άλλοι υπέροχοι διαχειριστές hedge funds που λυμαίνονται κάθε άντρα γυναίκα και παιδί, σαν τρομακτικοί όρνεα που χρειάζονται συνεχείς εγχύσεις της ενέργειας της ζωής μας.

Γιατί τα 'τρέϊλερς' του CDC και της Health Canada προσφέρουν 175 $ ανά ερωτηματολόγιο τριών ωρών σε όλη την ενδοχώρα, το οποίο περιλαμβάνει ερωτήματα σχετικά με βιταμίνες, την ιδιοκτησία όπλων, την κατάσταση εμβολιασμού και κάθε άλλη ερώτηση υγείας που μπορείτε να φανταστείτε;

Κάτι συνέβη στο δρόμο για τη Μεγάλη Επαναφορά και ήταν η Μεγάλη Αφύπνιση. 

Το τσουνάμι των ψεμμάτων που εξέπεμψε η ηγεσία κατά τη διάρκεια της φάρσας του Covid έχει δημιουργήσει έναν υπερευαίσθητο πληθυσμό που φουντώνει σε υποψίες δεδομένης οποιασδήποτε δικαιολογίας. 

Τα αερόστατα παρακολούθησης, ο αντιδημοφιλής πόλεμος της Ουκρανίας, ο πληθωρισμός που προκαλείται από την κυβέρνηση, η σειρά πυρκαγιών σε εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων, οι μη αναγνωρισμένοι υπερβολικοί θάνατοι, έχουν συμβάλει σε μια σχεδόν καθολική δυσπιστία προς οποιονδήποτε αξιωματούχο. 

Και μετά ήρθε η East Palestine.

Η αμαξοστοιχία της Southern Norfolk μετέφερε χλωριούχο βινύλιο το οποίο όταν αναφλέγεται, μετατρέπεται σε διοξίνη, την προγιαγιά όλων των τοξινών (https://planetwavesfm.substack.com/p/dioxin-resources-page-for-citizens#details). Μέσα σε λίγες μέρες, εξαπλώθηκε (https://www.naturalnews.com/2023-02-24-epa-ignores-report-train-derailment-ash-landed-mile-away.html) στις 75.000 οικογενειακές εκμεταλλεύσεις (https://celiafarber.substack.com/p/silent-spring-eric-coppolino-and?utm_source=post-email-title&publication_id=257742&post_id=104379144&isFreemail=true&utm_medium=email) του Οχάϊο, στα χωράφια σιταριού της Νεμπράσκα, στους υπόγειους υδροφόρους ορίζοντες και έχει σκοτώσει, μέχρι στιγμής, 45.000 ψάρια. 

Τα πουλιά έπεσαν από τον ουρανό και οι περισσότεροι πιστεύουν ότι κάθε έγκυος (https://www.terraintheory.net/blogs/podcast/episode-56-eric-coppolino-on-dioxin-the-east-palestine-spill-and-the-dangers-theyre-not-telling-us) διαμένει στην περιοχή βρίσκεται σε ακραίο κίνδυνο (https://www.naturalnews.com/2023-02-23-dioxin-exposure-causes-extremely-dangerous-dna-mutations.html). Η πυρκαγιά απελευθέρωσε το μεγαλύτερο λοφίο (https://www.naturalnews.com/2023-02-17-east-palestine-train-wreck-largest-dioxin-plume.html) διοξίνης στην ιστορία.

Η κυβέρνηση προσπάθησε να κατηγορήσει τον αρχηγό της πυροσβεστικής μιας πόλης 5.000 κατοίκων για το άναμμα των χημικών. 

Δεν λειτουργεί έτσι στην αγροτική Αμερική. 

Το Υπουργείο Εσωτερικών μέσω των διαφόρων υπηρεσιών του μικροδιαχειρίζεται κάθε υδάτινο ρεύμα, αγρόκτημα, περιοχή και δάσος. Όποιος έδινε αυτή την εντολή ήταν στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας: ο κυβερνήτης, με τη συμβουλή του Εσωτερικών από το Γραφείο του Προέδρου. 

Κάθε συμφέρον ζητήθηκε και υπογράφηκε σε μια προκαθορισμένη αλυσίδα αποφάσεων, πριν το βαγόνι του τραίνου αποστραγγιστεί από χλωριούχο βινύλιο και ανάψει η φωτιά.

Το τοξικό κοκτέηλ.

Ακολουθεί μια σύνοψη λαϊκιστικών απόψεων, παρατηρήσεων και θεωρίας:

Ακόμη και η Wall Street Journal εκφράζει «ανησυχίες» (https://www.wsj.com/articles/ohio-train-derailment-contamination-fears-spread-beyond-east-palestine-fc634e6) για την παραγωγή τροφίμων στην περιοχή μετά το δυστύχημα του Norfolk Southern. Αυτό, φυσικά, δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με την αγωνία που επικρατεί στο ίδιο το χωριό, όπου οι άνθρωποι αναπτύσσουν κάθε είδους συμπτώματα (https://disaster.news/2023-02-28-east-palestine-residents-complain-worsening-health-problems.html#) , συριγμό, βήχα, κλείσιμο λαιμού, ημικρανίες, επιληπτικές κρίσεις. Η EPA ζήτησε τελικά να γίνουν δοκιμές (https://www.politico.com/news/2023/03/02/epa-dioxin-testing-ohio-train-crash-00085339) στον σιδηρόδρομο για διοξίνη. Στην ιστοσελίδα του, ο οργανισμός προειδοποιεί ότι ακόμη και μια μικρή ποσότητα καύσης (https://archive.epa.gov/epawaste/nonhaz/municipal/web/html/health.html) βινυλοχλωριδίου και διοξίνης στην αυλή μας που απελευθερώνεται από την καύση είναι επικίνδυνη.

Ούτε βοήθησε το γεγονός ότι το Norfolk Southern προσέφερε αρχικά σε κάθε κάτοικο μόλις 1.000 δολλάρια (https://www.cleveland.com/news/2023/02/attorney-warns-victims-of-east-palestine-train-derailment-not-to-accept-1000-inconvenience-checks-from-norfolk-southern.html). Ερευνητές όπως η Erin Brockovich (https://www.msn.com/en-us/news/us/environmental-activist-erin-brockovich-calls-east-palestine-train-derailment-classic-cover-up/ar-AA189OwC) έχουν επισημάνει ότι η ρύπανση από βινυλοχλωρίδιο που συνέβη στο Camp Lejeune (https://www.cnn.com/2022/12/01/us/camp-lejeune-water-victims-claims/index.html) και που είναι μόνο το 10% της κλίμακας της East Palestine, κατέστρεψε (https://www.atsdr.cdc.gov/sites/lejeune/health-effects.html) ένα εκατομμύριο ανθρώπους και οι ασφαλιστές πλήρωναν για δεκαετίες.

Τον Ιανουάριο, η κυβέρνηση Μπάιντεν δημοσίευσε ένα «σχέδιο» (https://www.transportation.gov/briefing-room/biden-harris-administration-releases-first-ever-blueprint-decarbonize-americas) για την απανθρακοποίηση του τομέα των μεταφορών. Οι μεταφορές έχουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα από οποιονδήποτε άλλο τομέα, επομένως πρέπει να περιοριστούν. Ως συνήθως με τα περιβαλλοντικά «σχέδια», η γλώσσα (https://www.transportation.gov/briefing-room/biden-harris-administration-releases-first-ever-blueprint-decarbonize-americas) είναι ασαφής και ψεύτικα συμπονετική.

Υπό την ηγεσία του προέδρου Μπάιντεν, η EPA συνεργάζεται με τους ομοσπονδιακούς εταίρους μας για να μειώσει επιθετικά τη ρύπανση που βλάπτει τους ανθρώπους και τον πλανήτη μας - εξοικονομώντας ταυτόχρονα χρήματα στις οικογένειες», δήλωσε ο διοικητής της Υπηρεσίας Προστασίας Περιβάλλοντος των ΗΠΑ Michael S. Regan. 

«Στην EPA, προτεραιότητά μας είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, ειδικά σε υπερφορτωμένες κοινότητες, προωθώντας παράλληλα τη φιλόδοξη ατζέντα του Προέδρου για το κλίμα. 

Το παρόν σχέδιο στρατηγικής αποτελεί ένα βήμα προόδου για την επίτευξη αυτών των στόχων και την επιτάχυνση της μετάβασης σε ένα μέλλον καθαρών μεταφορών.

Εξετάστε την ανικανότητα να μην γνωρίζετε ότι το χλωριούχο βινύλιο όταν αναφλέγεται μετατρέπεται σε διοξίνη. 

Σκεφτείτε ότι αυτοί είναι οι άνθρωποι που θα «επαναπροσδιορίσουν» τις μεταφορές, άνθρωποι τόσο ατυχείς ως επιλογή που δεν μπορούν ούτε καν να περιορίσουν την πιο τοξική χημική ουσία που έχει δημιουργήσει ποτέ ο άνθρωπος. 

Άρα γε επρόκειτο όντως για ανικανότητα; 

Αυξάνονται οι υποψίες ότι το ατύχημα ήταν εσκεμμένο προκειμένου να καθαριστεί η περιοχή για τη μετακίνηση της Intel (https://www.nytimes.com/2022/01/21/technology/intel-chip-factories-ohio.html) στο Οχάϊο, έτσι ώστε το νερό που χρησιμοποιείται τώρα από τους κατοίκους και τα αγροκτήματα, να μπορεί να εκχωρηθεί εκ νέου στα εργοστάσια. 

H  Norfolk Southern​​​​​​​ (http://www.nscorp.com/content/nscorp/en/investor-relations/stock-information/ownership-top-holders.html) 

ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΤΩΝ VANGUARD και BLACKROCKοι οποίες κατέχουν την (https://vimbuzz.com/who-owns-intel-corporation/) Intel.

Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά;

Το γεγονός ότι αυτή η ύποπτη συνεργασία είναι μια σχεδόν τέλεια μελέτη περίπτωσης μιας κίνησης της Ατζέντας 2030 (https://sdgs.un.org/2030agenda) δεν μπορεί να διαφύγει της προσοχής. 

Ο πανικός της «κλιματικής αλλαγής» δίνει την ώθηση για την απόσυρση της δραστηριότητας στην ενδοχώρα. 

Αυτό δεσμεύει βολικά πόρους για πολυεθνικές που δεν έχουν πίστη στον τόπο ή στους ανθρώπους.

Οι διάδρομοι μεταφορών, όπως περιγράφονται στο σχέδιο της κυβέρνησης Μπάιντεν, προορίζονται ως το τελικό σημείο της, για να λειτουργήσουν ως έξυπνοι σιδηροδρομικοί σύνδεσμοι μεταξύ μεγάλων μητροπολιτικών περιοχών ή πόλεων δεκαπέντε λεπτών (https://the-pipeline.org/the-15-minute-city-is-a-thing-devoutly-to-be-unwished/) . Όπως και στην περίφημη Συνθήκη για τη Βιοποικιλότητα (https://www.cbd.int/) , μεγάλο μέρος των ΗΠΑ θα είναι εκτός ορίων για τον άνθρωπο

Η παραγωγή τροφίμων θα πραγματοποιείται σε συγκεντρωμένες περιοχές

Η τρομακτική αύξηση των πυρκαγιών και των εκρήξεων των εγκαταστάσεων παραγωγής τροφίμων πιστεύεται ότι είναι ένας τρόπος να αναγκαστεί η παραγωγή τροφίμων σε καθορισμένες ζώνες, όπως επιθυμούν οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης της Ατζέντας 2030. (https://www.undp.org/sustainable-development-goals?utm_source=EN&utm_medium=GSR&utm_content=US_UNDP_PaidSearch_Brand_English&utm_campaign=CENTRAL&c_src=CENTRAL&c_src2=GSR&gclid=CjwKCAiAu5agBhBzEiwAdiR5tO3wX8-9MG-0y-SYTLS6bgQpEpDJ3qXX2_uktFr2uws1oIfWN4NFUhoCOzIQAvD_BwE)

Οι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης (ΣΒΑ), γνωστοί και ως Παγκόσμιοι Στόχοι, υιοθετήθηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη το 2015 ως παγκόσμια έκκληση για δράση για τον τερματισμό της φτώχειας, την προστασία του πλανήτη και τη διασφάλιση ότι έως το 2030 όλοι οι άνθρωποι θα απολαμβάνουν ειρήνη και ευημερία. 

Οι 17 ΣΒΑ είναι ενσωματωμένοι — αναγνωρίζουν ότι η δράση σε έναν τομέα θα επηρεάσει τα αποτελέσματα σε άλλους και ότι η ανάπτυξη πρέπει να εξισορροπεί την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα.

Οι χώρες έχουν δεσμευτεί να δώσουν προτεραιότητα στην πρόοδο για όσους βρίσκονται πιο πίσω. 

Οι ΣΒΑ έχουν σχεδιαστεί για τον τερματισμό της φτώχειας, της πείνας, του AIDS και των διακρίσεων κατά των γυναικών και των κοριτσιών.(!!!!!) 

Η δημιουργικότητα, η τεχνογνωσία, η τεχνολογία και οι οικονομικοί πόροι από όλη την κοινωνία είναι απαραίτητοι για την επίτευξη των ΣΒΑ σε κάθε πλαίσιο.

Μια άδεια Αμερική χρησιμεύει για να σταματήσει την «κλιματική αλλαγή». Μια άδεια Αμερική σημαίνει ότι τα χαμένα είδη θα ανακάμψουν και θα αποκτήσουν την ακριβή σωστή ισορροπία. 

Και οι δύο αυτές θεωρίες είναι ανοησίες. Αφήνοντας κατά μέρος την πνευματική προσβολή της «καταστροφικής ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής», η βιοποικιλότητα αυξάνεται γύρω από τον ανθρώπινο πληθυσμό. 

Έχουμε τέλεια παραδείγματα αυτής της ευγένειας της Διεθνούς Διατήρησης των Ηνωμένων Εθνών (https://www.conservation.org/), η οποία έχει εκκαθαρίσει (https://direct.mit.edu/glep/article/10/2/122/14465/Conservation-Refugees-The-Hundred-Year-Conflict) δεκάδες εκατομμύρια αυτόχθονες και παραδοσιακούς λαούς από τα εδάφη τους στον αναπτυσσόμενο κόσμο, μετά την οποία η βιοποικιλότητα σε αυτές τις περιοχές κατέρρευσε.

Οι άνθρωποι της υπαίθρου μπορούν να υποδείξουν διατηρημένα εδάφη στις κομητείες τους και να δείξουν ότι, χωρίς την ανθρώπινη φροντίδα, αυτό οδηγεί σχεδόν αμέσως σε πυρκαγιές, ερημοποίηση και χωροκατακτητικά είδη. Τα παραγωγικά βοσκοτόπια μετατρέπονται σε έρημο μέσα σε δέκα χρόνια. 

Με τις γεωργικές εκτάσεις συμβαίνει το ίδιο: χωροκατακτητικά είδη, αποξήρανση, απερήμωση.

Όλα είναι υπό έλεγχο!

Η Holly Fretwell, συνεργάτης στο Κέντρο Ερευνών Ιδιοκτησίας και Περιβάλλοντος (https://www.perc.org/) και καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, έδειξε (https://www.amazon.com/Who-Minding-Federal-Estate-Management/dp/0739131028) μέσα από την έρευνα στα έγκατα της δασικής υπηρεσίας ότι σχεδόν κάθε σημαντική πυρκαγιά στην αμερικανική Δύση τα τελευταία είκοσι χρόνια, προκλήθηκε από «βιώσιμη» δασική πρακτική που επιβλήθηκε από το Τμήμα Δασών. Δηλαδή αφήνοντας τα δάση να αυξάνονται ανεξέλεγκτα, τα χιλιάδες μικροσκοπικά δέντρα που μεγαλώνουν λειτουργούν σαν τέλειο προσάναμμα. Το βιβλίο της είναι πειστικό. 


Τα εκατοντάδες εκατομμύρια καμμένα δάση προκλήθηκαν από την καθοδηγούμενη από την κυβέρνηση βιώσιμη δασοκομία που επιβλήθηκε από περιβαλλοντικές ΜΚΟ, από τον ΟΗΕ.

Μια άδεια Αμερική μπορεί να προσελκύσει το όνειρο του πυρετού των προαστίων που εργάζονται σε τσιμεντένιες ζούγκλες. 

Σημαίνει τον θάνατο της υπαίθρου και την ανάθεση του μέλλοντος σε άθλιες πολυεθνικές που φέρνουν κατακλυσμό, συνεπικουρούμενες από μια πέρα από κάθε μέτρο σκληρή κυβέρνηση. 

https://elizabethnickson.substack.com/p/operation-prison-camp

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!