Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Α υ τ ο κ τ ο ν ί ε ς ΕΦΗΒΩΝ, λόγω των σκόπιμων ΨΕΜΜΑΤΩΝ που είπε η Αγγλική κυβέρνηση, σχετικά μέ τόν κίνδυνο COVID.....

 

Η Δρ Renee Hoenderkamp, μιλάει με τον Δρ David Bull στο 'Talk TV'.

 


https://metatron.substack.com/p/teen-suicides-due-to-the-deliberate?utm_source=substack&utm_medium=email

 

 

🚨🚨🚨 Προειδοποίηση: Ευαίσθητο περιεχόμενο. 🚨🚨🚨

ΦΑΚΕΛΛΟΙ LOCKDOWN - ΟΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥ LOCKDOWN ΤΟΥ HANCOCK

 

Η Δρ Renee Hoenderkamp σχολιάζει τα «αρχεία LOCKDOWN» από μηνύματα στο WhatsApp που δημοσίευσε η εφημερίδα The Telegraph. (https://www.telegraph.co.uk/news/lockdown-files/)

Νομίζω ότι [ο Matt Hancock] έχει έναν τεράστιο ρόλο να παίξει και νομίζω ότι έχει αίμα στα χέρια του. Το έχω ξαναπεί και θα το ξαναπώ και νομίζω ότι πρέπει να υπάρξουν διώξεις.

Δρ Renee Hoenderkamp, παθολόγος του NHS και Εκφωνήτρια

Αν θέλουμε να πάρουμε κάτι θετικό από αυτό, γιατί νομίζω ότι πρέπει να προσπαθήσουμε -πρέπει να δούμε στο τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλίου τώρα, στο μέλλον, έναν Υπουργό για τα Παιδιά- για να προστατεύσουμε τα παιδιά και να διασφαλίσουμε ότι ποτέ, ποτέ δεν θα αφαιρέσουμε τα δικαιώματα και την εκπαίδευσή τους. 

Θα πρέπει να έχουμε έναν Υπουργό ηλικιωμένων στο τραπέζι του Υπουργικού Συμβουλίου, που θα φροντίζει να μην κλειδώνουμε τους ανθρώπους σε οίκους ευγηρίας και να τους απομονώνουμε.

Πηγή: David Bull στο TalkTV (https://watch.talk.tv/shows/124e6384-e4ae-11ec-b4c6-0af62ebc70d1?autoplay=124e6384-e4ae-11ec-b4c6-0af62ebc70d1)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!