Τρίτη 7 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ἡ συγκάλυψις ΜΟΛΥΝΣΕΩΣ μέ νανοσωματίδια - Σημαντική συνέντευξις μέ τόν Dan Wigington - 40 ἑκατομμύρια τόννοι μεταλλικῶν νανοσωματιδίων καί ΟΞΕΙΔΙΟΥ τοῦ γραφενίου ΨΕΚΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ! - Οἱ ἄνθρωποι τά εἰσπνέουν!

 


Η συγκάλυψη μόλυνσης νανοσωματιδίων - Σημαντική συνέντευξη με τον Dan Wigington -

40.000.000 τόννοι μεταλλικών νανοσωματιδίων και οξειδίου του γραφενίου ψεκάζονται παγκοσμίως!!! - Οι άνθρωποι τό εισπνέουν!

https://anamihalceamdphd.substack.com/p/nanoparticle-contamination-cover

από την Δρ. Ana Maria Mihalcea, MD, PhD

Ο Dan Wigington παίρνει συνέντευξη από διδακτορικό πληροφοριοδότη. 


Εκατομμύρια τόννοι τοξικών νανοσωματιδίων ψεκάζονται πάνω μας. 

Έχω προειδοποιήσει για αυτήν την τοξική μόλυνση ολόκληρης της βιόσφαιράς μας και των μετάλλων νανοσωματιδίων και του οξειδίου του γραφενίου στο εμβόλιο C19 και πώς αυτό αποτελεί μέρος της ατζέντας του μετανθρωπιστικού ελέγχου και της μείωσης του πληθυσμού. 

Έχω δείξει δοκιμές εντοπισμού μετάλλων σε δείγματα ούρων μετά από θεραπεία αποσιδήρωσης EDTA από το γραφείο μου που αποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι είναι μολυσμένοι με αυτά τα τοξικά μέταλλα σε ακραίο βαθμό.

(πίνακας τοξικών μετάλλων που βρέθηκαν στα ούρα)

Η ανάλυση αυτού του ανώνυμου επιστήμονα επιβεβαιώνει τις καταστροφικές τοξικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις στις οποίες εκτιθέμεθα - απλώς αναπνέοντας τον αέρα.

Παρακολουθήστε και μοιραστείτε αυτό το σημαντικό βίντεο:

ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ: ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ (https://www.bitchute.com/video/V76BH4bhYW77/)

Ακολουθούν ορισμένα από τα σημαντικότερα σημεία της συζήτησης:

Οι επιστήμονες έκαναν δοκιμές και συνέλεξαν δείγματα βροχής στα κεντροδυτικά, πάνω από 500 δείγματα. Δοκιμάστηκαν για αλουμίνιο, βάριο, στρόντιο και άλλα νανο-μέταλλα. Με βάση την παρέκταση του υπολογισμού σε ολόκληρο τον πλανήτη, 40 εκατομμύρια τόνοι αλουμινίου, βαρίου, στροντίου ψεκάζονται ετησίως σε όλο τον πλανήτη πάνω από χερσαίες μάζες. Αυτό έχει καταστροφικές συνέπειες. Οι συγκεντρώσεις αλουμινίου και το pH στο έδαφος της Καλιφόρνιας, για παράδειγμα, έχουν αυξηθεί σημαντικά. Τα φυτά μπορούν να προσλάβουν το αλουμίνιο, το οποίο έχει υψηλή τοξικότητα. 

Συσσωρεύεται στο έδαφος και τα φυτά. 

Όλα αυτά συμβαίνουν σε νανοκλίμακα. 

Ολόκληρο το φυτό καλύπτεται με τα νανομετάλλια και το νανοσωματίδιο αλουμινίου εισέρχεται μέσα στον φυτικό ιστό. 

Τα μεγαλύτερα φυτά, όπως τα δέντρα, μπορούν να επιβραδύνουν την πρόσληψη θρεπτικών ουσιών, προκαλώντας αργό παρατεταμένο θάνατο. 

Οι άνθρωποι που καταπίνουν τα φυτά στη συνέχεια βιοσυσσωρεύουν αυτά τα εξαιρετικά τοξικά νανοσωματίδια στο σώμα τους, προκαλώντας επιταχυνόμενη γήρανση, ασθένειες και πρόωρο θάνατο.

Το θρεπτικό φορτίο όλων των τροφίμων έχει μειωθεί σημαντικά παγκοσμίως. 

Πρέπει να καταναλώνουμε περισσότερα τρόφιμα για να πάρουμε την ίδια ποσότητα διατροφής, επειδή η τοξικότητα αλουμινίου μειώνει την πρόσληψη θρεπτικών ουσιών. 

Τα φυτά και τα μικρόβια υποφέρουν από αυτή τη δηλητηρίαση και το έδαφος γίνεται λιγότερο γόνιμο. 

Ακόμη και τα βοοειδή και τα ζώα που τρέφονται με αυτά τα φυτά με έλλειψη θρεπτικών συστατικών, έχουν λιγότερη πυκνότητα θρεπτικών ουσιών. 

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι καταλήγουν με χαμηλότερα θρεπτικά συστατικά και επιδεινούμενη υγεία. 

Είναι ένα αλυσιδωτό αποτέλεσμα.

Οι καλλιέργειες ΓΤΟ αναπτύσσονται ταχύτερα, αλλά περιέχουν τη μισή διατροφή. 

Το βάριο και το στρόντιο μπορούν επίσης να έχουν πολύ αρνητικές επιπτώσεις. 40 εκατομμύρια τόνοι σε ολόκληρο τον πλανήτη ψεκάζονται, αλλά καμμία περιβαλλοντική υπηρεσία δεν τους ψάχνει καν. 

Αυτά τα στοιχεία είναι συνεργιστικά τοξικά - που σημαίνει ότι ο συνδυασμός τους έχει εκθετική αύξηση της τοξικότητας κατά 10000 φορές χειρότερο όταν συνδυάζονται για παράδειγμα Αλουμίνιο και Υδράργυρος. 

Η Monsanto έχει δημιουργήσει εργοστάσια ανθεκτικά στο αλουμίνιο λόγω του ακραίου ψεκασμού. 

Οι άνθρωποι λένε ότι δεν βλέπουν την περιορισμένη ανάπτυξη - επειδή εξετάζουν καλλιέργειες που είναι πιο ανεκτικές επειδή έχουν τροποποιηθεί γενετικά για να ανέχονται την τοξικότητα. 

Αλλά εξακολουθεί να υπάρχει η απώλεια πυκνότητας θρεπτικών ουσιών και η αυξημένη τοξική βιοσυσσώρευση για τον άνθρωπο. 

Το οξείδιο του γραφενίου nano size εμφανίζεται στα δείγματα που συνέλεξαν και ψεκάζεται τακτικά στην ανθρωπότητα τώρα. 

Θα μπορούσαν να υπάρχουν μεγαλύτερα σωματίδια άνω των 0,2 μικρών, τα οποία αυτή η ομάδα δεν έψαχνε, οπότε η ποσότητα του τοξικού υλικού θα μπορούσε ακόμη και να ξεπεράσει τους 40 εκατομμύρια τόνους ετησίως. 

Το οξείδιο του γραφενίου υπάρχει στο βρόχινο νερό - η ποσότητα των προβλημάτων με αυτό το τοξικό υλικό για την ανθρώπινη υγεία είναι σημαντική.

Για όσους δεν γνωρίζουν τους τοξικούς μηχανισμούς του Γραφενίου, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο ανασκόπησης:

Τοξικότητα των νανοσωματιδίων της οικογένειας γραφενίου: μια γενική ανασκόπηση της προέλευσης και των μηχανισμών (https://particleandfibretoxicology.biomedcentral.com/articles/10.1186/s12989-016-0168-y)

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!