Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τά ζώα των Ζωολογικών Πάρκων στο Οχάϊο Π Ε Θ Α Ι Ν Ο Υ Ν «με ανησυχητικούς ρυθμούς», ισχυρίζεται έκθεση, καθώς η EPA υιοθετεί μία στάση ΑΡΝΗΣΕΩΣ σχετικά μέ τήν χημική μ ό λ υ ν σ η!

 

https://www.newstarget.com/2023-03-02-park-animals-ohio-dying-alarming-rates.html


Τα άγρια ζώα που ζουν σε κρατικά πάρκα μέσα και γύρω από την East Palestine του Οχάϊο φέρεται να πεθαίνουν «με ανησυχητικούς ρυθμούς» (https://www.wnd.com/2023/02/report-animals-ohio-parks-dying-alarming-rates-train-wreck/) από τότε που συνέβη το περιστατικό εκτροχιασμού τραίνου στην East Palestine.


Μια πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση ισχυρίζεται ότι μια πηγή είπε στο The Ohio Star ότι ο σύζυγός της, βιολόγος άγριας ζωής και σύμβουλος για την ομοσπονδιακή δασοκομία, έχει λάβει εκατοντάδες κλήσεις τις τελευταίες ημέρες από συναδέλφους που λένε ότι συναντούν κάθε είδους νεκρά ζώα στα πάρκα τους.


Η πηγή ισχυρίζεται, ότι επιβεβαίωσε με κρατικά εργαστήρια ότι λαμβάνουν δείγματα βιζόν, ελαφιών, ταράνδων, σκουληκιών και συκωτιών από ζώα που πέθαναν λόγω τοξικής έκθεσης.



«Αυτά τα εξαιρετικά τοξικά επίπεδα είναι οι ακριβείς χημικές ουσίες που απελευθερώθηκαν από την East Palestine», ανέφερε η πηγή στην έκθεση. 

«Ο Εθνικός Δρυμός Wayne και το Shawnee State Forest στο Οχάϊο βρίσκονται κάτω από την East Palestine και είναι δύο πάρκα από όπου προέρχονται δείγματα».



(Σχετικά: Ο εκτροχιασμός τραίνου στην East Palestine πιστεύεται ότι δημιούργησε το μεγαλύτερο νέφος διοξίνης στην παγκόσμια ιστορία.https://www.naturalnews.com/2023-02-17-east-palestine-train-wreck-largest-dioxin-plume.html)

Ο κυβερνήτης DeWine κατηγορείται ότι εμπόδισε τους επιστήμονες να εισέλθουν στα πολιτειακά πάρκα του Οχάϊο για δοκιμές...

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο κυβερνήτης του Οχάϊο Mike DeWine είναι μέρος του προβλήματος, όχι η λύση. 

Φέρεται να εμποδίζει τους επιστήμονες να μπουν σε κρατικά πάρκα για περαιτέρω δοκιμές, πιθανώς για να καλύψουν τις επιπτώσεις από την καταστροφή (https://conspiracy.news/).

Μερικοί επιστήμονες βρίσκουν τρόπους για να μπουν μέσα στα πάρκα ανεξάρτητα από τις ενέργειες του DeWine.

«Ο κυβερνήτης και ο σιδηρόδρομος εμπόδιζαν τους επιστήμονες να πάρουν δείγματα εδάφους στην East Palestine, αλλά κατάφεραν να πάρουν μερικά για δοκιμές», εξηγεί η έκθεση. 

«Ομοίως, τα εδάφη είναι πολύ μολυσμένα».

(περισσότερα στον άρθρο)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!