Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ! Ο 'FDA' εγκρίνει τήν 4η αναμνηστική δόση για ...ΜΩΡΑ!!!!!- Ενώ δεδομένα από τήν Αγγλία καί τήν Γερμανία υποδεικνύουν ότι προκαλούνται 22 ΣΟΒΑΡΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ μέ τό εμβόλιο, προκειμένου νά αποτραπεί η νοσηλεία ενός μόνο παιδιού!

 

...ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ!
ΠΩΣ ΑΝΤΙΚΡΥΖΕΙ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ.....

Πρέπει να αρχίσουμε να κατηγορούμε τους μεμονωμένους αξιωματούχους δημόσιας υγείας για εγκλήματα, επειδή ενεργούν εκτός της νομικής τους εξουσίας - πού είναι ο Pascal Najadi των ΗΠΑ;

Στις 8 Δεκεμβρίου 2022 ο FDA ενέκρινε (https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/coronavirus-covid-19-update-fda-authorizes-updated-bivalent-covid-19-vaccines-children-down-6-months) δισθενείς ενισχυτές COVID για παιδιά ηλικίας έως 6 μηνών!


«Περισσότερα παιδιά έχουν τώρα την ευκαιρία να ενημερώσουν την προστασία τους έναντι του COVID-19 με ένα δισθενές εμβόλιο COVID-19 και ενθαρρύνουμε τους γονείς και τους φροντιστές εκείνων που είναι επιλέξιμοι να εξετάσουν το ενδεχόμενο να το κάνουν - ειδικά καθώς οδεύουμε προς τις διακοπές και τους χειμερινούς μήνες όπου θα περνάμε περισσότερο χρόνο σε εσωτερικούς χώρους», δήλωσε ο Επίτροπος του FDA Robert M. Califf, MD.

Eχθές, ο FDA ενέκρινε μια 4η δόση (https://www.fda.gov/media/150386/download) εμβολίου mRNA COVID για παιδιά ηλικίας 6 μηνών έως 5 ετών.

 

Η αξιολόγηση κινδύνου-οφέλους αποτελούσε το θεμέλιο της πρακτικής της δημόσιας υγείας. Ας δούμε μερικά πρόσφατα δεδομένα σχετικά με τον κίνδυνο εμβολίου και το όφελος από το εμβόλιο.

Ο Γερμανός υπουργός Υγείας, Δρ Karl Lauterbach, παραδέχθηκε ότι 1 στις 10.000 δόσεις εμβολίου COVID οδηγεί σε σοβαρή ανεπιθύμητη ενέργεια. Φαίνεται επίσης να χτίζει το άλλοθι του, υποστηρίζοντας ότι δεν υπέγραψε τη σύμβαση εμβολιασμού. Ωστόσο, προώθησε, χαιρέτησε και επέβαλε τους εμβολιασμούς.

 

(tweet: aussie17

@_aussie17

Ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

https://twitter.com/_aussie17/status/1635207236481085443)

 

Ο οικογενειακός γιατρός Δρ Scott Jensen, πρώην γερουσιαστής της Πολιτείας της Μινεσότα, σημείωσε ότι ο αριθμός των δόσεων εμβολίου mRNA που απαιτούνται για τον εμβολιασμό μικρών παιδιών για την πρόληψη μιας νοσηλείας για σοβαρή ασθένεια είναι πάνω από 224.000 δόσεις. (Ακούστε στα 19 λεπτά. Τα δεδομένα προήλθαν από την επίσημη υπηρεσία δεδομένων υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου. https://youtu.be/mjsKLi0iW5g)

Υποθέτοντας ότι ο κίνδυνος τραυματισμού λόγω του εμβολίου για τα παιδιά είναι παρόμοιος με τον κίνδυνο πληθυσμού για τον οποίο μας ενημέρωσε ο Γερμανός υπουργός Υγείας, θα πρέπει να εμβολιάσετε πάνω από 112.000 παιδιά 5 έως 11 ετών με δύο δόσεις και να τραυματίσετε σοβαρά 22 από αυτά ως αποτέλεσμα, προκειμένου να αποφευχθεί μία σοβαρή νοσηλεία COVID.

Θυμηθείτε, αυτά είναι επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από τις κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γερμανίας. Αυτά τα δεδομένα υποδηλώνουν ότι έχετε 22 φορές περισσότερες πιθανότητες να τραυματίσετε ένα παιδί με εμβόλιο mRNA παρά να το ωφελήσετε.

Οποιοσδήποτε κυβερνητικός αξιωματούχος γνωρίζει αυτά τα δεδομένα και συνιστά εμβόλια mRNA COVID για παιδιά είναι, κατά τη γνώμη μου, ένοχος για επαγγελματική κακομεταχείριση, έγκλημα, και θα πρέπει να κατηγορηθεί στο αστικό δικαστήριο, ενώ περιμένουμε έναν Γενικό Εισαγγελέα να τους απαγγείλει κατηγορίες και σε ποινικό δικαστήριο.

https://www.law.cornell.edu/wex/malfeasance

Η κακομεταχείριση είναι μια πράξη (https://www.law.cornell.edu/wex/act) που είναι παράνομη (https://www.law.cornell.edu/wex/illegal) και προκαλεί σωματική ή χρηματική βλάβη σε κάποιον άλλο. Η κακομεταχείριση είναι σκόπιμη συμπεριφορά που είναι παράνομη (https://www.law.cornell.edu/wex/unlawful) , ειδικά από αξιωματούχους (https://www.law.cornell.edu/wex/official) ή δημόσιους υπαλλήλους...

  • Στο πλαίσιο του ποινικού δικαίου (https://www.law.cornell.edu/wex/criminal_law), η «κακομεταχείριση» μπορεί να εφαρμοστεί σε περιπτώσεις που προκαλούν οικονομική ζημία ή σωματική βλάβη σε άλλο πρόσωπο. Η κακοδιαχείριση (https://www.law.cornell.edu/wex/malpractice) είναι ένα παράδειγμα εγκληματικής κακομεταχείρισης».

Παρεπιπτόντως , σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών (https://www.ons.gov.uk/aboutus/transparencyandgovernance/freedomofinformationfoi/deathsofchildrenfromcovid19inenglandandwales2020to2022) του Ηνωμένου Βασιλείου, «Από τον Μάρτιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2022, έχουν καταγραφεί 88 θάνατοι λόγω του COVID-19 στην Αγγλία και την Ουαλία (πληθυσμός 59 εκατομμύρια). Αυτό ισχύει για την ηλικιακή ομάδα κάτω του 1 έως 18 ετών».

Το Ηνωμένο Βασίλειο σταμάτησε να προτείνει εμβόλια για υγιή παιδιά ηλικίας 11 ετών και κάτω τον περασμένο Σεπτέμβριο.

https://www.theguardian.com/world/2022/sep/06/anger-at-plans-to-roll-back-covid-vaccines-to-under-11s-in-england


https://merylnass.substack.com/p/fda-authorizes-4th-booster-for-babies?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!