Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο επικεφαλής του Πενταγώνου, γιά τά 'ΑΤΙΑ*', βρίσκει συναρπαστικό τό ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ, του φαινομένου εξωγηΐνων «σπόρων πικραλίδας», στό ηλιακό μας σύστημα... / Νά διαβασθεί ΟΛΟ έως ΤΕΛΟΥΣ! Υπάρχει λόγος!

 

Pentagon UFO Chief Intrigued, by Possible Alien ‘Dandelion Seeds’ in Our Solar System...



Είναι πιθανό ένα εξωγήϊνο διαστημόπλοιο να στέλνει μίνι ανιχνευτές για να μελετήσει τους πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος, με τρόπο παρόμοιο με αυτόν που κάνουν οι ανθρώπινες διαστημικές υπηρεσίες, δήλωσε ο επικεφαλής του 'γραφείου έρευνας αγνώστων ανώμαλων φαινομένων' του Πενταγώνου, σε πρόσφατο προσχέδιο έκθεσης.

[*'ATIA':'Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα']

Τα χαρακτηριστικά ορισμένων ασυνήθιστων, ανεξήγητων διαστρικών αντικειμένων έχουν ωθήσει τους ερευνητές να εξετάσουν την πιθανότητα «ενός μητρικού σκάφους που απελευθερώνει πολλούς μικρούς ανιχνευτές κατά τη διάρκεια του στενού περάσματός του στη Γη, μια επιχειρησιακή κατασκευή όχι πολύ διαφορετική από τις αποστολές της NASA», έγραψε ο Sean Kirkpatrick, διευθυντής του Γραφείου Επίλυσης Ανωμαλιών Παντός Τομέα (AARO) του Υπουργείου Άμυνας, στην έκθεση που συνέγραψε ο Abraham "Avi" Loeb, πρόεδρος του τμήματος αστρονομίας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ.

Ο Kirkpatrick, ο οποίος προηγουμένως υπηρέτησε ως επικεφαλής επιστήμονας στο Κέντρο Πληροφοριών Πυραύλων και Διαστήματος της Υπηρεσίας Πληροφοριών Άμυνας, ηγείται του AARO από την ίδρυσή του τον Ιούλιο του 2022. Η υπηρεσία είναι επιφορτισμένη, μεταξύ άλλων, με την αξιολόγηση αναφορών (https://www.defense.gov/News/News-Stories/Article/Article/3249317/dod-office-moving-ahead-in-mission-to-identify-anomalous-phenomena/) αγνώστων ανώμαλων φαινομένων που έχουν κατατεθεί από όλα τα μέλη της υπηρεσίας, σύμφωνα με το Πεντάγωνο.

Ο Loeb, από την άλλη πλευρά, είναι γνωστός για το έργο του μελετώντας το διαστρικό αντικείμενο "Oumuamua", το οποίο ανακαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2017 από ένα τηλεσκόπιο στη Χαβάη και πυροδότησε πολλές εικασίες ότι θα μπορούσε να ήταν ένας ανιχνευτής που στάλθηκε από έναν εξωγήινο πολιτισμό. Ξεκίνησε και διευθύνει το Πρόγραμμα Galileo (https://projects.iq.harvard.edu/galileo/home) του Χάρβαρντ, το οποίο στοχεύει στον εντοπισμό και την εξέταση «εξωγήινων τεχνολογικών υπογραφών» χρησιμοποιώντας τυποποιημένες επιστημονικές μεθόδους.

Το προσχέδιο έκθεσής τους (pdf https://lweb.cfa.harvard.edu/~loeb/LK1.pdf), που κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου, συζητά συγκεκριμένα δύο αντικείμενα: το Oumuamua, το οποίο φαίνεται να έχει εξαιρετικά επίπεδο σχήμα και περιέργως στερείται του είδους της ουράς αερίου και σκόνης που έχει συνήθως ένας αστεροειδής, και το IM2, έναν διαστρικό μετεωρίτη μεγέθους μέτρου που συγκρούστηκε με τη Γη τον Μάρτιο του 2017.



«Αυτοί οι "σπόροι πικραλίδας" θα μπορούσαν να διαχωριστούν από το μητρικό σκάφος από την παλιρροϊκή βαρυτική δύναμη του Ήλιου ή από μια ικανότητα ελιγμών», έγραψαν οι συγγραφείς, υποδεικνύοντας ότι το υποτιθέμενο μητρικό σκάφος θα μπορούσε να εκτοξεύσει έναν ανιχνευτή της Γης από ένα μακρινό μέρος με μικρή ταχύτητα εκτόξευσης.

«Με τον κατάλληλο σχεδιασμό, αυτοί οι μικροσκοπικοί ανιχνευτές θα έφταναν στη Γη ή σε άλλους πλανήτες του ηλιακού συστήματος για εξερεύνηση, καθώς το μητρικό σκάφος περνά μέσα σε ένα κλάσμα του διαχωρισμού Γης-Ήλιου - ακριβώς όπως έκανε το "Oumuamua"», εξήγησαν. «Οι αστρονόμοι δεν θα μπορούσαν να παρατηρήσουν τον ψεκασμό των μίνι ανιχνευτών επειδή δεν αντανακλούν αρκετό ηλιακό φως για να τους παρατηρήσουν τα υπάρχοντα τηλεσκόπια έρευνας».

Ο διαχωρισμός Γης-Ήλιου, επίσης γνωστός ως αστρονομική μονάδα, ισοδυναμεί με 92,96 εκατομμύρια μίλια (149,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα).

Η εφημερίδα εξέτασε επίσης τον πιθανό σκοπό ενός τέτοιου ταξιδιού. Σε αναλογία με τους πραγματικούς σπόρους πικραλίδας, είπαν οι συγγραφείς, οι ανιχνευτές θα μπορούσαν να «διαδώσουν το σχέδιο των αποστολέων τους».

«Όπως και με τους βιολογικούς σπόρους, οι πρώτες ύλες στην επιφάνεια του πλανήτη θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν από αυτούς ως θρεπτικά συστατικά για αυτοαναπαραγόμενη ή απλώς επιστημονική εξερεύνηση», ανέφερε η εφημερίδα. Με αυτά τα λόγια, οι συγγραφείς υποστήριξαν ότι μια τέτοια εξερεύνηση πιθανότατα δεν έχει καμμία σχέση με το ανθρώπινο είδος, λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια χρονική κλίμακα που σχετίζεται με αυτό.

«Πιθανότατα, και παρόμοια με τις αποστολές της NASA, ο στόχος θα ήταν επιστημονικής και διερευνητικής φύσης», έγραψαν.

Το έγγραφο AARO, με τίτλο «Φυσικοί περιορισμοί σε άγνωστα εναέρια φαινόμενα», ήρθε αφού μια δικομματική ομάδα 16 γερουσιαστών ζήτησε από (https://www.rubio.senate.gov/public/index.cfm/press-releases?ID=79D042CD-39D5-4320-A735-5ABA753A5DE4) την κυβέρνηση Μπάιντεν να χρηματοδοτήσει πλήρως το γραφείο.

Το αρχικό αίτημα του υπουργείου Άμυνας για κεφάλαια το οικονομικό έτος 2023 θα χρηματοδοτούσε μόνο βασικά λειτουργικά έξοδα για την AARO και το γραφείο «αντιμετωπίζει έλλειμμα χρηματοδότησης που θα εμποδίσει την ικανότητά του να εκπληρώσει την αποστολή του», σύμφωνα με τους Γερουσιαστές, με επικεφαλής τους Marco Rubio, (R-Fla.) και Kirsten Gillibrand (D-N.Y.).

«Το AARO παρέχει την ευκαιρία να ενσωματωθούν και να επιλυθούν απειλές και κίνδυνοι για τις ΗΠΑ, προσφέροντας παράλληλα αυξημένη διαφάνεια στον αμερικανικό λαό και μειώνοντας το στίγμα», έγραψαν οι νομοθέτες σε επιστολή τους στις 16 Φεβρουαρίου προς το Πεντάγωνο. «Η επιτυχία της AARO θα εξαρτηθεί από την ισχυρή χρηματοδότηση για τις δραστηριότητές της και τη συνεργασία μεταξύ του Υπουργείου Άμυνας και της Κοινότητας Πληροφοριών».

 

ΔΕΙΤΕ  Ο Π Ω Σ Δ Η Π Ο Τ Ε   ΕΔΩ:

σιος Γαβριλ δι Χριστν σαλός, περ σχάτων κα ντιχρίστου.

Στ χρόνια του ντιχρίστου ο νθρωποι θ περιμένουν τὴν σωτηρία π τ Διάστημα. 

Ατ θ εναι τ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΕΧΝΑΣΜΑ το διαβόλου. 

νθρωπότητα θ ζητε βοήθεια π τος ξωγήινους, χωρς ν γνωρίζει τι ατο στν πραγματικότητα εναι δαίμονες.

https://www.orthros.eu/2010-10-04-06-28-23/2010-10-04-06-30-50/423-2012-08-17-01-29-39.html

και:

Άγιος Πορφύριος, Υπάρχει ζωή σ’ άλλον πλανήτη;

https://www.pemptousia.gr/2022/08/agios-porfirios-iparchi-zoi-s-allon-planiti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!