Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - Τό σπίτι τοῦ πρώην πρωθυπουργοῦ τοῦ Πακιστάν, Imran Khan περικυκλώνεται ἀπό ἀστυνομία καί βομβαρδίζεται μέ δακρυγόνα καί κανόνια νεροῦ

 


Ο Imran Khan δημοσιεύει βίντεο που ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ


του Maajid Nawaz
 

Μια ριζική αντίδραση

Η πακιστανική αστυνομία έχει περικυκλώσει το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Imran Khan σε μια προσπάθεια να τον συλλάβει.

 

 

Mέλη των Radical Media θα γνωρίζουν το ιστορικό εδώ από την κάλυψή μας τον Μάιο του 2022 (https://maajidnawaz.substack.com/p/pm-imran-khan-alleges-regime-change-5b5?utm_source=%2Fsearch%2FImran%2520Khan&utm_medium=reader2) . Και όπως συνοψίζεται (https://maajidnawaz.substack.com/p/nuclear-pakistan-is-in-revolt-against-efc?utm_source=%2Fsearch%2FPakistan&utm_medium=reader2) σε αυτή την αποστολή του Radical από τον Νοέμβριο του 2022 μετά από μια ανεπιτυχή απόπειρα δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού:

Πέρυσι, ο Imran Khan είχε ισχυριστεί ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν τον έδιωξε από το (https://maajidnawaz.substack.com/p/pm-imran-khan-alleges-regime-change-5b5?utm_source=%2Fsearch%2FImran%2520Khan&utm_medium=reader2) αξίωμά του λόγω της άρνησής του να συναινέσει σε ορισμένα συμφέροντα εξωτερικής πολιτικής και οικονομίας των ΗΠΑ.

Σήμερα, μια απόπειρα δολοφονίας αργότερα και καθώς η αστυνομία περικυκλώνει το σπίτι του, ο Khan έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο από την κατοικία του στο οποίο καλεί το έθνος να ξεσηκωθεί αν του συμβεί κάτι:

 

 

Mετάφραση του Radical Media:

«Στο όνομα του Αλλάχ του πιο Καλοπροαίρετου, του πιο Ελεήμονα, Αυτόν που μόνο λατρεύουμε και σε Αυτόν μόνο στρεφόμαστε.

Συμπατριώτες μου Πακιστανοί, η αστυνομία είναι έξω για να με πάει φυλακή. Πιστεύουν ότι βάζοντας τον Imran Khan στη φυλακή, το έθνος θα ξανακοιμηθεί. Πρέπει να τους αποδείξετε ότι κάνουν λάθος. Πρέπει να αποδείξετε ότι αυτό το έθνος είναι ζωντανό. Αυτή είναι η κοινότητα του εκλεκτού Μωάμεθ (είθε η ειρήνη και οι ευλογίες να είναι επάνω του). Αυτό είναι το έθνος που υψώνει το σύνθημα "Δεν υπάρχει θεός εκτός από τον Αλλάχ". Πρέπει να βγείτε έξω και να αγωνιστείτε για τα δικαιώματά σας και την πραγματική ελευθερία! Κοιτάξτε, ο Αλλάχ έχει ήδη δώσει στον Imran Khan τα πάντα. Πολεμάω τον πόλεμό σας. Έχω περάσει όλη μου τη ζωή παλεύοντας και θα συνεχίσω να το κάνω. Αλλά αν μου συμβεί κάτι ή καταλήξω στη φυλακή, ή με σκοτώσουν, τότε πρέπει να αποδείξετε ότι ακόμη και χωρίς τον Imran Khan αυτό το έθνος θα αγωνιστεί και δεν θα δεχτεί ποτέ την πλήρη δουλεία αυτών των κλεφτών και αυτού του ανθρώπου που διοικεί το έθνος. Ζήτω το Πακιστάν»

Το κόμμα του πρώην πρωθυπουργού PTI χαρακτήρισε το καθεστώς φασιστικό:
@PTIofficial

 

1 σχόλιο:

  1. Πρόκειται γιά τόν πρ. επιτυχημένο καί δημοφιλή τεννίστα, που έγινε πρωθυπουργός, στενότατος φίλος - πιό στενός δέν γίνεται! - μέ τόν σουλτάνο, όπως καί συνομιλητής πρό μηνών μέ τόν "δικό μας" υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής "Μηταράκη", που τόν επισκέφθηκε στήν πακιστανική πρωτεύουσα....
    https://i1.prth.gr/images/963x541/files/2022-02-08/mytarakis_xr.jpg
    Βέβαια ο πρ. τεννίστας, τά έβαλε μέ τό σύστημα καί μάλλον στό τέλος θά "πληρώσει"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!