Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Εἶναι ἡ νόσος τοῦ Lyme ἕνα κυβερνητικό ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ;

 


Υπάρχει μια νέα επιδημία της νόσου του Lyme, ή έτσι μας λένε, που εφιστά για άλλη μια φορά την προσοχή (https://www.theepochtimes.com/health/lyme-the-government-has-been-making-bugs-more-deadly_5126937.html) στον ισχυρισμό του βραβευμένου συγγραφέα Kris Newby, του οποίου το βιβλίο "Με δάγκωσε: Η μυστική ιστορία της νόσου του Lyme και των βιολογικών όπλων" υποδηλώνει ότι η ασθένεια Lyme είναι ένα κυβερνητικό βιολογικό όπλο.



Ο Δρ. Joseph Mercola αναφέρθηκε σε αυτό σε ένα πρόσφατο κομμάτι που έγραψε,



 τονίζοντας πώς τα συμπτώματα της νόσου του Lyme μιμούνται εκείνα όλων των ειδών άλλων εξουθενωτικών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της σκλήρυνσης κατά πλάκας, της αρθρίτιδας, της χρόνιας κόπωσης, της ινομυαλγίας και ακόμη και της νόσου του Άλτσχαϊμερ.

"... Ωστόσο, είναι δύσκολο να εντοπιστεί επειδή η μορφή του σε σχήμα τιρμπουσόν του επιτρέπει να τρυπώνει και να κρύβεται στους ιστούς σας», σημειώνει ο Mercola. «Τώρα μια επιδημία εκτός ελέγχου, προήλθε και αυτή από το πρόγραμμα βιολογικών όπλων των ΗΠΑ;»

Αφού εξέτασε το θέμα προσωπικά, αυτός ο συγγραφέας είναι επίσης πεπεισμένος ότι η ασθένεια Lyme είναι ένα βιολογικό όπλο, όπως ο κορωνοϊός της Γουχάν (COVID-19). Πιθανότατα παρασκευάστηκε σε εργαστήριο κάπου, ίσως στο εξωτερικό, και εξαπολύθηκε στην άγρια φύση για ανθρώπινη μόλυνση.

(Σχετικά: Πέρυσι, η Pfizer άρχισε να στοχεύει παιδιά (https://naturalnews.com/2022-08-12-pfizer-targeting-children-with-lyme-disease-vaccines.html) με νέα «εμβόλια» για τη νόσο του Lyme, υποστηρίζοντας ότι τα μικρά παιδιά είναι ένα τέλειο πεδίο δοκιμών για τα πειραματικά εμβόλια.)


Η CIA, τα εργαστήρια των Βραχωδών Ορέων και το 'Fort Detrick', εμπλέκονται στη δημιουργία της νόσου του Lyme...

Μυστική κυβερνητική έρευνα, όπως τόνισε και ο ερευνητής δημοσιογράφος Paul D. Thacker σε άρθρο του Substack με ημερομηνία 28 Φεβρουαρίου 2023, που αφορά τη χειραγώγηση παθογόνων θα μπορούσε να είναι ο τρόπος με τον οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά η νόσος του Lyme - σίγουρα φαίνεται έτσι, ούτως ή άλλως.

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων προσπαθειών της να τροποποιήσει τα παθογόνα για να τα κάνει πιο θανατηφόρα, η κυβέρνηση, η οποία σαφώς εμπλέκεται στην επιχείρηση της γενοκτονίας, μπορεί να έχει εξαπολύσει μια από τις πιο θανατηφόρες ασθένειες που είναι γνωστές στον άνθρωπο.

Εκτός από τη συγγραφή ενός βιβλίου για το θέμα, η Newby παρήγαγε επίσης ένα ντοκυμανταίρ για τη νόσο του Lyme το 2008 με τίτλο "Under Our Skin" που ήταν υποψήφιο για Όσκαρ επειδή ήταν τόσο ισχυρά πειστικό και είχε επιτυχία. Ακολούθησε ένα δεύτερο ντοκυμανταίρ το 2014 με τίτλο «Under our skin 2: Emergence».

Η Newby και ο σύζυγός της ανέπτυξαν και οι δύο τη νόσο του Lyme το 2002 ενώ έκαναν διακοπές στο Martha's Vineyard. 

Ήταν «απελπιστικά άρρωστοι και αδιάγνωστοι για ένα χρόνο», λέει η Newby, προσθέτοντας ότι πίστευε ότι ήταν το τέλος της ζωής της όπως το ήξερε.

«Μας πήρε τέσσερα ή πέντε χρόνια για να ανακάμψουμε πλήρως», είπε στον Thacker.

Μέρος αυτού που κάνει τη νόσο του Lyme ιδιαίτερα θανατηφόρα σε σύγκριση με άλλες ασθένειες είναι ο τρόπος με τον οποίο ενσωματώνεται στον ιστό, καθώς και η ανθεκτικότητά της στη θεραπεία.

«Η νόσος του Lyme μεταδίδεται από κρότωνες (τσιμπούρια) (και μερικές φορές άλλα έντομα που δαγκώνουν) μολυσμένα με τα βακτήρια Borrelia burgdorferi», γράφει ὁ Mercola. 

«Υπάρχουν περίπου δύο δωδεκάδες είδη B. burgdorferi με εκατοντάδες στελέχη παγκοσμίως, πολλά από τα οποία είναι ανθεκτικά στα αντιβιοτικά. 

Η έρευνα δείχνει ότι ένας λόγος για αυτό μπορεί να είναι ότι οι B. burgdorferi σχηματίζουν προστατευτικά βιοφίλμ γύρω τους, γεγονός που ενισχύει την αντοχή στα αντιβιοτικά.

«Ένα άλλο χαρακτηριστικό που κάνει το B. burgdorferi έναν τόσο τρομερό εχθρό είναι η ικανότητά του να παίρνει διαφορετικές μορφές στο σώμα σας, ανάλογα με τις συνθήκες. Αυτός ο έξυπνος ελιγμός το βοηθά να κρυφτεί και να επιβιώσει. Η μορφή του σε σχήμα τιρμπουσόν του επιτρέπει επίσης να τρυπώνει και να κρύβεται σε μια ποικιλία ιστών του σώματός σας, γι' αυτό προκαλεί τόσο ευρεία συμμετοχή πολλαπλών συστημάτων».

Επειδή τα τσιμπούρια μπορούν επίσης να μεταφέρουν άλλα παθογόνα, συχνά εμφανίζονται συν-λοιμώξεις που καθιστούν τη νόσο του Lyme ακόμη πιο δύσκολη στη θεραπεία. Και ενώ δεν υπάρχουν στοιχεία που να αποδεικνύουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η κυβέρνηση είναι υπεύθυνη για αυτή τη μάστιγα, λοιπόν, όπως λένε: όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει φωτιά.

Εν ολίγοις, το σκάνδαλο αφορά πολλούς από τους συνήθεις υπόπτους: τη CIA, τα εργαστήρια βιοασφάλειας επιπέδου τέσσερα όπου κατασκευάζονται βιολογικά όπλα και το Fort Detrick. Φροντίστε να δείτε το πλήρες άρθρο του Mercola, καθώς και το βιβλίο και τις ταινίες που προαναφέρθηκαν, για να μάθετε περισσότερα.

Τα τελευταία νέα σχετικά με τη βιοτρομοκρατία της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών μπορούν να βρεθούν στο Genocide.news.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

TheEpochTimes.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-03-20-is-lyme-disease-government-made-bioweapon.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!