Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ( Η επιτομή της ΓΕ-ΛΟΙ-Ο-ΤΗ-ΤΟΣ! ) OI 'ΚΛΟΟΥΝΣ' ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ: Τό Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι απονέμει στήν (διαρκώς μουτρωμένη!) μικρή Γκρέτα Τούνμπεργκ, τόν τίτλο του επίτιμου διδάκτορος .....ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ (!!!!!!!!!!!!), γιά τό ευαγγελικό της (;;;) έργο, στόν προσηλυτισμό του κόσμου, στήν «πράσινη θρησκεία"!!!!! ΕΛΕΟΣ!

 


Το Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι (https://www.helsinki.fi/στην Φινλανδία ανακοίνωσε (https://www.helsinki.fi/en/news/science-policy/thirty-new-honorary-doctorates-be-conferred-conferment-jubilee) ότι η φετινή τελετή απονομής του Ιωβηλαίου, η οποία ξεκίνησε στις 20 Μαρτίου, περιλαμβάνει την απονομή του τίτλου του επίτιμου διδάκτορα ....Θεολογίας (!!!!) στην ακτιβίστρια για το κλίμα Γκρέτα Τούνμπεργκ.


Στις 9 Ιουνίου, η Τούνμπεργκ θα αναγορευθεί διδάκτωρ Θεολογίας μαζί με διάφορους καθηγητές και επισκόπους. 

Στην ουσία, η Σχολή αντιμετωπίζει την φανατικό της υπερθέρμανσης του πλανήτη σαν ένα είδος θρησκευτικής προφήτιδας της οποίας οι προσπάθειες να τρομάξουν τους πάντες για την κλιματική αλλαγή έχουν προφανώς συμβάλει σημαντικά στην εξάπλωση της «πράσινης» θρησκείας σε όλο τον κόσμο.

Οι αναφορές δείχνουν (https://www.foxnews.com/world/greta-thunberg-receive-honorary-doctorate-finnish-university) ότι η Τούνμπεργκ θα λάβει τον τίτλο του "doctor honoris causa" στο Πανεπιστήμιο της Φινλανδίας, αυτή είναι η υψηλότερη αναγνώρισή της.

«Μεταξύ των πιο προβεβλημένων ονομάτων που συμπεριλήφθηκαν στη λίστα ήταν ο Sauli Niinistö, πρόεδρος της Φινλανδίας από το 2012, ο οποίος έχει διοριστεί επίτιμος διδάκτορας φιλοσοφίας», ανέφερε ο Bradford Betz του Fox News σχετικά με την ανακοίνωση.

«Η τελετή αποτελεί μέρος της αιώνιας Διάσκεψης του Ιωβηλαίου της Φινλανδίας, στην οποία τα άτομα αναγνωρίζονται για τα επαγγελματικά και καλλιτεχνικά τους επιτεύγματα ... Η Τούνμπεργκ, μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη διαδηλώτρια για το κλίμα από τη Σουηδία, είχε προηγουμένως διοριστεί επίτιμη διδάκτωρ στο Βελγικό Πανεπιστήμιο της Μons» (https://web.umons.ac.be/en/).

(Σχετικά: Θυμάστε τις πρώτες μέρες της «πανδημίας» όταν το CNN πρόσθεσε την Γκρέτα Τούνμπεργκ στο πάνελ των «ειδικών» για τον κορωνοϊό [Covid-19];)

 

Εμπιστεύεστε την πάστορα Γκρέτα για να σας σώσει από τις ημέρες της κλιματικής αποκάλυψης που νοιώθει ότι έρχονται;

Όπως ίσως θυμάστε, η Τούνμπεργκ έλαβε επίσης μια εξέχουσα διάκριση από το περιοδικό TIME το 2019, έχοντας ανακηρυχθεί «Πρόσωπο της Χρονιάς» για τις προσπάθειές της να αυξήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υπερθέρμανση του πλανήτη.

Η Τούνμπεργκ έγινε για πρώτη φορά γνωστή μετά από μια ομιλία που εκφώνησε σε παγκόσμιους ηγέτες στα Ηνωμένα Έθνη (ΟΗΕ) ενώ ήταν ακόμα έφηβη. Η Τούνμπεργκ επέπληξε το ακροατήριο για την άρνησή του να θέσει τέλος στην «αιώνια οικονομική ανάπτυξη», η οποία ισχυρίστηκε ΥΣΤΕΡΙΚΑ ότι ευθύνεται για ένα επερχόμενο γεγονός «μαζικής εξαφάνισης».

«Πώς τολμάτε!» Η Τούνμπεργκ ούρλιαζε καθώς άρχισαν να σχηματίζονται κροκοδείλια δάκρυα στα μάτια της. «Κλέψατε τα όνειρά μου και την παιδική μου ηλικία με τα κενά σας λόγια, και όμως, είμαι ένας από τους τυχερούς».

Η ανακοίνωση του Πανεπιστημίου του Ελσίνκι για το διδακτορικό θεολογικό βραβείο της Τούνμπεργκ έρχεται την ίδια στιγμή που ένα σουηδικό δικαστήριο έδωσε στην ίδια και σε εκατοντάδες άλλους εξτρεμιστές του κλίματος το πράσινο φως για να προχωρήσει σε ομαδική αγωγή εναντίον του σουηδικού κράτους για «ανεπαρκή πολιτική για το κλίμα».

Η Τούνμπεργκ, μαζί με περίπου 600 άλλους εξτρεμιστές που ανήκουν σε μια ομάδα υπερθέρμανσης του πλανήτη που ονομάζεται Aurora, κατέθεσε αγωγή εναντίον της σουηδικής κυβέρνησης τον Νοέμβριο. Ο ισχυρισμός τους είναι ότι δεν γίνονται αρκετά στη Σουηδία για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης του πλανήτη και την τήρηση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Στα σχόλια, πολλοί αναγνώστες πρότειναν ότι το Πανεπιστήμιο του Ελσίνκι απλώς ΥΠΟΤΙΜΗΣΕ ΜΑΖΙΚΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΤΟΥ, τα οποία ΑΞΙΖΟΥΝ τώρα «ΜΗΔΕΝ», λόγω του εναγκαλισμού της Τούνμπεργκ ως κάποιου είδους εγκεκριμένου από την παγκοσμιοποίηση «πάστορα Γκρέτα» που θα διδάξει στον κόσμο το «πράσινο» ευαγγέλιο.

«Η [ηθοποιός] Whoopi Goldberg λέει ότι η Γκρέτα είναι μια υπέροχη χειρουργός», αστειεύτηκε ένας άλλος για τη γελοιότητα όλης αυτής της κατάστασης - γιατί, λοιπόν, να μην δώσουμε και στην Τούνμπεργκ ένα πτυχίο ιατρικής μιας και βρίσκονται σε αυτή τη διαδικασία; «Ακούω ότι η Γκρέτα θα κάνει χειρουργική επέμβαση γαστρικής παράκαμψης στο Whoopi στη Χουάρες του Μεξικού. Αυτό θα ήταν διασκεδαστικό να το παρακολουθήσουμε.

Ένας άλλος λυπήθηκε την Τούνμπεργκ που αγκάλιασε όλους τους επαίνους και τα εγκώμια που λαμβάνει, κάτι που είναι εκμεταλλευτικό στον πυρήνα.

«Ταλαίπωρη Γκρέτα», έγραψε αυτό το άτομο. «Αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το γυμνάσιο επειδή ο αυτισμός της την εμπόδισε να αντεπεξέλθει σε αυστηρά μαθήματα. Αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να μας νουθετεί όλους πάνω σε ένα αντικείμενο για το οποίο είναι ανίδεη».

Τα τελευταία νέα σχετικά με αυτό και άλλα γελοία παγκόσμια γεγονότα των παγκόσμιων κλόουν μπορείτε να βρείτε στο ROFL.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

Helsinki.fi

FoxNews.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-03-23-university-of-helsinki-awards-doctorate-greta-thunberg.html


1 σχόλιο:

  1. Γκρέτα Τούνμπεργκ είναι συγγενής των γνωστών εβρ. τραπεζιτών Ροτσιλδς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!