Τρίτη 14 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Βρεταννοελβετός πολίτης ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΜΗΝΥΣΙ κατά τῆς Pfizer στήν Ἀμερική, γιά ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ἀπό ἐντολές Covid!

 


Στις 6 Μαρτίου, ο συνταξιούχος Ελβετός τραπεζίτης Pascal Najadi, κατέθεσε αστική αγωγή κατά της Pfizer. 

Επί του παρόντος, είπε, είναι το μόνο άτομο στον κόσμο που έχει καταθέσει επιτυχώς αγωγή για να μηνύσει την Pfizer στην Αμερική.


Αυτή η αγωγή, αδιανόητη και μάταιη σε ορισμένες χώρες, θα μπορούσε να είναι μια σημαντική υπόθεση στην αποκάλυψη της εξαπάτησης και της απάτης πίσω από την παγκόσμια εκστρατεία ένεσης covid και έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει την κατάρρευση του «Corona House of Cards», δήλωσε η Διεθνής Επιτροπή Έρευνας Εγκλημάτων (https://video.icic-net.com/w/kFoAXZfSKsrWHBVk7CeP5M)

 

Αυτή η τελευταία αγωγή ακολουθεί μια καταγγελία που υπέβαλε ο Najadi τον Δεκέμβριο του 2022, εναντίον του Προέδρου της Ελβετίας Alain Berset - ο οποίος είναι επίσης επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών και πρώην υπουργός Υγείας - στο τοπικό αστυνομικό τμήμα του. Η έρευνα αυτή συνεχίζεται.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον AJ Roberts (https://www.mrajroberts.com/), ο Najadi μίλησε για την πιο πρόσφατη υπόθεσή του, εναντίον της Pfizer, η οποία περιλαμβάνει την πρώτη, την ποινική έρευνα κατά του Berset. Ξεκίνησε τη συνέντευξή του διαβάζοντας ένα δελτίο τύπου με ημερομηνία 7 Μαρτίου 2023:

«Ο Ελβετός πρόεδρος Alain Berset κατονομάστηκε σε αγωγή μαζί με την Pfizer στις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή ισχυρίστηκε ότι: «ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού είναι αποτελεσματικός για τουλάχιστον 12 μήνες, σημαντικά περισσότερο από ό,τι είχε υποτεθεί προηγουμένως. Αυτά είναι καλά νέα και ένας ακόμη λόγος για να εγγραφείτε για εμβόλιο».

«Ένας από τους ενάγοντες της αγωγής παρουσίασε αντίγραφο του διαβατηρίου εμβολίου και του αρχείου εμβολίων του. Η αξίωση βασίζεται αντί της καταγγελίας που υπέβαλε ο Pascal Najadi, Βρετανός/Ελβετός πολίτης, και μιας διοικητικής απόφασης που κατατέθηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο από το δικηγορικό γραφείο [O V Makker]».

Γράψαμε προηγουμένως ένα άρθρο σχετικά με τη Διοικητική Κρίση στην οποία αναφέρεται ο Najadi παραπάνω, το οποίο υποβλήθηκε από μια μητρική ομάδα στο Ηνωμένο Βασίλειο, την UsForThem. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μας ΕΔΩ (https://expose-news.com/2023/02/04/uk-watchdog-found-pfizers-ceo-guilty/).

Στις 3 Μαρτίου, «γράψαμε στους εταίρους της δικηγορικής εταιρείας [της Pfizer], Davis Polk... πήγε στους αξιότιμους δικαστές [ ] του Ανώτατου Δικαστηρίου της Πολιτείας της Νέας Υόρκης", δήλωσε ο Najadi. Και μετά διάβασε την επιστολή. Έχουμε συμπεριλάβει το κείμενο αυτής της επιστολής μετά το παρακάτω βίντεο. Ο Najadi συνέχισε, μη θέλοντας να δώσει λεπτομέρειες για την αγωγή καθώς εκκρεμεί:

«[Την] Παρασκευή ενημερώσαμε την Pfizer μέσω των δικηγόρων και του δικαστηρίου. Τα δικαστήρια αγνοούσαν πριν από εκείνη την ημερομηνία ποια ήταν η πρόθεσή μας. Έχουμε κάνει προληπτικό χτύπημα στην Pfizer.

«Δεύτερον, Δευτέρα πρωί, 9 η ώρα, πήγαμε στα δικαστήρια – Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν – και δείξαμε τα στοιχεία μας και αντίγραφα της συνεχιζόμενης ελβετικής ποινικής διαδικασίας εναντίον του Ελβετού προέδρου, Alain Berset, για κατάχρηση εξουσίας κλπ παραβιάζοντας τέσσερα, στην περίπτωσή μου, άρθρα του ελβετικού ποινικού κώδικα.

"[Η έγκριση από τον Δικαστή στη Νέα Υόρκη για να προχωρήσει η υπόθεση] είναι σημαντική επειδή πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν [αλλά] δεν κατάφεραν να πάρουν την έγκριση του Δικαστή... να καταθέσει [ ] κατά της Pfizer. Πηγαίνοντας εναντίον της Pfizer σε ένα Ανώτατο Δικαστήριο ... θα προκαλέσει ένα φαινόμενο ντόμινο ... Τα στοιχεία είναι τόσο ξεκάθαρα όσο η νύχτα και η μέρα. Θα έπρεπε να υποστηρίξουν ότι όταν ο ήλιος είναι έξω, είναι νύχτα και αντίστροφα ... και αυτό είναι εντελώς αδύνατο».

Λαμβάνοντας υπόψη ότι η Pfizer δήλωσε σε προηγούμενη δικαστική υπόθεση ότι «δεν εξαπάτησε την κυβέρνηση, αλλά παρέδωσε την απάτη που διέταξε η κυβέρνηση» (https://expose-news.com/2023/02/06/us-dod-is-running-the-vaccine-fraud/), ο Najadi γνωρίζει ότι δεν είναι μόνο εναντίον της Pfizer, αλλά του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και της αμερικανικής κυβέρνησης. Έτσι, ο Δικαστής εξέδωσε προσωρινά περιοριστικά μέτρα για να προστατεύσει τους δικηγόρους του, τον εαυτό του, τη σύζυγό του και τη μητέρα του. Εκδίδοντας τις περιοριστικές εντολές και παραδίδοντάς τις στην πρεσβεία στην Ελβετία, το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ δίνει εντολή ότι η ελβετική κυβέρνηση πρέπει να διασφαλίσει ότι "δεν θα λείπει ούτε μία τρίχα από το σώμα μου [ή απειλούμαι με οποιονδήποτε τρόπο]", δήλωσε ο Najadi. Ο εν ενεργεία πρωθυπουργός Rishi Sunak έχει επίσης λάβει τις ίδιες οδηγίες από το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, έτσι ώστε σε περίπτωση που ο Najadi ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο να έχει την ίδια προστασία με την οικογένειά του.

Εάν το παραπάνω βίντεο αφαιρεθεί από το YouTube μπορείτε να το παρακολουθήσετε στο Rumble ΕΔΩ (https://rumble.com/v2cmga2-the-house-of-cards-is-about-to-collapse-with-dr-astrid-stuckelberger-and-pa.html).

 

Επιστολή 3 Μαρτίου 2023

Αγαπητοί Σύμβουλοι της Pfizer,

Σύμφωνα με τις οδηγίες του δικαστηρίου πριν από την έκδοση προσωρινής διαταγής περιορισμού, πρέπει πρώτα να υποβληθεί στους κατηγορούμενους για την Pfizer στο Davis Polk. Επισυνάπτεται αντίγραφο της αγωγής που κατατέθηκε και εκκρεμεί στην Ελβετία από τον κ. Pascal Najadi, Βρετανο-ελβετό πολίτη.

Όπως και ο Παναμάς, η Ελβετία άσκησε εντολή αποκλεισμού εμβολίων της Pfizer και κωδικό QR σε βάση quid pro quo που περιόρισε και στέρησε τους πολίτες της σε διάφορες μορφές, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών lockdown. Η Pfizer κέρδισε πωλήσεις με αυτή την εντολή.

Η Pfizer, μια αμερικανική εταιρεία που εδρεύει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, παραβίασε τους ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς νόμους των ΗΠΑ και άλλους. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, η μόνη εντολή Covid-19 που ισχύει είναι λόγω προηγούμενων συμβάσεων που υπογράφηκαν από τους εργαζόμενους της Medicaid Medicare που ονομάζονται CMS (η σύμβαση CMS).

  1. Η σύμβαση cms θα έπρεπε να είχε ακυρωθεί, καθώς οι εργαζόμενοι του CMS δεν ήταν εξοικειωμένοι με τις ρήτρες και, ως εκ τούτου, είναι δόλια
  2. Η σύμβαση CMS υπήρχε πριν από το εμβόλιο covid της πανδημίας και η υπογραφή της σύμβασης από ένα μέρος, το HHS, είναι μια άμεση σύγκρουση συμφερόντων όπου τα μέρη (οι εργαζόμενοι, οι εργαζόμενοι στο Medicare σε νοσοκομεία, ιατρεία) δεν πρέπει να δεσμεύονται να συμμορφωθούν.
  3. Ως εκ τούτου, οι εντολές cms παραβίασαν τα δικαιώματα της 1ης τροποποίησης και επέβαλαν ξεχωριστά αλλά ίσα με εκείνους που επικαλέστηκαν εξαιρέσεις και το δικαίωμα σε τρίτη ενημερωμένη συγκατάθεση.
  4. Επειδή η σύμβαση υπήρχε πριν από το εμβόλιο και την υπογραφή ενός τυφλού συμβολαίου, χωρίς να γνωρίζουμε την υπογραφή των δικαιωμάτων μας, τα αναγκαστικά εμβόλια παραβιάζουν τους ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς νόμους των ΗΠΑ και το δικαίωμα να διεκδικούν ενημερωμένη συγκατάθεση.

 

Περαιτέρω πηγές:

 

 

https://expose-news.com/2023/03/12/lawsuit-against-pfizer-in-america-for-profiteering/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!