Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τί ΚΡΥΒΕΙ το 'Στέητ Ντηπάρτμεντ' από τήν Γερουσία; Ο Γερουσιαστής Rand Paul, ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ με τον υπ. Εξωτερικών Α. Blinken, γιά ΜΥΣΤΙΚΗ έρευνα γιά τόν κορωνοϊό!....

ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΑ, ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ  Ξ Ε Τ Ι Ν Α Ζ Ε Ι   Ο ΚΑΛΟΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, ΤΟΝ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΟΜΠΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ...

ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΩΣ

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΧΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 

ΕΞΟΥΣΙΑ.....



Peter A. McCullough, MD, MPH™

από τον JOHN LEAK

Ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken μόλις κατέθεσε ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ήρθε αντιμέτωπος με το μέλος της επιτροπής μειοψηφίας Rand Paul. 


Όπως δηλώνει ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Paul, η αλληλογραφία του 'Στέητ Ντηπάρτμεντ', που διέρρευσε και στάλθηκε χρόνια πριν από την πανδημία COVID-19 εξέφραζε ανησυχία για χαλαρή ασφάλεια στα κινεζικά εργαστήρια βιοασφάλειας. 

Όπως αποδεικνύεται, το Στέητ Ντηπάρτμεντ ήταν (μια ακόμη ομοσπονδιακή υπηρεσία! ) που συμμετείχε σε ερευνητικά έργα για τον κορωνοϊό, στοιχεία των οποίων πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα.

Όπως τονίζει ο γερουσιαστής Paul, οι προτάσεις επιχορήγησης και τα έγγραφα που έχει ζητήσει επανειλημμένα ΔΕΝ είναι διαβαθμισμένα. 

Το πρόβλημα δεν είναι η νομιμότητα της αποκάλυψεώς τους στήν Γερουσία, αλλά η άρνηση του Στέητ Ντηπάρτμεντ να τα αποκαλύψει.

Η ανάκριση του γερουσιαστή Paul για τον Blinken τράβηξε την προσοχή μου, επειδή μου θύμισε κάτι που μας είπε ο γερουσιαστής Ron Johnson όταν τον επισκεφθήκαμε στο γραφείο του το περασμένο καλοκαίρι – δηλαδή, ότι διάφορες ομοσπονδιακές υπηρεσίες απλώς αρνούνται να ικανοποιήσουν τα αιτήματά του για πληροφορίες. 

Δεν ήταν ο χρόνος και ο τόπος για μένα να τον ρωτήσω σχετικά με αυτό, αλλά έμεινα έκπληκτος από τη δήλωσή του ότι οι διορισμένοι της εκτελεστικής εξουσίας και οι γραφειοκράτες, προφανώς δεν αισθάνονται καμμία υποχρέωση να ανταποκριθούν σε αιτήματα ενός εκλεγμένου αντιπροσώπου του Λαού.

Ο Νομοθετικός Κλάδος (που προβλέπεται στο άρθρο Ι. του Συντάγματος των ΗΠΑ) έχει γίνει γενικά πιο αδύναμος από τον Εκτελεστικό Κλάδο, ή αυτή η έλλειψη εξουσίας πλήττει μόνο τα μέλη της μειοψηφίας;

Ο Madison προειδοποίησε για τον κίνδυνο ενός «υπερβολικού στελέχους», αλλά δεν θυμάμαι τι ακριβώς πρότεινε ως θεραπεία σε αυτό το πρόβλημα που έχει επαναληφθεί σε όλη την ιστορία. 

Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν συνταγματικοί μελετητές μεταξύ των αναγνωστών μας που θα μπορούσαν να ρίξουν φως σε αυτό.

Επιστροφή στην κατάθεση του Blinken: 

Γιατί το Στέητ Ντηπάρτμεντ αισθάνεται υποχρεωμένο να αποκρύψει τα ερευνητικά του έγγραφα για τον κορωνοϊό από τη Γερουσία; 


Οι αδέξιες απαντήσεις του Antony Blinken στις ερωτήσεις του γερουσιαστή Paul θυμίζουν τις αδέξιες απαντήσεις του Antony Fauci στις ερωτήσεις του Γερουσιαστή.

Μέχρι πρόσφατα, θα πρότεινα να παραπεμφθεί το θέμα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης για ποινική έρευνα, αλλά αυτό μου φαίνεται όλο και περισσότερο ως το ιστορικό ισοδύναμο της Ρωμαϊκής Συγκλήτου που ζητά από τον νομάρχη του αυτοκράτορα Νέρωνα της Πραιτοριανής Φρουράς να διερευνήσει τις υποψίες διαφθοράς στην αυτοκρατορική οικογένεια.

Κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη.

(διάρκεια: 08:24, https://www.youtube.com/watch?v=7TKiRkmiIkk)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 

https://petermcculloughmd.substack.com/p/what-is-the-state-dept-hiding-from?utm_source=substack&utm_medium=email


1 σχόλιο:

  1. https://warnews247.gr/tourkos-analytis-i-ellada-tha-viasei-tin-tourkia-an-epekteinei-ta-chorika-ydata-sta-12-n-m-notios-tis-kritis-vid/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!