Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : Έγινε Ρ Ε Ζ Ι Λ Ι η αεροπορική Εταιρεία 'United Airlines'! [ Καί ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ καί K A T A N T I A! ]

 


Η πλέον 'woke' United Airlines, τοποθετεί το ...ουράνιο τόξο στο 'jetliner', από Σαν Φρανσίσκο για Σίδνεϋ, με ...αποκλειστικά ΛΟΑΤΚΙ πλήρωμα, και γίνεται ΡΕΖΙΛΙ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν δίνει έμφαση στην ασφάλεια, ή τις δεξιότητες...

https://www.newstarget.com/2023-03-02-woke-united-airlines-rainbow-jetliner-lgbtq-crew.html

 



Οι αμερικανικές εταιρείες συνεχίζουν να ακολουθούν την 'woke' νοοτροπία, καθώς διοικούνται όλο και περισσότερο από αριστερούς φιλελεύθερους που ενδιαφέρονται μόνο για την αρετή που σηματοδοτεί τη «διαφορετικότητα» και την «ισότητα» ακόμη και εις βάρος της ποιότητας και της ασφάλειας.

Υπολογίστε μεταξύ αυτών και την United Airlines. Η εταιρεία εξευτελίστηκε στο διαδίκτυο μετά την ανάρτηση ενός βίντεο που έδειχνε ένα τζετ να κοσμείται με ένα ουράνιο τόξο 'LGBTQ', που πετούσε από το Σαν Φρανσίσκο στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, με ολόκληρο το πλήρωμα αποκλειστικά 'LGBTQ'.

Η αεροπορική εταιρεία έγινε ρεζίλι αμέσως στο διαδίκτυο.



«Δεν με ενδιαφέρει πόσα κουτιά ελέγχει το πλήρωμά σας, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι τα προσόντα τους. 

Ξεκαθαρίσατε ότι ένα ΛΟΑΤΚΙ+ πλήρωμα ήταν η 'νούμερο ένα' προτεραιότητά σας, πάνω από την ασφάλεια και τα προσόντα! 

Δεν θα πετάξω ποτέ ξανά με την United Airlines», έγραψε ένας χρήστης.


«Όλοι θέλουν τους καλύτερους δυνατούς πιλότους να πετούν τα αεροσκάφη τους. 

Κανείς δεν νοιάζεται ποιες είναι οι αντωνυμίες τους, ή με ποιον κοιμούνται. 


Πιάστε τήν United και σταματήστε αυτήν την εξαιρετικά ανασφαλή παραφροσύνη», είπε ένας άλλος χρήστης.


Ο ηθοποιός Matthew Marsden πρόσθεσε: «Περισσότερη αρετή που σηματοδοτεί μαλακίες. Απλά κάντε καλά τη δουλειά σας. 

Κανείς δεν νοιάζεται για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του πληρώματός σας».


Toν Απρίλιο του 2021, το Reuters ανέφερε ότι η United Airlines αποκάλυψε τη φιλοδοξία της (https://www.reuters.com/article/us-unitedarlns-jobs/united-airlines-prepares-to-shake-up-white-male-dominated-pilot-population-idUSKBN2BT1FX) να εκπαιδεύσει τουλάχιστον τους μισούς από τους 5.000 πιλότους, που σχεδιάζει να εκπαιδεύσει αυτή τη δεκαετία στη νέα της σχολή πτήσεων μεταξύ γυναικών και έγχρωμων ανθρώπων. 

Η κίνηση στοχεύει στη διαφοροποίηση ενός επαγγέλματος που ιστορικά κυριαρχείται από λευκούς άνδρες. 

Η ανακοίνωση συνέπεσε με την επανέναρξη των προσλήψεων πιλότων από τις αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες, η οποία ανεστάλη κατά τη διάρκεια της πανδημίας (https://naturalnews.com/2022-11-18-travelers-denounce-overcharging-airfares-jump-43-percent.html) και καθώς ασχολήθηκαν με πολιτικά ορθά ζητήματα γύρω από τη φυλή.

«Θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι αξιοποιούμε μια μεγάλη βαθιά δεξαμενή ταλέντων και δεν περιοριζόμαστε σε ένα μόνο τμήμα», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας Josh Earnest σε μια κλήση Zoom με δημοσιογράφους.

Το Reuters πρόσθεσε:

Η United με έδρα το Σικάγο συντάχθηκε με την Delta Air Lines και την American Airlines τη Δευτέρα μιλώντας κατά των περιορισμών ψήφου μετά την πρόσφατη νομοθεσία σε πολιτείες όπως η Τζώρτζια που ομάδες ακτιβιστών λένε, ότι στοχεύουν άδικα μαύρους και άλλους ψηφοφόρους φυλετικών μειονοτήτων.

Η United είναι η μόνη μεγάλη αεροπορική εταιρεία των ΗΠΑ, που κατέχει σχολή πτήσεων, την United Aviate Academy, την οποία αγόρασε πέρυσι λίγο πριν εξαφανίσει τήν ζήτηση λόγω της πανδημίας, που ανάγκασε τον κλάδο να περιορίσει τις δραστηριότητές του.

Για την ιστορία, η «ανησυχία» για τον νόμο ενίσχυσης της ταυτότητας των ψηφοφόρων της Τζώρτζια ήταν άστοχη. 

Περισσότεροι άνθρωποι ψήφισαν το 2022, συμπεριλαμβανομένων των «έγχρωμων ανθρώπων» αλλά το έκαναν χωρίς να προκαλέσουν τόση διαμάχη επειδή επαληθεύτηκαν.

Βρείτε περισσότερες ιστορίες όπως αυτή στο Wokies.news.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Reuters.com

NaturalNews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!