Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νομική Σχολή του 'Yale', προσκαλεί 'Drag Queen' (!!!!!), νά διαβάσει δυνατά Ibram X. Kendi, στούς (εμβρόντητους;) φοιτητές! ( Γιά κάτι "τέτοια" πληρώνουν τά ΜΥΘΩΔΗ δίδακτρα, οι ΓΟΝΕΙΣ σέ αυτό τό Πανεπιστήμιο; )

 


Ο Robin Fierce, πρώην διαγωνιζόμενος στο RuPaul's Drag Race, πραγματοποίησε μια δραματική ανάγνωση του «Antiracist Baby» στην πρώτη ώρα ιστορίας drag queen της νομικής σχολής.

https://freebeacon.com/campus/yale-law-school-invites-drag-queen-to-read-ibram-x-kendi-out-loud-to-students/?utm_source=actengage&utm_campaign=FreedomMail&utm_medium=email

 

Η Νομική Σχολή του Γέηλ στις 28 Φεβρουαρίου φιλοξένησε μια drag queen για μια δραματική ανάγνωση του Ibram X. Kendi, ανέφερε (https://yaledailynews.com/blog/2023/03/02/professor-robin-fierce-rupauls-drag-race-contestant-visits-yale-law-school/) η Yale Daily News την Πέμπτη, σηματοδοτώντας την πρώτη ώρα ιστορίας 'drag queen' στήν Νομική σχολή στην 199χρονη ιστορία της.

Ο Robin Fierce, πρώην διαγωνιζόμενος στο τηλεοπτικό ριάλιτι RuPaul's Drag Race, διάβασε δυνατά τρία παιδικά βιβλία σε δεκάδες φοιτητές νομικής του Γέηλ - συμπεριλαμβανομένου του Kendi's Antiracist Baby, ενός μπεστ σέλερ (https://www.penguinrandomhouse.com/books/624774/antiracist-baby-picture-book-by-ibram-x-kendi-illustrated-by-ashley-lukashevsky/) των New York Times που «ενδυναμώνει τους γονείς και τα παιδιά να ξεριζώσουν τον ρατσισμό».

«Τα μωρά διδάσκονται για να γίνουν ρατσιστές ή αντιρατσιστές», αναφέρει ένα απόσπασμα του βιβλίου. «Δεν υπάρχει ουδετερότητα». 

Άλλα αποσπάσματα λένε στα παιδιά να «ομολογήσουν» τον ρατσισμό τους (!!!) και να «γκρεμίσουν τη στοίβα των πολιτιστικών 'μπλοκς'».

Ο Fierce - ο οποίος εκτελούσε επίσης μια ρουτίνα χορού για τους παρευρισκόμενους - έλαβε μια πολύ πιο θερμή υποδοχή από μερικούς άλλους προσκεκλημένους στη νομική σχολή. 

Αντιθέτως, όταν η Kristen Waggoner, μια συντηρητική δικηγόρος υπέρ της θρησκευτικής ελευθερίας, ήρθε στην Νομική Σχολή του Γέηλ πέρυσι, οι διαδηλωτές φοιτητές προκάλεσαν τόση αναταραχή (https://freebeacon.com/campus/hundreds-of-yale-law-students-disrupt-bipartisan-free-speech-event/) που η αστυνομία έπρεπε να τη συνοδεύσει έξω από το κτίριο.

Δεν υπήρχαν τέτοια πυροτεχνήματα στην ομιλία του Fierce, η οποία πλαισιώθηκε από τους διοργανωτές ως απάντηση στους «προβληματικούς» καλεσμένους.

«Πολλοί από τους queer φοιτητές στη νομική σχολή δεν αισθάνονται ασφαλείς εκεί, ή θέλουν να περάσουν επιπλέον χρόνο σε αυτό το κτίριο», δήλωσε ο A.J. Hudson, τριτοετής φοιτητής νομικής που φιλοξένησε την εκδήλωση, στο Yale Daily News

«Το να πληρώνεις μια drag queen για να έρθει να μιλήσει – ένα άτομο που επηρεάζεται άμεσα από το σύστημα, του οποίου η εμπειρία είναι εξ ίσου πολύτιμη με έναν ετεροφυλόφιλο cisgender λευκό άνδρα, δικηγόρο, ή δικαστή, είναι ιστορική στιγμή».

Αν και η Νομική του Γέηλ δεν είχε ποτέ πριν φιλοξενήσει μια drag queen πριν, άλλες σχολές του πανεπιστημίου έχουν. 

Τον Οκτώβριο του 2021, η φοιτητική ομάδα LGBT της Θεολογικής Σχολής του Γέηλ, "DivOut", χρηματοδότησε (https://twitter.com/andrewtwalk/status/1447578981251883009?s=61&t=6Ve-iSSEGZmZ1KVpsighKw) ένα drag σώου με τίτλο "Η Θεότητα του Drag". 

Οι drag queens έχουν επίσης εμφανιστεί στις δραματικές, επιχειρηματικές σχολές και την σχολή δασονομίας του πανεπιστημίου, σύμφωνα με την Yale Daily News.

Μετά το τέλος της ιστορίας, ο Fierce δέχθηκε ερωτήσεις από το κοινό σχετικά με την πολιτική του drag. Ένας φοιτητής ρώτησε «τι σας δίνει ελπίδα» υπό το φως του κυβερνήτη της Φλόριντα Ron DeSantis (R.) που εκκαθαρίζει τους αξιωματούχους διαφορετικότητας, ισότητας και ένταξης από τα πολιτειακά πανεπιστήμια. 

Η Fierce απάντησε ότι «το να δίνεις στα παιδιά τη δύναμη να φανταστούν» ήταν το «φως» που της δίνει κίνητρο, ανέφερε η Yale Daily News.

Η Νομική Σχολή του Yale δεν είναι το μόνο διάσημο ίδρυμα που φιλοξενεί μια drag queen. 

Όταν ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν υπέγραψε τον νόμο περί σεβασμού του γάμου τον Δεκέμβριο, προσκάλεσε (https://freebeacon.com/biden-administration/drag-queen-story-hour-performer-to-attend-white-house-ceremony/) τη Marti Cummings , μια «μη δυαδική» drag queen που φιλοξενεί εκδηλώσεις με νήπια, στον Λευκό Οίκο για την τελετή υπογραφής....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!