Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ Τζούνιορ: Ὁ ἀνηψιός τοῦ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥ Προέδρου Κέννεντυ (1963) κατέθεσε ὑποψηφιότητα γιά τήν Προεδρία!

 


Ο Ρόμπερτ Φ. Κέννεντυ ο νεώτερος, 69 ετών, μέλος της πολιτικής Δυναστείας των Κέννεντυ και μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος στις ΗΠΑ, κατέθεσε τα απαιτούμενα έγγραφα για να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές του 2024.


Θα διεκδικήσει το χρίσμα του Δημοκρατικού κόμματος, επιβεβαιώνουν τα έγγραφα που κατέθεσε στην ομοσπονδιακή εκλογική επιτροπή (FEC).

Ο πρόεδρος Τζο Μπάϊντεν, 80 ετών, δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη την υποψηφιότητά του για την επανεκλογή του, πάντως αναμένεται να το κάνει.

ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ,
Ο ΡΟΜΠΕΡΤ ΚΕΝΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ, Ο 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΤΖΩΝ ΚΕΝΝΕΝΤΥ!
ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
5 ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ 1963 ΚΑΙ Ο
ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟ 1968!

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΡΟΜΠΕΡΤ, ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 
ΓΑΜΟΥ ΤΟΥΣ.


Ο κ. Κέννεντυ είναι ανηψιός του άλλοτε Προέδρου Τζών Φιτζέραλντ Κέννεντυ και γιός του Γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κένεντυ, που δολοφονήθηκαν και οι δύο, [ο πρώτος τό 1963 καί ο δεύτερος τό 1968 ως υπουργός Δικαιοσύνης, επί προέδρου Λύντον Τζῶνσον], ενώ ασκούσαν τα αξιώματά τους.


Δικηγόρος ειδικευμένος σε περιβαλλοντικά ζητήματα, διασπείρει θεωρίες συνωμοσίας, ιδίως για τα εμβόλια, για δυο δεκαετίες και μετατράπηκε σε μορφή του αντιεμβολιαστικού κινήματος εν μέσω της πανδημίας του νέου κορονοϊού.



Είναι επισήμως ο δεύτερος διεκδικητής του χρίσματος των Δημοκρατικών. 

Στις αρχές Μαρτίου, ανακοίνωσε πως θα το διεκδικήσει η Μαριάν Γουΐλιαμσον, συγγραφέας, 70 ετών.

Στην άλλη πλευρά, πέραν του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, η πρώην πρεσβεύτρια των ΗΠΑ στον ΟΗΕ Νίκι Χέϊλι, ο πρώην κυβερνήτης του Άρκανσο Έισα Χάτσινσον και ο επιχειρηματίας Βίβεκ Ραμασουάμι έχουν ήδη ανακοινώσει επίσημα πως διεκδικούν το χρίσμα του GOP. 

Αναμένεται πάντως να εκδηλωθούν αρκετοί ακόμη.

pentapostagma.gr

https://www.triklopodia.gr/%cf%81%cf%8c%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%cf%84-%cf%86-%ce%ba%ce%ad%ce%bd%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%b9-%cf%84%ce%b6%ce%bf%cf%8d%ce%bd%ce%b9%ce%bf%cf%81-%ce%bf-%ce%b1%ce%bd%ce%b9%cf%88%ce%b9%cf%8c%cf%82-%cf%84/

1 σχόλιο:

  1. Ι. Μπαλτζώης: Πρωτοφανείς διώξεις Χριστιανών στο Ισραήλ, από φανατικούς Εβραίους. Ελληνικός λήθαργος
    https://www.youtube.com/watch?v=rI57memDoqY&t=62s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!