Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

ΣΤΥΓΝΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ! Ψυχολόγος σέ ΑΝΑΣΤΟΛΗ για 2 χρόνια (!!!), γιά προειδοποιήσεις σχετικά μέ τήν Μεγάλη Επαναφορά καί τό 'Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ' !

 


Η στοχοποίηση των επαγγελματιών υγείας, που εκφράζουν αντίθετες απόψεις από αριστερά ακτιβιστικά ιατρικά συμβούλια και ενώσεις είναι μια ανησυχητική τάση.

Ο Βέλγος ψυχολόγος Steve van Herreweghe έλαβε διετή αναστολή (https://archive.ph/lnMSb) για τις δηλώσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τη Μεγάλη Επαναφορά και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ. 





Ο van Herreweghe προτίθεται να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του πειθαρχικού συμβουλίου της Επιτροπής Ψυχολόγων, (https://www.compsy.be/en/disciplinary-committee) η οποία είναι ανεξάρτητο όργανο υπεύθυνο για την προστασία του τίτλου του ψυχολόγου και έχει την εξουσία να λαμβάνει πειθαρχικά μέτρα.

Ο van Herreweghe έγραψε στο Twitter για να εκφράσει την αντίθεσή του στην αναστολή, δηλώνοντας ότι το θέμα δεν αφορά τον τίτλο του, αλλά μάλλον την αντιληπτή αδικία της απόφασης και την απόρριψη του δικαιώματός του στην ελευθερία του λόγου. 

Πιστεύει ότι όλοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν τις απόψεις τους για θέματα που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία και την ευημερία χωρίς φόβο πολιτικών ή εμπορικών παρεμβάσεων.

Ο van Herreweghe χρησιμοποίησε την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης για να εκφράσει τις ανησυχίες του σχετικά με τη Μεγάλη Επαναφορά και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF), τα οποία πιστεύει ότι είναι συστατικά μιας ευρύτερης προσπάθειας για τη δημιουργία μιας «Νέας Παγκόσμιας Τάξης». 



Έχει ιδιαίτερα στοχοποιήσει τους ιολόγους Steven van Gucht και Marc van Ranst στις αναρτήσεις του, αναφερόμενος σε αυτούς ως «συνηθισμένους, καλοπληρωμένους, ναρκισσιστές ομήρους που έχουν τοποθετηθεί από κυβερνήσεις-μαριονέτες του WEF».

Ο van Gucht είναι Βέλγος ιολόγος που υπήρξε βασικό πρόσωπο στην αμφιλεγόμενη απάντηση της χώρας στον Covid, ενώ ο van Ranst είναι εξέχων επιδημιολόγος που έχει μιλήσει ανοιχτά για την πανδημία και τον αντίκτυπό της στην κοινωνία. 

Έχει υποστηρίξει σθεναρά τα lockdown και άλλα μέτρα για τον έλεγχο του πληθυσμού, γεγονός που του έχει προκαλέσει μαζική κριτική ότι βλάπτει την οικονομία και τις ελευθερίες των πολιτών.

Η Μεγάλη Επαναφορά, μια παγκόσμια πρωτοβουλία που προτάθηκε από το WEF, είναι μια μοχθηρή συνωμοσία για την εγκαθίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης παγκόσμιας διακυβέρνησης. 

Ο Klaus Schwab, ιδρυτής και εκτελεστικός πρόεδρος του WEF, δήλωσε ανοιχτά ότι κρίσεις, όπως η πανδημία Covid, παρουσιάζουν «ειδικές ευκαιρίες» για τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης. 

Αυτό έχει οδηγήσει πολλούς να συνειδητοποιήσουν ότι η Μεγάλη Επαναφορά στοχεύει στην υπονόμευση της εθνικής κυριαρχίας και των ατομικών ελευθεριών στην επιδίωξη ενός τεχνοκρατικού οράματος για το μέλλον.

Ο van Herreweghe έχει επίσης κάνει δηλώσεις για άλλα θέματα, συνδέοντας την ενεργειακή κρίση, τη χρηματοπιστωτική-οικονομική κρίση, τον πόλεμο κατά του Πούτιν, την κλιματική κρίση και την προπαγάνδα της ταυτότητας φύλου με τη «Μεγάλη Επαναφορά». 

Περιγράφει το κίνημα των 'τρανσέξουαλς' ως ένα «πρωταρχικό παράδειγμα του πόσο αποξενωμένη είναι η ανθρωπότητα από τη βαθύτερη φύση της». 

Προειδοποιεί ότι ο ευτελισμός της σεξουαλικότητας είναι μια επικίνδυνη τάση που θα μπορούσε να οδηγήσει στην ομαλοποίηση της παιδεραστίας.

Ιατρικά Συμβούλια και Σύλλογοι Ακτιβιστών

Ο Steve van Herreweghe δεν είναι ο μόνος επαγγελματίας υγείας που στοχοποιείται από τα αντίστοιχα ιατρικά συμβούλια του για την έκφραση απόψεων που διέφεραν από την επικρατούσα αφήγηση. 

Οι Καναδοί ιατροί Mary O'Conner (https://rairfoundation.com/dr-mary-oconner-faces-prison-after-refusing-to-turn-over-private-medical-records-of-covid-vaccine-exempt-patients-exclusive/) και Jordan Peterson (https://rairfoundation.com/call-to-action-january-11-demonstration-planned-in-support-of-jordan-peterson-ban-reeducation-camps-interview/) αντιμετώπισαν και έπρεπε να αγωνιστούν για να διατηρήσουν τις άδειές τους.

Η κατάσταση της Δρ Mary O'Conner ξεκίνησε όταν ξεκίνησε ο Covid και τα αιτήματα για εξαιρέσεις από μάσκες, δοκιμές PCR και πειραματικές γονιδιακές θεραπείες πλημμύρισαν. Η Δρ O'Conner άρχισε να γράφει εξαιρέσεις, αλλά τελικά έγινε αντιληπτή από το Κολέγιο Ιατρών και Χειρουργών του Οντάριο (CPSO), το οποίο απαίτησε να παραδώσει τα ονόματα όλων των ασθενών, επειδή είχε γράψει εξαιρέσεις, μαζί με τα διαγράμματα τους. 

Όταν αρνήθηκε, η CPSO έστειλε μια ομάδα ερευνητών για να κατασχέσει τα διαγράμματα ασθενών της, αλλά δεν μπορούσαν να βρουν τίποτα, καθώς η Δρ O'Conner είχε ήδη μετακινήσει τα πάντα από το γραφείο της.

Παρά το γεγονός ότι διατάχθηκε από το κολλέγιο να σταματήσει να γράφει εξαιρέσεις, η Δρ O'Conner επέμεινε να το κάνει με αποτέλεσμα να ανασταλεί η άδειά της στις 23 Δεκεμβρίου 2021. 

Ωστόσο, η Δρ O'Conner δεν έλαβε την ειδοποίηση να σταματήσει να γράφει εξαιρέσεις εγκαίρως για να τηρήσει την προθεσμία. 

Τώρα αναρωτιέται αν αυτό ήταν σκόπιμο, καθώς η ειδοποίηση έφτασε στο email της αφού είχε ήδη περάσει η προθεσμία. Κατά συνέπεια, η Δρ O'Conner κλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Οντάριο στις 7 Ιανουαρίου 2022.

Ο Jordan Peterson, Καναδός κλινικός ψυχολόγος και καθηγητής ψυχολογίας, έχει επίσης αντιμετωπίσει έλεγχο από την επαγγελματική του ένωση, την Καναδική Ψυχολογική Εταιρεία (CPA). 

Οι δημόσιες δηλώσεις του Peterson σε θέματα, όπως η ταυτότητα φύλου και η πολιτική ορθότητα επικρίθηκαν από το CPA, το οποίο εξέδωσε δήλωση καταδικάζοντας τις απόψεις του. 

Ο Peterson έχει επίσης αντιμετωπίσει διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από φοιτητές και καθηγητές, σε διάφορα πανεπιστήμια όπου έχει προσκληθεί να μιλήσει.

Σε κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις, τα εμπλεκόμενα ιατρικά συμβούλια και ενώσεις αριστερών ακτιβιστών διαφώνησαν με τις απόψεις, που εξέφρασαν οι επαγγελματίες υγείας. 

Αυτές οι καταστάσεις υπογραμμίζουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν όσοι επιθυμούν να μιλήσουν, ενάντια στο κυρίαρχο αφήγημα στους αντίστοιχους τομείς τους και τις πιθανές και προσωπικές συνέπειες, που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν για να το πράξουν.


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://rairfoundation.com/psychologist-suspended-for-2-years-for-warning-about-great-reset-and-world-economic-forum/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!