Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Παιδί στην Ιαπωνία ΠΕΘΑΙΝΕΙ ...ΞΑΦΝΙΚΑ, μετά τό 3ο εμβόλιο της 'Pfizer'!

 


Μία μεγάλη μελέτη περιπτώσεως, δείχνει πειστική απόδειξη της τοξικότητας του εμβολίου!...

Οι γονείς ενός 14χρονου κοριτσιού από την Ιαπωνία, εύχονται να είχαν ερωτήσει, αν ήταν πραγματικά ασφαλές να κάνουν το τρίτο εμβόλιο.


Θα ήταν υπέροχο αν οι γονείς γνώριζαν ότι ο εμβολιασμός δεν ήταν ιατρικά απαραίτητος ούτε κλινικά ενδεδειγμένος. 

Σε άλλες χώρες δεν θα προσφερόταν και ακόμη και ο ΠΟΥ λέει ότι τα υγιή παιδιά δεν χρειάζεται να διακινδυνεύσουν έναν εμβολιασμό COVID-19.

Το επόμενο πρωί μετά τον εμβολιασμό, η μητέρα της παρατήρησε ότι δεν ανέπνεε και είχε μια χλωμή εμφάνιση και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. «Η ασθενής ήταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/cardiopulmonary-arrest) όταν το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφτασε στο σπίτι τους και οι προσπάθειες για τη χορήγηση προηγμένης υποστήριξης ζωής (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/advanced-life-support) στάθηκαν ανεπιτυχείς. Πέθανε 45 ώρες μετά τον τρίτο εμβολιασμό. 

Μετά την πρώτη δόση του εμβολίου στις 12 Σεπτεμβρίου 2021, είχε πόνο στο χέρι χωρίς πυρετό. 

Την επομένη της δεύτερης δόσης στις 3 Οκτωβρίου 2021, απουσίασε από το σχολείο επειδή είχε πυρετό λιγώτερο από 38 °C. 

Και τα τρία εμβόλια παρασκευάστηκαν από την Pfizer. Την επόμενη μέρα πραγματοποιήθηκε νεκροψία για να εκτιμηθεί η αιτία του αιφνίδιου θανάτου».

Η υπόθεση δημοσιεύθηκε από τους Nushida et al (https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1344622323000548?utm_source=substack&utm_medium=email), οι οποίοι εξηγούν ότι η έφηβη ήταν υγιής και μπορεί να υπέστη αρνητικές επιπτώσεις από τις δύο πρώτες βολές. 

Ο τίτλος στο μάλλον αόριστο άρθρο είναι «Μια περίπτωση θανατηφόρας πολυοργανικής φλεγμονής μετά τον εμβολιασμό COVID-19».

Για κάθε μία από τις δύο πρώτες βολές ένοιωθε άρρωστη και απουσίαζε από το σχολείο – αυτή ήταν μια συμβουλή που οι γονείς θα έπρεπε να είχαν σημειώσει. 

Μετά τον τρίτο εμβολιασμό, η αδελφή της παρατήρησε ότι είχε δυσκολία στην αναπνοή και την επόμενη μέρα πέθανε. Οι ερευνητές έκαναν λεπτομερή ανάλυση για να αποκλείσουν τη μόλυνση από τον SARS-CoV-2.

Πρόκειται για μια ακόμη περίπτωση αιφνίδιου θανάτου που σχετίζεται με εμβόλια COVID.

"Περίληψη

Ένα 14χρονο κορίτσι από την Ιαπωνία πέθανε απροσδόκητα 2 ημέρες μετά τη λήψη της τρίτης δόσης του εμβολίου BNT1262b2 mRNA COVID-19. Τα ευρήματα της αυτοψίας έδειξαν συμφορητικό οίδημα των πνευμόνων, διήθηση λεμφοκυττάρων και μακροφάγων Τ-κυττάρων στους πνεύμονες, το περικάρδιο (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/pericardium), το μυοκάρδιο (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/myocardium) των αριστερών κόλπων (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/left-atrium) και της αριστερής κοιλίας (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/left-ventricle) του ήπατος, των νεφρών, του δωδεκαδακτύλου (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/duodenum), της ουροδόχου κύστης και του διαφράγματος. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε προηγούμενη μόλυνση, αλλεργία ή έκθεση σε τοξικότητα φαρμάκων (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/drug-toxicity), η ασθενής διαγνώστηκε με πνευμονία μετά τον εμβολιασμό, μυοπερικαρδίτιδα, ηπατίτιδα, νεφρίτιδα (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/nephritic-syndrome)γαστρεντερίτιδα (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/gastroenteritis)κυστίτιδα (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/cystitis) και μυοσίτιδα (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/myositis). Αν και κανένας τύπος φλεγμονής δεν είναι θανατηφόρος από μόνος του, η αρρυθμία (https://www.sciencedirect.com/topics/pharmacology-toxicology-and-pharmaceutical-science/heart-arrhythmia) αναφέρεται ότι είναι η πιο κοινή αιτία θανάτου σε ασθενείς με κολπική μυοπερικαρδίτιδα. Στην προκειμένη περίπτωση, η αρρυθμία κολπικής προέλευσης θεωρήθηκε ως αιτία καρδιακής ανεπάρκειας και θανάτου. Σε αιφνίδιους θανάτους μετά τον εμβολιασμό, η επιθετική συστηματική αναζήτηση αυτοψίας και η ιστολογική εξέταση που περιλαμβάνει εκτεταμένη τομή της καρδιάς, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού κόλπου (https://www.sciencedirect.com/topics/medicine-and-dentistry/atrium), είναι απαραίτητες.

Διάγνωση

Η διάγνωση της φλεγμονής πολλαπλών οργάνων που σχετίζεται με το εμβόλιο έγινε με βάση την απουσία βακτηριακής ή ιογενούς λοίμωξης, την έλλειψη προηγούμενου ιατρικού ιστορικού που υποδηλώνει αυτοάνοση ασθένεια, καμμία αλλεργική αντίδραση (https://www.sciencedirect.com/topics/pharmacology-toxicology-and-pharmaceutical-science/allergic-reaction) και καμμία έκθεση σε φάρμακο εκτός από το εμβόλιο. Η μυοπερικαρδίτιδα είναι μια μορφή φλεγμονής πολλαπλών οργάνων. 

Αν και εμπλέκεται πνευμονία, η πνευμονία από μόνη της σπάνια αποτελεί αιτία αιφνίδιου θανάτου και η παρουσία μακροφάγων φορτωμένων με ερυθροκύτταρα καθώς και συμφορητικού οιδήματος των πνευμόνων στην ιστολογία υποδηλώνουν σημάδια καρδιακής ανεπάρκειας από την προηγούμενη ημέρα. 

Αν και η έκταση της φλεγμονής ήταν σχετικά μικρή, η παρουσία εστιών με επίκεντρο τους κόλπους και δύσπνοια είναι τα ευρήματα που εγείρουν την υποψία καρδιακής ανεπάρκειας αρκετές ώρες πριν από το θάνατο. 

Αυτό οδήγησε στη διάγνωση ότι η αιτία θανάτου ήταν μυοπερικαρδίτιδα που σχετίζεται με το εμβόλιο, η οποία οδήγησε σε σοβαρές αρρυθμίες (https://www.sciencedirect.com/topics/pharmacology-toxicology-and-pharmaceutical-science/heart-arrhythmia)και προοδευτική καρδιακή ανεπάρκεια».

Πότε θα αναγνωρίσουν όλοι οι άνθρωποι τους κινδύνους των εμβολίων COVID;

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://joelshirschhorn.substack.com/p/child-in-japan-dies-suddenly-after?utm_source=cross-post&publication_id=444657&post_id=113506212&isFreemail=true&utm_campaign=579085&utm_medium=email

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!