Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

(Δείτε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!) - Η Κίνα καί η Σαουδική Αραβία, μόλις ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ καί οι ΗΠΑ βρίσκονται σέ ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα | Αναθεωρημένα νέα!

 


"Παρακολουθούμε την κατάρρευση μιας αυτοκρατορίας, που συμβαίνει σε πραγματικό χρόνο. 

Αυτήν την εβδομάδα, είδαμε μια από τις μεγαλύτερες ειδήσεις στον κόσμο να λαμβάνει χώρα σε περίπου 30 μίλλια απόσταση από το σημείο που βρίσκομαι τώρα στην Σαουδική Αραβία. 


Εδώ στην Μέση Ανατολή όλοι μιλούν γι αυτό, αλλά η είδηση έλαβε σχεδόν ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ από τα ΜΜΕ, επειδή συνελήφθη ο Ντόναλντ Τραμπ και τα ΜΜΕ αποφάσισαν να στείλουν μέχρι και την τελευταία ....κάμερα που διαθέτουν για να καλύψουν αυτήν την ιστορία, χρησιμοποιώντας ακόμη και ελικόπτερα, ακολουθώντας το αυτοκίνητο του Τραμπ, σαν να επρόκειτο για μια είδηση [της καταδίωξης] του Ο.J. Simpson μέσα στό  λευκό 'τζίπ' Ford Bronco. 

 

Ωστόσο, κάποια ειδησεογραφικά πρακτορεία, στάθηκαν "υψηλότερα ηθικά", λέγοντάς μας ότι αρνούνται να καλύψουν την είδηση για τον Τραμπ. 

Έτσι λοιπόν, η Rachel Maddow στάθηκε "υπερ άνω", όμως κάλυψε την σπουδαιότερη είδηση στον κόσμο; 

ΟΧΙ. 

Αντ' αυτού, μιλούσε για λεπτά λέγοντάς μας ότι το MSNBC είναι ένας φανταστικός ειδησεογραφικός οργανισμός. [απόσπασμα]


Έτσι λοιπόν, αντί να καλύπτουν τις πραγματικές ειδήσεις, πέρασαν τον χρόνο τους, λέγοντάς μας πόσο φανταστικοί είναι. Τι χρήσιμα που ξόδεψαν τον χρόνο τους!...


Εν τω μεταξύ, εσείς θα είστε θε θέση να εξιστορήσετε στα παιδιά σας που βρισκόσασταν όταν οι ΗΠΑ έκανε τα ίδια που έκανε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και τελικά κατέρρευσε, διότι όλα τα σημάδια ήταν εκεί και μας κοιτούσαν κατάματα, αλλά τα ΜΜΕ είχαν βγει για μεσημεριανό, ή για τσιγάρο. 


Αυτήν την εβδομάδα έχουμε το πιο ξεκάθαρο σημάδι ότι η Αμερική βρίσκεται ΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. 

Θα σας δείξω τί συνέβη στην Σαουδική Αραβία και την Κίνα που στέλνει κύματα σοκ στην Ουάσινγκτον και την Μέση Ανατολή αυτήν την στιγμή."


(Περισσότερα στο βίντεο διάρκειας 14:52') 


Περίληψη:


Η Κίνα και η Σαουδική Αραβία μόλις κατάφεραν ένα χτύπημα στο δολλάριο ΗΠΑ. 

Αυτή την εβδομάδα πήραμε το σαφέστερο σημάδι μας ότι η Αμερική αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αφού η Κίνα και η Σαουδική Αραβία κατέθεσαν νέες συμφωνίες για το πετρέλαιο και το εμπόριο. 

Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα προήλθε από τον πρίγκιπα διάδοχο, ο οποίος είπε ότι έχει τελειώσει προσπαθώντας να ευχαριστήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Η νέα παγκόσμια τάξη αρχίζει.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!