Τρίτη 25 Απριλίου 2023

Η πολιτεία της Ουάσιγκτον πέρασε ΝΟΜΟ, που θα δίνει τήν δυνατότητα ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ των παιδιών από γονείς, που ΔΕΝ ΣΥΝΑΙΝΟΥΝ στήν αλλαγή του φύλου τους!


Η Ουάσιγκτον υπερψήφισε το νομοσχέδιο που θα επιτρέπει νόμιμα να ...αρπάζονται τα παιδιά από τους γονείς τους αν οι τελευταίοι δεν συναινούν στην αλλαγή φύλου. 


Ένα νέο νομοσχέδιο που εγκρίθηκε στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον επιδιώκει να υπονομεύσει τα γονικά δικαιώματα προστατεύοντας τους ανηλίκους στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών αλλαγής φύλου χωρίς τη γονική  συναίνεση.  

Το νομοσχέδιο 5599 της Γερουσίας, που επιδοτείται από τον Γερουσιαστή Marko Liias, θα παρέχει πιστοποιημένη προστασία, στα παιδιά εκείνα που αναζητούν υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας ή δήλωσης φύλου προτίμησης, ώστε να έρθουν σε επαφή με το Τμήμα Προστασίας Παιδιών, Νέων και Οικογενειών αντί με τους ίδιους τους  γονείς τους.  

Αρκετοί υποστηρίζουν πώς αυτό το νομοσχέδιο μπορεί να οδηγήσει στην κακοποίηση και εκμετάλλευση των ανηλίκων καθώς δημιουργεί μια δυνητική οδό για τους θηρευτές ώστε να εκμεταλλευτούν τα ευάλωτα παιδιά που πιθανόν να ψάχνουν για ιατρικές υπηρεσίες. 

Αυτό ακόμη θα μπορούσε να έχει μακροχρόνιες συνέπειες στην πνευματική και σωματική υγεία των παιδιών τα οποία πιθανόν να μην έχουν την ωριμότητα ή την ικανότητα να πάρουν αποφάσεις εμπεριστατωμένες αναφορικά με την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. 

Κάποιοι άλλοι έχουν επισημάνει ότι η κυβέρνηση δεν θα έπρεπε να εμπλέκεται στην παροχή δήλωσης του φύλου προτίμησης στους ανήλικους και πως παρόμοιες αποφάσεις θα έπρεπε να αφήνονται στους γονείς και στους επαγγελματίες υγείας. 


2 σχόλια:

 1. Ο Καντάφι ήταν μεγάλος ηγέτης??????????
  ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.

  https://www.facebook.com/radiolefkimmi/videos/1187419301935786

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 19 Απρ.

  ΕΛΕΟΣ! Είναι πλέον επίσημο: Τό Νομοθετικό Σώμα της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, έχει ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ!!! ( Που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ οι ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ; )

  Washington State Passes Bill Allowing Government to Take Away Minor From Parents If They Refuse To Agree to Gender Transition Surgery
  Η πολιτεία της Ουάσινγκτον ψηφίζει νομοσχέδιο, που επιτρέπει στην κυβέρνηση, να απομακρύνει ανήλικους από γονείς (!), εάν αρνηθούν να συμφωνήσουν σε ...χειρουργική επέμβαση μετάβασης φύλου!!!!!!

  https://odysseiatv.blogspot.com/2023/04/blog-post_910.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!