Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Η Γαλλία ΦΛΕΓΕΤΑΙ: «Φωτιές» παντού! ΠΟΙΟΣ βρίσκεται ΠΙΣΩ από αυτά; "Οι άνδρες μέ τά ΜΑΥΡΑ"!....

 

Από Peter Koenig

Global Research, 03 Απριλίου 2023



Η σημερινή τραγωδία είναι ότι κανείς δεν συνδέει τις τελείες. 

Κανένας αναλυτής. 

δημοσιογράφος. 

Όλοι επικεντρώνονται στη φωτιά και κανείς δεν ερωτά, τι κρύβεται ΠΙΣΩ από αυτήν. 

Πώς συνδέεται η μία φωτιά με την άλλη.


Εδώ και εβδομάδες, η Γαλλία φλέγεται. 

Φαίνεται, σαν η Γαλλία να πολεμά την αμφιλεγόμενη αύξηση της ηλικίας συνταξιοδότησης του Macron από τα 62 στα 64. 

Δεν ακούγεται τόσο μεγάλη υπόθεση για το κάψιμο της Γαλλίας - ή μήπως όχι;

Οι περισσότερες χώρες στην Ευρώπη και αλλού έχουν ηλικία συνταξιοδότησης ίση ή μεγαλύτερη. 

Τα συνδικάτα της Γαλλίας αγωνίζονται πολύ και σκληρά για να περιορίσουν την ηλικία συνταξιοδότησης στα 62 έτη, όταν οι εργαζόμενοι θα δικαιούνται κρατική σύνταξη. 

Περαιτέρω αυξήσεις σε 66 και υψηλότερες έως το 2028 και μετά, έχουν ήδη προγραμματιστεί, συμβάλλοντας στις διαδηλώσεις.

Αυτό μπορεί να επηρεάσει και άλλες χώρες, καθώς η μέση ηλικία της κοινωνίας μας αυξάνεται και εξαντλεί τα συνταξιοδοτικά ταμεία. 

Στην περίπτωση της Γαλλίας, ο υπερβολικά εκτεταμένος γαλλικός προϋπολογισμός έχει αθόρυβα ...αρπάξει το Ταμείο Συντάξεων. 

Η απεριόριστη προσφορά χρημάτων και όπλων στην Ουκρανία για να σκοτώσει Ρώσους, βοήθησε περαιτέρω στην εξάντληση των γαλλικών πόρων.

Αυτό που δεν σας λέει η επικρατούσα τάση είναι ότι οι Γάλλοι διαμαρτύρονται επίσης εναντίον του ΝΑΤΟ. 

Η πλειοψηφία των Γάλλων θα ήθελε να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ, όπως συνέβη όταν ο πρόεδρος Ντε Γκωλ εγκατέλειψε το ΝΑΤΟ το 1967. 

Το 2009 η Γαλλία επανεντάχθηκε στο ΝΑΤΟ υπό τον τότε πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, ο οποίος είναι «μελετητής» της «ακαδημίας» για τους Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες (YGL) του Klaus Schwab, WEF.

Ωστόσο, με όλο αυτό το υπόβαθρο, η αποτρόπαια βία που εκδηλώνεται εδώ και εβδομάδες ήδη στις γαλλικές διαδηλώσεις δεν δικαιολογείται σε καμμία περίπτωση. 

Υπάρχουν βίαιες εξωτερικές «διεισδύσεις» σε αυτές τις διαμαρτυρίες που ξεκίνησαν ειρηνικά.

Έχετε δει τους άντρες με τα μαύρα; Μάσκες προσώπου και όλα αυτά; 

βία, βάζοντας φωτιά σε αυτοκίνητα, λάστιχα, καταστήματα – και πολλά άλλα, προκαλώντας την αστυνομία, δικαιολογώντας τις εντολές του Μακρόν προς την αστυνομία, να είναι σκληρή και να πατάξει αδυσώπητα, ανελέητα και βίαια τους διαδηλωτές;

 

(φωτό: Δύναμη της αστυνομικής παρουσίας στο Παρίσι. (Άδεια CC BY-SA 4.0))

 

Συνδέστε το με τη διάσκεψη της G2017 το 20 στο Αμβούργο – όπου οι ειρηνικές ταραχές έγιναν ξαφνικά βίαιες στις 6 Ιουλίου, όταν πάνω από 160 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με διαδηλωτές και περισσότεροι από 75 άνθρωποι συνελήφθησαν.

Στο Αμβούργο επίσης, υπήρξε μια ξαφνική ομάδα «ανδρών με μαύρα» που έσπειραν βία, όπως μπορεί να δει κανείς στο Παρίσι και σε άλλες γαλλικές πόλεις. 

Επέτρεψε στην τότε καγκελλάριο Μέρκελ να κινητοποιήσει την πιο σκληρή συμπεριφορά της γερμανικής αστυνομίας με κανόνια νερού και γκλομπ.

Οι ίδιες οι κυβερνήσεις εισάγουν βία στις ειρηνικές διαμαρτυρίες, κατηγορούν τους διαδηλωτές και δικαιολογούν την αστυνομική βία.

Είναι αυτές οι βίαιες διεισδύσεις σε ειρηνικές διαμαρτυρίες που χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται κρυφά από διάφορες οντότητες και φιλανθρωπικά ιδρύματα με δεσμούς με το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και την ελίτ της οικονομικής εξουσίας πίσω από αυτό;

Το όνομα του παιχνιδιού είναι η μέγιστη καταπίεση των ανθρώπων.

Βρισκόμαστε στη μέση της εκτέλεσης από το WEF της Μεγάλης Επαναφοράς, γνωστής και ως Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ.

Η εφαρμογή προχωρά με ταχύτητα στρέβλωσης, καθώς η μοίρα του πληθυσμού εξακολουθεί να κοιμάται.

Το θέμα είναι ότι πάντα μας προειδοποιούν. Αλλά δεν δίνουμε σημασία, γιατί κάθε αίρεση - και αυτή είναι μια λατρεία, μπορείτε να την ονομάσετε λατρεία θανάτου, οποιαδήποτε αίρεση, για να είναι επιτυχής, πρέπει να ανακοινώσει τις πράξεις της, την προδοσία της στην ανθρωπότητα.

Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του λαού εξακολουθεί να έχει άγνοια.

Όταν όλα τελειώσουν, δεν θα κάνει καλό να πούμε - "δεν το ξέραμε". Αυτό είναι εντελώς απαράδεκτο.

Οι επιστήμονες και οι απλοί άνθρωποι βγαίνουν και λένε την αλήθεια, κατά εκατομμύρια, και όλο και περισσότεροι. 

Πρέπει τουλάχιστον να συγκεντρώσουμε το θάρρος να ακούσουμε και να παραδεχτούμε ότι μας είπαν ψέμματα και ότι είναι πλέον καιρός να ανοίξουμε τα μάτια μας και να αναλάβουμε δράση για να σταματήσουμε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις.

Η σύνδεση των κουκκίδων θα πρέπει επίσης να γίνει με τη μαζική απεργία στις μεταφορές που έπληξε τη Γερμανία πριν από μια εβδομάδα. Οι εργαζόμενοι ζητούν αυξήσεις μισθών εν μέσω υψηλού πληθωρισμού. 

Τα αφεντικά των συνδικάτων χαρακτήρισαν τις απαιτούμενες αυξήσεις «ζήτημα επιβίωσης», ενώ η διοίκηση περιέγραψε τις απεργίες ως «εντελώς υπερβολικές».

Το Local (https://www.thelocal.de/20230330/after-verdi-talks-will-there-be-unlimited-strikes-in-germany), 

Τα νέα της Γερμανίας στα αγγλικά, που αναφέρθηκαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, τα συνδικάτα και οι Γερμανοί αξιωματούχοι απέτυχαν να καταλήξουν σε συμφωνία στον τρίτο γύρο των μισθολογικών διαπραγματεύσεων αυτή την εβδομάδα. 

Είναι αυτή η αρχή ενός μακροχρόνιου κύματος απεργιών;

Αυτά είναι τα ισχυρότερα, πιο οικονομικά και κοινωνικά χτυπήματα που έχει βιώσει η Γερμανία εδώ και δεκαετίες.

Γιατί τώρα;

Μέρος της «Ατζέντας Επαναφοράς» σχεδιάζει να καταστρέψει την ευρωπαϊκή οικονομία, ξεκινώντας με μια κυριολεκτική αποβιομηχάνιση της Γερμανίας – της ηγέτιδος στην ΕΕ.

Γιατί αλλιώς, πιστεύετε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ανατίναξε τους αγωγούς Nord Stream; – Έτσι ώστε οι Γερμανοί, οι οποίοι είναι σε πλήρη συμφωνία με αυτό το έγκλημα, ο γερμανός καγκελάριος Olav Scholz, καθώς και η γερμανίδα υπήκοος, κυρία Ursula von der Leyen, μη εκλεγμένη επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (EC), να μην μπορούν να έχουν αμφιβολίες της τελευταίας στιγμής και να υπαναχωρήσουν από τη συγκατάθεσή τους για καταστροφή.

Όπως γνωρίζουμε, η μη εκλεγμένη ΕΚ κάνει κουμάντο στην Ευρώπη, πέρα και πάνω από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, κάτι που δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια επίφαση, ένα προπέτασμα καπνού – μια απόκλιση που τραβάει την προσοχή.

Ορισμένοι αναλυτές προβλέπουν ότι, αν το WEF ήταν σε θέση να ολοκληρώσει την Επαναφορά, θα επανέφερε την Ευρώπη στη «λίθινη εποχή», προκαλώντας ανείπωτη δυστυχία, ανεργία, ελλείψεις τροφίμων και ενέργειας, υπερπληθωρισμό. 

Είναι ένας από τους στόχους της Επαναφοράς / Ατζέντας 2030.

Αν, Εμείς ο Λαός, είμαστε θεατές του τύπου «δεν γνωρίζαμε», είμαστε συνένοχοι στο έγκλημα.

Δεν είναι τυχαίο - περισσότερες διαμαρτυρίες και περισσότερες κουκκίδες για σύνδεση.

Πάρτε την Ιταλία

Επίσης, τον Μάρτιο – οι διαμαρτυρίες που ξεκινούν από το Μιλάνο, πολλαπλασιάζονται σε όλη την Ιταλία, καθώς η κυβέρνηση περιορίζει τα δικαιώματα των γονέων του ιδίου φύλου. 

Δείτε αυτό – Le Monde (18 Μαρτίου 2023) (https://www.lemonde.fr/en/international/article/2023/03/18/protests-in-italy-as-government-limits-rights-of-same-sex-parents_6019846_4.html).

Οι άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους στο Μιλάνο και αλλού, αφού η πόλη σταμάτησε να καταγράφει τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών υπό τις νέες οδηγίες της ακροδεξιάς κυβέρνησης της πρωθυπουργού Τζώρτζια Μελόνι.

Αφού έχουν κατηχηθεί για χρόνια από την Woke κουλτούρα και την ανέκφραστη ατζέντα LGBTQ (LGBTQ έννοια: λεσβίες, ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι, τρανσέξουαλ, queer ή αμφισβητούντα άτομα ή η κοινότητα), οι άνθρωποι βλέπουν τα δικαιώματά τους να περικόπτονται από τη συντηρητική κυβέρνηση της Μελόνι.

Και πάλι, αυτοί - η πλειοψηφία των ανθρώπων παγκοσμίως - δεν έχουν ιδέα τι πραγματικά κρύβεται πίσω από αυτή την εκστρατεία προπαγάνδας LGBTQ. Σχετίζεται με την ευγονιστική ατζέντα, η οποία επίσης χρηματοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από φιλανθρωπικά ιδρύματα;

Αυτό εμπίπτει στην κατηγορία των τοξικών Covid-"εμβολίων", προκαλώντας ανείπωτες εκατοντάδες εκατομμύρια τραυματισμούς και θανάτους. Αυτά τα εμβόλια ευθύνονται επίσης για τεράστια στειρότητα, αυξήσεις τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες, φτάνοντας μόνο στη Γερμανία το 37% το 2022.

Μιλάμε – για μαζική, αλλά πραγματικά μαζική μείωση του πληθυσμού. Εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, που διαπράττονται μπροστά στα μάτια μας. Και πολλοί από εμάς δεν θέλουμε να το δούμε. Η κυβέρνηση Μελόνι έχει δίκιο που βάζει τέλος σε αυτό το κακούργημα.

Συνδέστε τις τελείες, από τις διαμαρτυρίες στο The Reset / Agenda 2030.

Δεν είναι τυχαίο ούτε οι διαμαρτυρίες στη Γεωργία – όπως ανέφερε στις 9 Μαρτίου 2023 ο Guardian (https://www.theguardian.com/world/2023/mar/09/protesters-georgia-oppose-russian-law-bill).

Τι πυροδότησε τις διαμαρτυρίες;

Χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, αφού το κοινοβούλιο υποστήριξε ένα νομοσχέδιο το οποίο, οι επικριτές του, οι οποίοι το χαρακτήρισαν «ρωσικό νόμο», είπαν ότι θα περιορίσει την ελευθερία του Τύπου και θα υπονομεύσει τις προσπάθειες της Γεωργίας να γίνει υποψήφια για ένταξη στην ΕΕ.

Ο νόμος, που υποστηρίζεται από το κυβερνών κόμμα Γεωργιανό Όνειρο, θα απαιτεί από όλες τις οργανώσεις που λαμβάνουν περισσότερο από το 20% της χρηματοδότησής τους από το εξωτερικό να εγγραφούν ως «ξένοι πράκτορες» ή να αντιμετωπίσουν σημαντικά πρόστιμα.

Τι είναι τόσο κακό με αυτόν τον νόμο; – Η Δύση, ως συνήθως, εφαρμόζει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Καθώς γράφονται αυτές οι γραμμές, η ΕΕ εξετάζει έναν παρόμοιο νόμο - δείτε αυτό από το POLITICO (https://www.politico.eu/article/eu-ursula-von-der-leyen-ngo-qatargate-foreign-agents-law-disturbs-ngos/) (13 Μαρτίου 2023).

Τέτοιοι νόμοι υπάρχουν ήδη στις ΗΠΑ και την Αυστραλία.

Πίσω στη Γεωργία – μετά από δύο ημέρες ευρείας κλίμακας διαμαρτυριών, το κόμμα Όνειρο ανακοίνωσε ότι θα «αποσύρει άνευ όρων το νομοσχέδιο». 

Ο λόγος για αυτό ήταν ότι οι διαδηλωτές είπαν ότι αντιγράφει έναν «ρωσικό νόμο». Η Ρωσία ψήφισε έναν τέτοιο νόμο το 2012, όταν ανακαλύφθηκαν ότι οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό ήταν πράκτορες κατασκοπείας για τις χώρες που τις χρηματοδότησαν.

Στον σημερινό αντιρωσικό κόσμο, κανείς δεν θέλει να συνδεθεί με τη Ρωσία – αυτό δημιουργεί «κακή φήμη». 

Έτσι, η κυβέρνηση της Γεωργίας μάλλον συντάσσεται με τη διεφθαρμένη Δύση, παρά προστατεύει τα συμφέροντά της – εγκαταλείποντας το νόμο για να ευχαριστήσει τους διαδηλωτές.

Όποιος πιστεύει ότι αυτές οι διαμαρτυρίες δεν χρηματοδοτήθηκαν από τη Δύση, από τους ίδιους υπόπτους που αναφέρθηκαν προηγουμένως – είναι ανόητος.

Διαδηλώσεις τον Μάρτιο

Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε, γιατί όλες αυτές οι διαμαρτυρίες λαμβάνουν χώρα τον Μάρτιο. Οι λατρείες βασίζονται πολύ στον «συμβολισμό» και στη «δεισιδαιμονία».

Μήπως έχει να κάνει με το γεγονός ότι το όνομα March προέρχεται από τη λατινική λέξη Martius, που πήρε το όνομά του από τον Άρη, τον ρωμαϊκό θεό του πολέμου. Martius ήταν το όνομα του πρώτου μήνα στο αρχικό ρωμαϊκό ημερολόγιο. 

Ο Μάρτιος είναι ο πρώτος από τους πολλούς μήνες που πήραν το όνομά τους από έναν θεό. Ζούμε σε έναν συνεχή πόλεμο, έτσι δεν είναι;

(φωτό: Τουλούζη (Οξιτανία) στις 28 Μαρτίου. (Άδεια CC BY-SA 4.0))

Επιστροφή στην Γαλλία

Μέρος του λόγου για τον οποίο ο Macron είναι τόσο ανένδοτος για τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος, ακόμη και την πέρασε μέσω ενός πολύ αντιδημοφιλούς προεδρικού διατάγματος, αντί για το Κοινοβούλιο, είναι ότι το γαλλικό συνταξιοδοτικό ταμείο έχει εξαντληθεί, εδώ και πολύ καιρό. Η μεταρρύθμιση δεν μπορεί να διακινδυνεύσει να αποτύχει.

Εκτός από έναν υπερβολικά εκτεταμένο προϋπολογισμό, δισεκατομμύρια έχουν εντολή από πάνω (κυβέρνηση Μπάιντεν και WEF, που εκπροσωπεί την Giant Finance) να μεταφερθούν είτε απευθείας στη διεφθαρμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας, είτε να ρέουν σε κατασκευαστές όπλων που προμηθεύουν την Ουκρανία - για να σκοτώσουν Ρώσους.

Όλοι γνωρίζουν πόσο ξεδιάντροπα ανέντιμη είναι η κυβέρνηση της Ουκρανίας, αλλά καμμία από τις ευρωπαϊκές μαριονέτες της Ουάσιγκτον / ΝΑΤΟ δεν τολμά να το πει.

Ο απώτερος στόχος είναι πράγματι η Δύση να αναλάβει τους τεράστιους πόρους της ρωσικής επικράτειας.

Αυτό δεν θα συμβεί. Δεν έχει συμβεί ποτέ τα τελευταία εκατοντάδες χρόνια.

Ακόμη λιγότερα θα συμβούν με τη σκιώδη ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το ΝΑΤΟ στο τιμόνι της.

Η δικαιοσύνη έχει τον τρόπο της.

(βίντεο)

Αλλά το χρέος θα συσσωρευτεί σε αυτή τη δυτική πυραμίδα που βασίζεται στο δολλάριο. Αυτό ισχύει γενικά για τη Δύση. Χώρες, εκτός από τη Γαλλία, θα βρεθούν σε παρόμοιες καταστάσεις.

Αναίτια μη διαχειρίσιμο χρέος.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να εισαγάγετε προγραμματιζόμενο ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας (CBDC) και να εξαλείψετε όλο το χρέος ταυτόχρονα. Δείτε επίσης αυτό (https://www.globalresearch.ca/central-bank-digital-currency-cbdc-weapon-of-mass-destruction-and-whos-health-tyranny-towards-a-totalitarian-world-government-no-way/5814122).

Αυτό είναι το σχέδιο. Προγραμματιζόμενος σημαίνει απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας. Το CBDC μπορεί να λήξει ή να μπλοκαριστεί μερικώς ή εξ ολοκλήρου, ανάλογα με τη συμπεριφορά των ανθρώπων.

Η εργατική τάξη, οι άχρηστοι τρώγοντες – (Harari του WEF) – φέρουν το κύριο βάρος, καθώς οι εργαζόμενοι υποτίθεται ότι σταδιακά θα αντικατασταθούν από ρομπότ και Τεχνητή Νοημοσύνη (AI).

Η πραγματική οικονομία δεν λειτουργεί έτσι.

Μέχρι αυτό το μήνυμα να διαρρεύσει στην άπληστη μεθυσμένη ελίτ - πολλά δεινά μπορεί ακόμα να πρέπει να συμβούν.

Ας είναι οι σκέψεις και η αλληλεγγύη μας με τους ανθρώπους που αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, το δικαίωμά τους να ζουν – σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στη Γαλλία – να ενωθούν και να επιφέρουν μια γιγαντιαία αλλαγή για την ανθρωπότητα.

Μόλις η αστυνομία και ο στρατός ξυπνήσουν και συνταχθούν με τους ανθρώπους, μόλις συνειδητοποιήσουν ότι είναι μέρος με, Εμάς, τον Λαό, το παιχνίδι έχει τελειώσει – «η μάχη τους» – η μάχη της ελίτ χάνεται.

Εν τω μεταξύ, μπορεί να θέλουμε να σκεφτούμε τη δημιουργία παράλληλων κοινωνιών, οικονομιών, έξω από το σημερινό κοινωνικοοικονομικό σύστημα. 

Οι πολιτισμοί έχουν έρθει και παρέλθει και πριν.

Λέγεται ότι είμαστε ο πέμπτος ή έκτος πολιτισμός.

Ομολογουμένως, είναι μια πρόκληση, αλλά όχι ανυπέρβλητη, επειδή όλοι εργαζόμαστε προς μια υψηλότερη συνείδηση.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed. και (http://www.amazon.com/Implosion-Economic-Environmental-Destruction-Corporate/dp/059545349X) συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Κεντρική εικόνα: Φωτιά στην Place de l'Opéra το βράδυ της 20ης Μαρτίου. (Άδεια CC BY-SA 4.0)

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Peter Koenig, Global Research, 2023

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!