Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Ξυπνώντας από τόν ΕΦΙΑΛΤΗ του διεμφυλισμού; Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εκδίδει απόφαση-ορόσημο​​​​​​​! ΔΕΙΤΕ!

 



Μήπως αρχίζουμε και ξυπνάμε από τον εφιάλτη των 'τρανσέξουαλς'; 

Το «Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» απέρριψε την καταγγελία μιας 'τρανσέξουαλ', που γέννησε ένα παιδί ως βιολογική γυναίκα, αλλά ήθελε να καταχωρηθεί ως ....«πατέρας» (!!!!!!) στο πιστοποιητικό γέννησης και επιβεβαίωσε, ότι οι αρχές στο Βερολίνο ενήργησαν νόμιμα όταν ανέφεραν τον 'τρανς' άνδρα ως «μητέρα»!!! 


Ήταν ακόμη και η γλώσσα των «βιολογικών γεγονότων»!

Κατά κάποιο τρόπο μοιάζει σαν η τρέλλα των τρανσέξουαλ να έχει φτάσει στο ζενίθ της. Το «Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (ΕΔΔΑ), με έδρα το Στρασβούργο της Γαλλίας, εξέδωσε μια πρωτοποριακή απόφαση (https://www.coe.int/de/web/portal/gerichtshof-fur-menschenrechte).


Η καταγγελία υποβλήθηκε από μια γυναίκα που είχε ήδη δηλώσει την ταυτότητά της ως άνδρας το 2011. 

Σύμφωνα με τις δικές του/της δηλώσεις, στη συνέχεια διέκοψε την ορμονική θεραπεία και έγινε ξανά γόνιμος/-η. 

Αποτέλεσμα: 

Δύο χρόνια αργότερα, ο «τρανς άνδρας» γέννησε ένα παιδί. 

Μετά τη γέννηση, ο αντιληπτός ως άνδρας υπέβαλε αίτηση για να καταχωρηθεί ως «πατέρας» του παιδιού, δεδομένου ότι φέρεται να ήταν άνδρας! 

Επιπλέον, δεν επιθυμούσε να υπάρχει καταχώρηση καμμίας μητέρας, καθώς το παιδί – εντελώς παγιδευμένο στον κόσμο των τρανσέξουαλ – είχε συλληφθεί μέσω δωρεάς σπέρματος.

Ωστόσο, το περιφερειακό δικαστήριο του Βερολίνου-Schöneberg απέρριψε το αίτημα και αποφάσισε ότι το πρόσωπο με το γυναικείο όνομά της, το οποίο είχε ήδη κατατεθεί τότε, θα έπρεπε να καταχωριστεί ως «μητέρα» του παιδιού. 

Το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο απέρριψε επίσης την καταγγελία του 'τρανς' άνδρα. 

Ο «απίστευτος» λόγος: 

Η μητέρα ενός παιδιού είναι το «πρόσωπο» που γέννησε το παιδί. 

Η αλλαγή φύλου δεν επηρεάζει την έννομη σχέση μεταξύ του προσώπου αυτού και των τέκνων του. 

Η αναπαραγωγική λειτουργία βασίζεται τελικά αναμφισβήτητα σε βιολογικά γεγονότα, η BGH αποφάνθηκε επίσης: «Η μητέρα είναι το πρόσωπο που γέννησε το παιδί». Το 2018, το Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο απέρριψε επίσης αγωγή του τρανς άνδρα.

Στη συνέχεια προσέφυγε στο ΔΕΚ. 

Και αυτό, επίσης, τήρησε τα «βιολογικά γεγονότα» και κατά συνέπεια δεν μπορούσε να βρει κανένα παράπτωμα εκ μέρους των γερμανικών αρχών και δικαστηρίων. Το ευρωπαϊκό δίκαιο δεν είχε παραβιαστεί. 

Γιατί – ακόμα και σε αυτούς τους τρελλούς, παρανοϊκούς καιρούς της αριστερόστροφης 'woke' κουλτούρας – σύμφωνα με τον Αστικό Κώδικα, ο άνθρωπος που γεννά ένα παιδί είναι η μητέρα. 

Εν τω μεταξύ, ο πορωμένος θίασος LGTBQ προθερμαίνεται για νέους "αγώνες": «Τώρα χρειάζεται πολιτική πρωτοβουλία. Έχει καθυστερήσει πολύ να προσαρμοστεί ο γερμανικός νόμος περί καταγωγής, έτσι ώστε οι τρανς* γονείς να αναγνωρίζονται στην ταυτότητα φύλου τους», παραπονιέται η Kalle Hümpfner της Ομοσπονδιακής Ένωσης Trans* στο taz (https://taz.de/Urteil-zu-Elterndefinition/!5923451/). 

Ο queer επίτροπος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ο έντονα πράσινος-queer Sven Lehmann προσπαθεί να καθησυχάσει τα πνεύματα: 

Πριν εφαρμοστεί ο νόμος περί γονικής μέριμνας, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση σχεδιάζει να εφαρμόσει τον νόμο περί αυτοδιάθεσης - εκεί πρέπει να βρεθεί μια μεταβατική λύση που λαμβάνει υπ΄όψη τους 'τρανς', μεταξύ αυτών και τους μη δυαδικούς γονείς. (SB)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!