Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟΣ... - Άνδρας σκακιστής ντύνεται ως ....γυναίκα, γιά νά αγωνιστεί σέ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ 'τουρνουά'!!! ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Είναι απλό!

 

Male chess player dresses as ....female (!) to compete in women’s tournament!



Ο κόσμος του ανταγωνιστικού σκακιού είχε ένα αμφιλεγόμενο 2022 και ένα άλλο σκάνδαλο προέκυψε την περασμένη εβδομάδα σε γυναικείο τουρνουά στην Κένυα. 


Ο Stanley Omondi συμμετείχε στο Ανοικτό Πρωτάθλημα Σκακιού της Κένυας, ντυμένος ως γυναίκα με πλήρες 'νικάμπ' και άνοιξε τον δρόμο του για το τουρνουά μέχρι να αγωνιστεί εναντίον της Gloria Jumba και της Ampaira Shakira, σύμφωνα με τον news.au.com.

Σύμφωνα με το Fox News (https://www.foxnews.com/sports/male-chess-player-dresses-female-compete-womens-tournament), ο Omondi κατάφερε να νικήσει τόσο την Jumba, πρώην εθνική πρωταθλήτρια, όσο και τη Shakira, κορυφαία παίκτρια από την Ουγκάντα, γεγονός που κίνησε υποψίες. 

Ο πρόεδρος του σκακιού της Κένυας, Bernard Wanjala, δήλωσε στο 'BBC Sport', ότι ένα άτομο που φορούσε την ολόσωμη στολή με το πρόσωπό του καλυμμένο φάνηκε φυσιολογικό, αλλά ένας άγνωστος παίκτης να νικά δύο από τις καλύτερες σκακίατριες στον κόσμο ήταν εξαιρετικά ασυνήθιστο....

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://endtimeheadlines.org/2023/04/male-chess-player-dresses-as-female-to-compete-in-womens-tournament/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!