Σάββατο 22 Απριλίου 2023

ΤΡΟΜΕΡΟ! ΓΟΝΕΙΣ στήν Βορ. Καρολίνα, αρνούνται νά αποβάλουν τόν γιο τους, μέ διαταραχή που συναντάται μία στό εκατομμύριο, τον αποκαλούν ΘΑΥΜΑ του ΘΕΟΥ καί εορτάζουν τά 9α γενέθλιά του! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

 

«Δέν θά βάλω ημερομηνία λήξεως στό μωρό μου»!!!!!

ΑπΟ LOUISE CHAMBERS ΑΠΡΙΛΙΟΣ 18, 2023

Ενθουσιασμένοι από την πρώτη τους εγκυμοσύνη, οι νεόνυμφοι από τη Βόρεια Καρολίνα δεν είχαν φτάσει πολύ μακριά στην εγκυμοσύνη τους, όταν έμαθαν ότι ο αγέννητος γιος τους, είχε μια σοβαρή γενετική διαταραχή και μια μορφή νανισμού που επηρεάζει περίπου έναν στους 100.000! 

Καθοδηγούμενοι από την ΠΙΣΤΗ τους, το ζευγάρι αρνήθηκε την έκτρωση, αποδεχόμενοι ό, τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον.



Η Hannah Peters, 30 ετών από τη Βόρεια Καρολίνα, είναι παντρεμένη με τον Καλιφορνέζο Sullivan Peters, 30 ετών, για 11 χρόνια και οι δύο έχουν ένα «ισχυρό θεμέλιο πίστης». 

Έφτιαξαν το σπίτι τους στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας και ο γιος τους το μικρό τους θαύμα, ο Jude, έγινε 9 ετών στις 17 Απριλίου.

«Αυτό ήταν το θαύμα που μας δόθηκε», δήλωσε η Hannah στους Epoch Times, προσθέτοντας ότι ήξεραν ότι ο Θεός φρόντιζε τον γιο τους και ότι «θα χάραζε Εκείνος την ιστορία του».

«Εναποθέσαμε τα πάντα στα χέρια Του γιατί ξέραμε ότι είχε ένα τέλειο σχέδιο», είπε η Hannah.

Ο Jude, ο οποίος εξαρτάται από τους γονείς του σε πλήρη απασχόληση, γεννήθηκε με μια σπάνια κατάσταση που ονομάζεται ριζομελική χονδροδυσπλασία punctata (RCDP), η οποία χαρακτηρίζεται από σκελετικές ανωμαλίες, σοβαρή διανοητική αναπηρία, συγγενή καταρράκτη, βαθιά ανεπάρκεια ανάπτυξης και ακόμη και επαναλαμβανόμενες αναπνευστικές ασθένειες.

«Κάθε παιδί που ζει μέχρι την ηλικία των πέντε ετών θεωρείται μακροχρόνιος επιζών», δήλωσε η Hannah. «Ο Ιούδας είναι ένα θαύμα! 

Τον έστειλαν σπίτι λαμβάνοντας φροντίδα από κέντρο περίθαλψης και μορφίνη και μας είπαν ότι ίσως θα ζούσε για δύο εβδομάδες. ... Η ζωή του δεν είναι μόνο ένα δώρο για εμάς, αλλά για τόσους πολλούς ανθρώπους.

«Ο Jude είναι ένα ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΑΓΟΡΑΚΙ! Αντιμετωπίζει πολλές ιατρικές μάχες, αλλά ποτέ δεν χάνει την ΑΓΝΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ».

Επιλέγοντας τη ζωή

Η Hannah, μια μητέρα που μένει στο σπίτι, και ο Sullivan, ο οποίος εργάζεται για την εταιρεία ιατρικών προμηθειών του Jude, γνωρίστηκαν στα 17 μέσω ενός κοινού φίλου και «έκαναν αμέσως κλικ». 

Ο Sullivan έκανε πρόταση γάμου στον ίδιο χώρο ζωντανής μουσικής όπου συναντήθηκαν και το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάίο του 2012 σε μια όμορφη φάρμα αλόγων στο Waxhaw της Βόρειας Καρολίνας.

Προς μεγάλη τους έκπληξη, ανακάλυψαν ότι περίμεναν τον Jude ένα χρόνο αργότερα.

«Ήμασταν τόσο ενθουσιασμένοι και ανυπόμονοι να γίνουμε γονείς», είπε η Hannah. «Δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε πολύ μακριά στην εγκυμοσύνη μας όταν ανακαλύψουμε ότι ο Jude είχε κάποιες ιατρικές ανησυχίες».

Στο δεύτερο προγεννητικό ραντεβού της Hannah, μια εξέταση αίματος έδειξε ότι ήταν φορέας κυστικής ίνωσης. 

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου 4D υπερηχογραφήματος, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το μωρό είχε μια σοβαρή μορφή σκελετικής δυσπλασίας. Στη συνέχεια ήρθε το μεγαλύτερο σοκ από όλα.

«Ο γιατρός μου εκείνη τη στιγμή κάθισε δίπλα μου, πήρε το χέρι μου και μου είπε ότι ήμουν νέα και θα μπορούσα να τερματίσω και να προσπαθήσω ξανά», είπε η Hannah. 

«Εμείς τους είπαμε πόσο πολύτιμη ήταν η ζωή του μωρού μας και ότι ο Ιησούς είχε τον απόλυτο λόγο. ... 

Αλλάξαμε γιατρούς αρκετές φορές μέχρι να βρούμε μια ομάδα που νοιώθαμε ότι ήταν στην πλευρά μας και τιμοῦσαν την απόφασή μας να επιλέξουμε τη ζωή».

Απόλυτη πίστη

Η Hannah έκανε τακτικές σαρώσεις, καθεμία από τις οποίες ήταν συναρπαστική και αγχωτική. 

Το ΠΙΣΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ, που μεγάλωσαν και οι δύο σε χριστιανικά σπίτια, συνέχισε να ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙ το ΑΓΕΝΝΗΤΟ μωρό τους στα ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

Το ΜΩΡΟ τους ήταν ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ και ΤΟ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ στο «ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ» ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Η Hannah είπε: «Νομίζω ότι το άγνωστο ήταν το πιο τρομακτικό κομμάτι. Δεν ήξεραν ακριβώς τι είχε και απλά μας έλεγαν ότι ήξεραν ότι ήταν «πολύ σοβαρό». Μας είπαν μάλιστα ότι δεν ήξεραν αν θα ήταν συμβατός με τη ζωή έξω από τη μήτρα, αλλά συνεχίσαμε να ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ και να ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ

Δημιουργήσαμε ακόμα έναν παιδικό σταθμό για τον Jude, αγοράσαμε το κάθισμα του αυτοκινήτου του και συσκευάσαμε τις νοσοκομειακές τσάντες μας με απόλυτη πίστη και εμπιστοσύνη. ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ!»

Όταν η Hannah υπέστη μερική αποκοπή πλακούντα στις 32 εβδομάδες, κατά τη διάρκεια του baby shower της (πάρτυ μητέρων, φίλων της μέλλουσας μαμάς που φέρνουν μωρουδιακά δώρα πριν απο τη γέννηση ενός παιδιού), μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και προετοιμάστηκε για επείγουσα καισαρική τομή. 

Αλλά δεδομένου ότι το μωρό Jude ήταν ακόμα τόσο μικροσκοπικό, οι γιατροί χορήγησαν φάρμακα για την πρόληψη της μόλυνσης και στεροειδή για να βοηθήσουν τους πνεύμονες του μωρού να αναπτυχθούν, με την ελπίδα να καθυστερήσουν τον τοκετό για άλλες 24 έως 48 ώρες.

«Οι γιατροί στην ομάδα υψηλού κινδύνου πριν από τον τοκετό μας είπαν ότι θα ήταν μια «ιατρική μελέτη περίπτωσης», επειδή το αμνιακό υγρό μου αναπληρώθηκε (!!!!!!) και ήμουν σε θέση να μείνω σε ανάπαυση στο κρεβάτι και να φθάσω στίς 40 εβδομάδες», δήλωσε η Hannah, επιμένοντας, «Όλο αυτό το ταξείδι από την αρχή ήταν ένα θαύμα».

Ο Jude γεννήθηκε στις 17 Απριλίου 2014, στο Charlotte της Βόρειας Καρολίνας, στο CMC Main, τώρα Atrium Health Carolinas Medical Center. Η Hannah τη θυμάται ως την καλύτερη μέρα της ζωής τους και ήξερε από την αρχή ότι ο Jude ήταν μαχητής.


«Μας είπαν ότι δεν πίστευαν ότι ο Jude θα μπορούσε να αναπνεύσει μόνος του και επομένως δεν θα τον ακούγαμε να κλαίει», είπε.

«Αλλά όταν γεννήθηκε, έβγαλε ένα κλάμα πολεμιστή και ήταν σαν κάθε σπασμένο κομμάτι της καρδιάς μας να ξανασυναρμολογήθηκε αμέσως. 

Ποτέ δεν ένοιωσα μια αγάπη τόσο βαθιά όσο η αγάπη που ένοιωσα όταν τον έβαλαν στην αγκαλιά μου για πρώτη φορά. Δεν είχα δει ποτέ κάτι πιο τέλειο και όμορφο από το αγοράκι μου».

Θέληση για ζωή

Το ζευγάρι έλαβε την επίσημη διάγνωση του Jude μέσω εξετάσεων αίματος όταν ήταν λίγων εβδομάδων στο Νοσοκομείο Παίδων Nemours στο Wilmington, Delaware. Περίπου την ίδια εποχή, κλήθηκαν να συμμετάσχουν σε μια κλινική δοκιμή (https://www.rhizotrial.org/) σε συνδυασμό με το Med-Life Discoveries, το Nemours Children's Hospital και το RhizoKids, αναπτύσσοντας μια πλασμαλογενική θεραπεία για το RCDP, το οποίο επί του παρόντος δεν έχει καμμία θεραπεία.

«Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στο τμήμα φυσικής ιστορίας αυτής της δοκιμής και πλησιάζουμε καθημερινά στην έναρξη αυτής της νέας θεραπείας. ... Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια τι σημαίνει αυτό για μένα», είπε η Hannah.

Η ζωή για την τριμελή οικογένεια σήμερα επικεντρώνεται γύρω από τη φροντίδα του Jude. 

Ο Jude χρειάζεται καθημερινές θεραπείες αναπνοής και θεραπεία με γιλέκο για να κρατήσει τους πνεύμονές του καθαρούς, παίρνει όλη τη διατροφή του μέσω ενός σωλήνα σίτισης, χρειάζεται βοήθεια για μπάνιο και αλλαγή και έχει θεραπεία για να αποτρέψει τις αρθρώσεις και τους μυς του από το να σκληρύνουν.

Δύο από τις μεγαλύτερες προκλήσεις του Jude, είπε η Hannah, είναι οι επιληπτικές κρίσεις και τα πνευμονικά προβλήματα. Έχει περάσει πάνω από ένα μήνα στη ΜΕΘ για κάτι τόσο απλό όσο ένα κοινό κρυολόγημα. 

Ωστόσο, η οικογένεια του Jude παρασύρεται συνεχώς σε ενθουσιασμό από τη θέλησή του να ζήσει.

Η Hannah είπε: «Ο Jude αναφέρεται συχνά ως "ο μικρός μας γενναίος μαχητής" (Brave Little Warrior) λόγω της δύναμης και της αληθινής γενναιότητάς του. Τον έχουμε δει να υπομένει πολλές ιατρικές διαδικασίες, καθετήρες, παρακεντήσεις σπονδυλικής στήλης και IVs και ποτέ δεν κλαίει γι΄αυτούς. 

Θα σφίξει τα χέρια μας και θα αναπνεύσει βαθιά μέσα από τον πόνο με τη λατρευτική μουσική του να παίζει.

«Ο Jude ανταποκρίνεται τόσο πολύ στη λατρευτική μουσική. Παίζουμε λατρευτική μουσική στο σπίτι για αυτόν όλη την ημέρα, και δημιουργεί ένα τόσο ειρηνικό και χαρούμενο περιβάλλον γι' αυτόν. Συχνά ακούς τη αδύναμη φωνούλα του να προσπαθεί να τραγουδήσει μαζί και θα χαρίσει τεράστια χαμόγελα όταν ακουστούν τα αγαπημένα του τραγούδια».

Ο σκοπός του Jude

Ο ζωηρούλης Jude λατρεύει να γνωρίζει νέους ανθρώπους. Τρελλαίνεται για αγκαλιές, δυνατούς θορύβους και χορό, και είναι σαν μια «μεγάλη κουκουβάγια» που της αρέσει να μένει ξύπνια μέχρι αργά και να κοιμάται αργά. 

Το να αγαπάει και να αγαπιέται από την οικογένειά του είναι το αγαπημένο πράγμα του Jude πάνω από όλα.

«Ο Jude έχει το πιο γλυκό πνεύμα και παρόλο που είναι μη λεκτικός, έχει μάθει να μας εκφράζει με τους δικούς του όμορφους και ξεχωριστούς τρόπους πόσο πολύ μας αγαπά», δήλωσε η Hannah. 

«Το να είμαι η μαμά του Jude είναι η μεγαλύτερη τιμή της ζωής μου και το να με αγαπάει είναι το πιο υπέροχο δώρο».

Καταθέτοντας στο blog της, HannahKatelynPeters (https://hannahkatelynpeters.wordpress.com/), έγραψε: «Δεν κοιτάζω τον Jude και βλέπω τη διαταραχή του, δεν θα βρω την ταυτότητά του σε αυτό. Κοιτάζω τον Jude και βλέπω έναν γενναίο μικρό πολεμιστή. 

Δεν θα βάλω ημερομηνία λήξης στο μωρό μου και είμαι τόσο περήφανη που έχει ήδη ξεπεράσει αυτές [τις ημερομηνίες] που προσπάθησαν να του βάλουν οι επαγγελματίες του ιατρικού τομέα».

Το ζευγάρι μοιράζεται ενημερώσεις για τον γιο τους, το μικρό τους θαύμα στο Facebook (https://www.facebook.com/prayingforjudesullivanpeters) και το Instagram (https://www.instagram.com/hannahkatelyn/?hl=en). «Γνωρίζαμε ότι η ζωή του Jude θα είχε έναν τόσο όμορφο σκοπό και το να μπορούμε να μοιραστούμε τη μαρτυρία του και αυτόν τον σκοπό είναι ένα τέτοιο δώρο που μας δόθηκε», δήλωσε η περήφανη μητέρα στους Epoch Times.

-

Μοιραστείτε τις ιστορίες σας μαζί μας στο emg.inspired@epochtimes.com και συνεχίστε να λαμβάνετε την καθημερινή σας δόση έμπνευσης κάνοντας εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο Inspired στο TheEpochTimes.com/newsletter

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.theepochtimes.com/jesus-is-the-author-of-life-parents-refuse-to-abort-son-with-one-in-a-million-disorder-celebrate-his-9th-birthday_5143869.html?utm_source=goodeveningnoe&src_src=goodeveningnoe&utm_campaign=gv-2023-04-18&src_cmp=gv-2023-04-18&utm_medium=email&est=ipXSNW2OiddbJyVLQ2qc9flzUPBKjYCH9wx2lBRQ0T0CHL5AMz5%2BCUOuHQU%3D

3 σχόλια:

  1. Πολλές εκπλήξεις στον παράδεισο. Εύγε και μπράβο στους γονείς για την πίστη τους.

    Κι εγώ λέγομαι τώρα χριστιανός τρομάρα μου που εχω στείλει μια ψυχούλα αβαπτιστη.

    Ναναι ευλογημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Θεός να σας δώσει παρηγοριά στη ζωή σας και στο παιδάκι τον Παράδεισο.

      Διαγραφή
  2. ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ...................

    Νομικές και ηθικές διαστάσεις της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής - κ. Παναγιώτης Νικολόπουλος
    Συγγενείς σε πλάγια γραμμή εξ’ αίματος είναι τα αδέρφια, τα πρώτα ξαδέρφια,οι θείοι και τα ανήψια…!
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ!»

    https://www.youtube.com/watch?v=enK-QLwBwEk&t=306s


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!