Κυριακή 16 Απριλίου 2023

Μία ερώτηση γιά νά ερωτήσετε τόν ιατρό σας! – ΠΟΣΑ χρήματα ΒΓΑΛΑΤΕ κάνοντας ΕΝΕΣΗ στούς ανθρώπους, μέ τίς πειραματικές ενέσεις 'C19' 'mRNA'; 50.000 δολλάρια; 100.000 δολλάρια; ( ΠΟΙΟΣ θά απαντήσει; )

 


Από εδώ:

Οι γιατροί δωροδοκήθηκαν για να ωθήσουν τα εμβόλια Covid σε ασθενείς, όπως δείχνουν έγγραφα που διέρρευσαν - Slay News

«Οι οικογενειακοί γιατροί δω-ρο-δο-κή-θη-καν με οικονομικά κίνητρα για να ωθήσουν τους ασθενείς τους να κάνουν εμβόλια 'Covid', αποκάλυψαν ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ έγγραφα που ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ στο κοινό από μέλος του Κογκρέσσου των ΗΠΑ.


Ο Ρεπουμπλικανός βουλευτής Thomas Massie (R-KY) δημοσίευσε έγγραφα που διέρρευσαν και δείχνουν, ότι οι γιατροί πρωτοβάθμιας περίθαλψης και οικογενειακής ιατρικής και άλλοι δωροδοκήθηκαν για να συστήσουν εμβολιασμούς για το COVID-19 στους ασθενείς τους.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι επαγγελματίες υγείας μπορούν να πάρουν από "$ 20" έως "$ 250" ανά ασθενή (!) για "εμβολιασμό με τουλάχιστον μία δόση. 

Το σύστημα "μπόνους" υποδηλώνει ότι όσο περισσότερους ασθενείς εμβολιάζουν οι γιατροί, τόσο μεγαλύτερα είναι τα οικονομικά κίνητρα».

Η αποκάλυψη έγινε μέσω ενός tweet

(20) Thomas Massie στο Twitter: «Ο πάροχος πρωτοβάθμιας περίθαλψης δωροδοκήθηκε για να σας προτείνει να κάνετε το εμβόλιο COVID. https://t.co/sjXSfiojSt" / Twitter (https://twitter.com/RepThomasMassie/status/1646696738013454336)

Οι δωροδοκίες που καταβλήθηκαν στους γιατρούς για τη χορήγηση των πειραματικών ενέσεων mRNA C19 θα έπρεπε να έχουν αποκαλυφθεί σε εκείνους που εμβολιάστηκαν.

Η συμφωνία του Ελσίνκι είναι σαφής όσον αφορά την προστασία που αξίζουν οι ασθενείς από ηθική, δεοντολογική και ιατρική άποψη.

Αξίζει να διαβάσετε για να συγκρίνετε με το πώς ενήργησαν οι γιατροί.

Διακήρυξη WMA του Ελσίνκι - Ηθικές αρχές για την ιατρική έρευνα που περιλαμβάνει ανθρώπινα υποκείμενα - WMA - Παγκόσμια Ιατρική Ένωση (https://www.wma.net/policies-post/wma-declaration-of-helsinki-ethical-principles-for-medical-research-involving-human-subjects/)

Μην ξεχνάτε ποτέ, το C19 mRNA και οι ενέσεις ιικού φορέα, ήταν ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://peterhalligan.substack.com/p/a-question-to-ask-your-doctor-how?utm_source=post-email-title&publication_id=1032096&post_id=114894076&isFreemail=true&utm_medium=email


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!