Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

ΩΠΑ! ΩΠΑ! ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Η 'Coca-Cola' (που "πάει μέ όλα"!) λειτουργεί ΜΥΣΤΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ παραγωγής κοκαΐνης (!!!!!) στό New Jersey των Η.Π.Α.!.....

 



Για περισσότερο από έναν αιώνα, ένα εργοστάσιο χημικής παραγωγής στο Maywood, N.J., παράγει κρυφά κοκαΐνη (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11911203/The-secretive-NJ-plant-Coke-produces-2BN-cocaine.html) για τη φαρμακευτική βιομηχανία - η μόνη εγκατάσταση με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες, στην πραγματικότητα, που επιτρέπεται να το πράξει από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών (DEA).


Η εταιρεία Stepan, όπως ονομάζεται τώρα, εισάγει περίπου 500 μετρικούς τόννους φύλλων κόκας ετησίως, σύμφωνα με προηγούμενα αρχεία, τα οποία πρώτα «αποκοκαϊνοποιούνται» και χρησιμοποιούνται από την Coca-Cola Company για την παραγωγή του εμβληματικού αναψυκτικού της. 

Μετά την παραγωγή του σιροπιού τροφίμων, η κοκαΐνη που έχει απομείνει, αξίας περίπου 2 δισεκατομμυρίων δολλαρίων σε ένα μέσο έτος, πωλείται στη συνέχεια στη Big Pharma για να χρησιμοποιηθεί στην παραγωγή οπιοειδών φαρμάκων, καθώς και στους παράγοντες που προκαλούν μούδιασμα και τοπικά αναλγητικά που χρησιμοποιούνται από τους οδοντιάτρους στους ασθενείς τους.

Είναι μια εξαιρετικά προσοδοφόρα επιχείρηση που λειτουργεί ως μονοπώλιο, αφού κανείς άλλος στην Αμερική δεν επιτρέπεται νόμιμα να κάνει το ίδιο. 

Και ο λόγος που αυτό βρίσκεται στον κύκλο ειδήσεων τώρα είναι επειδή η Stepan ανανέωσε πρόσφατα την αναφορά της στην DEA για να συνεχίσει να παράγει την ελεγχόμενη ουσία για τη Big Pharma και τη Big Industry.

(Σχετικά: Το 2013, η Coca-Cola άρχισε να προωθεί αναψυκτικά για πρωινό (https://naturalnews.com/041176_Coca-Cola_soft_drinks_breakfast.html) σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τις πωλήσεις και να αυξήσει τα κέρδη.)

Γιατί επιτρέπεται στην Coca-Cola να εισάγει φύλλα κόκας και να εμπορεύεται κοκαΐνη, αλλά όχι ο μέσος Αμερικανός;

Η DEA δεν θα πει συγκεκριμένα πόση κόκα εισάγει ο Stepan αυτές τις μέρες, αν και γνωρίζουμε από τα αρχεία της δεκαετίας του 1980 ότι οι όγκοι τείνουν να είναι πολύ υψηλοί. 

Οπουδήποτε από 56 έως 588 μετρικούς τόννους κόκας, σύμφωνα με τους New York Times, εισάγονται κυρίως από το Περού, αλλά και από τη Βολιβία.

Ο εικονογράφος και συγγραφέας Ricardo Cortés καταγράφει την ιστορία της χρήσεως κόκας στην 'κόκα κόλα', καθώς και το αποκλειστικό δικαίωμα του εργοστασίου Maywood να την εισάγει. 

Τα αρχεία που έχει λάβει δείχνουν ότι από 45 έως 104 τόννοι φύλλων κόκας εισάγονταν κάθε χρόνο μεταξύ 2007 και 2010.

«Είναι η πιο αμερικανική κόκκινη, λευκή και μπλε μάρκα, αλλά δεν θέλουν να συνδεθούν με τους πολέμους των ναρκωτικών», φέρεται να είπε ο Cortés. «Κάνουν μια εκλεπτυσμένη εκδοχή του τι συμβαίνει στη ζούγκλα της Βολιβίας».

Και πάλι, κανείς άλλος στις ΗΠΑ δεν μπορεί νόμιμα να εισάγει φύλλα κόκας και να τα χρησιμοποιήσει για οποιονδήποτε σκοπό εκτός από το εργοστάσιο Stepan και την Coca-Cola. Είναι παράνομη η εισαγωγή κόκας στις ΗΠΑ από το 1921, στην πραγματικότητα, με την Stepan και την Coca-Cola να κατέχουν τη ΜΟΝΗ ΕΞΑΙΡΕΣΗ σε αυτόν τον κανόνα.

Ως αποτέλεσμα αυτής της ειδικής ρύθμισης, η 'Coca-Cola' αξίζει τώρα εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολλάρια, χάρη στο ειδικό επίδομά της για τη χρήση ελεγχόμενης ουσίας στα ποτά της. 

Η Big Pharma είναι επίσης μια επιχείρηση πολλών δισεκατομμυρίων δολλαρίων, εν μέρει για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

«Η 'Coca-Cola Company', που τώρα αξίζει περίπου 265 δισεκατομμύρια δολλάρια, εισήγαγε ελεύθερα την «ελεγχόμενη ουσία» τον τελευταίο αιώνα», ανέφερε η Daily Mail. 

«Σε αυτό το διάστημα, καθώς οι κυβερνήσεις προσπάθησαν να πατάξουν το διαβόητο εργοστάσιο κόκας, η εταιρεία απέφυγε ως εκ θαύματος τους περιορισμούς».

«Το άρθρο 27 της Ενιαίας Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα Ναρκωτικά του 1961, το οποίο επέβαλε αυστηρούς ελέγχους στην καλλιέργεια του θάμνου κόκας, έκανε ύποπτα ακριβείς εξαιρέσεις».

Στο τμήμα της εν λόγω σύμβασης που καλύπτει τον παράνομο χαρακτήρα της κοκαΐνης, ένα ειδικό τμήμα «συμπληρωματικών πληροφοριών» εξηγεί ότι, σύμφωνα με το άρθρο 21 CFR 1301.34 στοιχείο 

a), η εταιρεία Stepan Company, που εδρεύει στη διεύθυνση 100 West Hunter Ave. στο Maywood, υπέβαλε αίτηση καταχώρισης ως εισαγωγέας φύλλων κόκας.

"Η εταιρεία σχεδιάζει να εισάγει την αναφερόμενη ελεγχόμενη ουσία για να παρασκευάσει χύμα άλλες ελεγχόμενες ουσίες για διανομή στους πελάτες της", αναφέρει περαιτέρω αυτή η ενότητα. "Καμμία άλλη δραστηριότητα για αυτόν τον κώδικα φαρμάκων δεν επιτρέπεται για αυτήν την εγγραφή".

Περισσότερες σχετικές ειδήσεις μπορούν να βρεθούν στο Twisted.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

https://www.newstarget.com/2023-04-04-coca-cola-secret-cocaine-manufacturing-new-jersey.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!