Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ! Ιράκ είκοσι χρόνια μετά, τό «Σόκ καί δέος»: Ο μυστηριώδης ΘΑΝΑΤΟΣ του David Kelly, τό 2003.

 



Από τους Michael Welch και Δρ. David Halpin

Global Research, 31 Μαρτίου 2023

***

«Εμείς και αρκετοί άλλοι ιατρικοί συνάδελφοι (και δικηγόροι) προσπαθήσαμε σε μια σειρά έξι επιστολών που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα The Guardian και μία στο New Statesman να ενημερώσουμε το κοινό και τον κυρίαρχο Τύπο, ότι όλοι οι γιατροί μαθαίνουν στην ιατρική σχολή ότι, προκειμένου να επιστρέψει μια «ετυμηγορία» «αυτοκτονίας», ένας ιατροδικαστής πρέπει να αποδείξει την αυτοκτονία πέρα από κάθε εύλογη αμφιβολία (ένα πολύ υψηλό επίπεδο απόδειξης), συμπεριλαμβανομένης της «πρόθεσης» αυτοκτονίας, επίσης πέραν πάσης λογικής αμφιβολίας. 


Εάν ο ιατροδικαστής δεν μπορεί να επιτύχει το απαραίτητο επίπεδο απόδειξης, υποχρεούται από το νόμο να επιστρέψει μια «ανοιχτή ετυμηγορία», υποθέτοντας ότι το «βρώμικο παιχνίδι» έχει εξαρχής αποκλειστεί με τον κατάλληλο τρόπο. Δυστυχώς, υπάρχει κάποια αμφιβολία ως προς το αν το "φάουλ" αποκλείστηκε σωστά στην περίπτωση του Δρ Kelly.

Stephen Frost, Christopher Burns-Cox και David Halpin, σε απαντητική επιστολή προς τον Λόρδο Brian Hutton (Νοέμβριος 2006)

(ηχητικό και βίντεο)

Στις σημαντικές, ιστορικές μεγάλες δολοφονίες της δεκαετίας του 1960, είδαμε τρεις ιστορικές προσωπικότητες να πεθαίνουν στα χέρια μοναχικών σκοπευτών. [1]

Όλες αυτές οι ιστορίες χαρακτηρίζονται από παράξενη συμπεριφορά και περιστατικά στο παρασκήνιο, καθώς και ανωμαλίες στις επίσημες αναφορές του θανάτου κάθε ανθρώπου. 

Πώς θα μπορούσε ο Λι Χάρβεϊ Όσβαλντ να ρίξει αρκετές σφαίρες για να χτυπήσει τον Πρόεδρο Κέννεντι [1963] για να κάνει τις διάφορες τροχιές κάνοντας μια πορεία σφαίρας και έχοντας το κεφάλι του Κέννεντι να κινείται προς τα πίσω και όχι προς τα εμπρός, δεδομένου ότι ο σκοπευτής ήταν πίσω του;

Πώς ο Σιρχάν Σιρχάν δολοφόνησε τον Ρόμπερτ Φ. Κέννεντι (1968) πυροβολώντας 13 πυροβολισμούς,από ένα όπλο ικανό να πυροβολήσει μόνο ...8! 

Και πώς θα μπορούσε ο Τζέϊμς ΄Ερλ Ρέϊ να πυροβολήσει τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, από το υπερυψωμένο παράθυρο του κοινόχρηστου μπάνιου για έναν ολόκληρο όροφο ενός διοικητικού συμβουλίου, ειδικά όταν πολλοί μάρτυρες ισχυρίστηκαν, ότι ο πυροβολισμός προήλθε από κάτω από τον Κινγκ στο μπαλκόνι; (Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τη σειρά δολοφονιών του Global Research News Hour (https://www.globalresearch.ca/theme/global-research-news-hour)από το καλοκαίρι του 2021.)

Η εικασία είναι ότι όλοι ακολουθούν ένα μοτίβο που περιλαμβάνει το να κάνουν έναν "αποδιοπομπαίο τράγο" να αναλάβει την ευθύνη για κάθε θάνατο μιας προσωπικότητας υψηλού προφίλ που αφήνει τον πραγματικό δολοφόνο χωρίς αμφιβολία με την προστασία της κυβερνητικής υπηρεσίας, όπως η CIA για να ξεφύγει από αυτό.

Ο θάνατος τον Ιούλιο του 2003 του γνωστού εμπειρογνώμονα βιολογικού πολέμου και επιθεωρητή όπλων Δρ. David Kelly, φάνηκε να έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με τους τρεις άνδρες που ήδη αναφέρθηκαν. [2]

Η μόνη διαφορά, βέβαια, είναι ότι αυτή τη φορά ο ίδιος είναι και το θύμα και ο απογιοπομπαίος τράγος! Η έρευνα του Λόρδου Hutton που συγκλήθηκε ένα μήνα αργότερα κατέληξε στο συμπέρασμα, τον Ιανουάριο του 2004, ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. [3]

Ο ισχυρισμός ότι ήταν υπεύθυνος για αναφορές στον δημοσιογράφο του BBC Andrew Gilligan που οδήγησαν τα μέσα ενημέρωσης να πιστέψουν ότι ο φάκελλος του Σεπτεμβρίου για το Ιράκ και τα όπλα μαζικής καταστροφής ήταν «πειραγμένος». 

Και ο Δρ Kelly αντιμετώπισε μια ανάκριση από μέλη των κοινοβουλευτικών επιτροπών Πληροφοριών και Ασφάλειας και Εξωτερικών Υποθέσεων. [4] [5]

Μεγάλο μέρος του κοινού, συμπεριλαμβανομένης μιας ομάδας γιατρών δεν το πίστεψαν! 

Προχώρησαν στη συγκέντρωση δομημένων επιχειρημάτων και επεσήμαναν ελαττώματα στην έρευνα, τα οποία, μάλλον με τον τρόπο της έκθεσης της Επιτροπής Warren, είχαν μια εύχρηστη απάντηση που άφησε την κυβέρνηση να ξεφύγει. 

Η υπόθεση έκλεισε.

Ο Δρ Kelly's ήταν επικεφαλής του Τμήματος Αμυντικής Μικροβιολογίας στο Porton Down (https://en.wikipedia.org/wiki/Porton_Down), Wiltshire (https://en.wikipedia.org/wiki/Wiltshire), ένα εξέχον εργαστήριο επιστήμης και τεχνολογίας, μία από τις πιο μυστικοπαθείς και αμφιλεγόμενες στρατιωτικές εγκαταστάσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Είχε επίσης την υψηλότερη δυνατή άδεια. 

Επίσης, υπήρξε επιθεωρητής όπλων που εργαζόταν στο Ιράκ και μια αρχή για τον βιολογικό πόλεμο, και δεδομένων των ελαττωματικών πτυχών του θανάτου και της επακόλουθης έρευνας, το βρετανικό κοινό κάλλιστα μπορεί να συμπεράνει ότι κάτι βρωμάει σε αυτή την υπόθεση.

Αυτή την εβδομάδα, στην Global Research News Hour, ρίχνουμε μια ιδιαίτερη ματιά στην κατάσταση του Δρ Kelly, με ένα άτομο εν μέρει υπεύθυνο για την αποκάλυψη πτυχών της αυτοκτονίας και της ελαττωματικής συμπεριφοράς της έρευνας του Λόρδου Hutton στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης. 

Το όνομά του αν ο Δρ David Halpin, ο οποίος, μαζί με μια ομάδα άλλων γιατρών, απαιτούν ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο του Δρ Kelly, ο οποίος ισχυρίζεται ότι δεν ήταν αυτοκτονία και ήταν πιθανότατα μια δολοφονία με τα δακτυλικά αποτυπώματα των ατόμων της βρετανικής κυβέρνησης σε όλο αυτό. 

Σε μια εκτενή συνέντευξη που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ώρας, ο Δρ Halpin εξηγεί τις λεπτομέρειες των αμφιβολιών του σχετικά με την επίσημη ιστορία και τους λόγους που πιστεύει ότι η Kelly μπορεί να έχει δολοφονηθεί.

Ο Δρ David Halpin είναι ειδικός στο τραύμα και την ορθοπεδική χειρουργική. Μαζί με δύο άλλους γιατρούς έφερε τις αμφιβολίες για το θάνατο του David Kelly στην προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Σήμερα πιέζει για ιατροδικαστική έρευνα για το θάνατο του Δρ. Kelly.

(Global Research News Hour Επεισόδιο 386)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

 

 

ο Global Research News Hour προβάλλεται κάθε Παρασκευή στη 1 μ.μ. CT στο CKUW 95.9FM από το Πανεπιστήμιο του Winnipeg. Το πρόγραμμα είναι επίσης podcast στο globalresearch.ca .

Άλλοι σταθμοί που μεταδίδουν την εκπομπή:

(βλέπε εντός του συνδέσμου)

 

Σημειώσεις:

  1. https://www.kennedysandking.com/
  2. https://www.globalresearch.ca/who-ordered-the-assassination-of-dr-david-kelly/4944
  3. αυτόθι
  4. αυτόθι
  5. Baker, Norman (2007). The Strange Death of David Kelly. London: Methuen. 


Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research

Πνευματικά δικαιώματα © Michael Welch και Dr. David Halpin, Global Research, 2023

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/iraq-twenty-years-after-shock-and-awe-the-mysterious-death-of-david-kelly/5814227

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!