Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

ΔΩΣΤΕ ΕΔΩ ΠΡΟΣΟΧΗ! Τό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΕΙ τήν φυσική χρήση ΜΕΤΡΗΤΩΝ, επιβάλλοντας ΟΡΙΟ στίς συναλλαγές σέ μετρητά!!!!!

 

European Parliament to criminalize physical cash use (!) by imposing limit on cash transactions...



(Natural News) 

Ένα μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προειδοποίησε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Ε.) κινδυνεύει να «ποινικοποιήσει» τη χρήση φυσικών μετρητών (https://www.technocracy.news/going-cashless-eu-is-pushing-to-criminalize-use-of-physical-cash/) υπέρ της χρήσης ψηφιακών νομισμάτων με τους νέους νόμους κατά της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

 

Οι πολιτικοί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το κύριο νομοθετικό σώμα της Ε.Ε., αγωνίζονται εδώ και καιρό για την επιβολή ενός ανώτατου νομικού ορίου στην αξία των συναλλαγών σε μετρητά εντός του μπλοκ, υποστηρίζοντας ότι μια τέτοια κίνηση θα βοηθούσε στον περιορισμό της εγκληματικότητας εντός του μπλοκ.

Η τελευταία πρόταση που ψήφισε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εμποδίζει τους Ευρωπαίους να δαπανήσουν πάνω από 7.000 ευρώ (7.617 δολλάρια) στη φυσική προσφορά ως μέρος μιας ενιαίας συναλλαγής και απαγορεύει τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων που πληρώνουν για αγαθά και υπηρεσίες αξίας άνω των 1.000 ευρώ (1.088 δολλάρια). 

(Σχετικά: Τα πολιτειακά νομοθετικά σώματα εισάγουν ύπουλα τροποποιήσεις σε νόμους που θα ανοίξουν το δρόμο για την κυριαρχία του CBDC. https://www.naturalnews.com/2023-03-17-state-legislatures-paving-way-for-cbdc-domination.html)

Ο Δρ Gunnar Beck, Γερμανός ευρωβουλευτής από το συντηρητικό κόμμα AfD, προειδοποίησε ότι το νέο μέτρο, το οποίο υποτίθεται ότι αποσκοπεί στην πάταξη του ξεπλύματος χρήματος και της φοροδιαφυγής εντός του μπλοκ, έχει πάει πολύ μακριά στον περιορισμό του ποσού που οι άνθρωποι μπορούν να ξοδέψουν μετρητά.

Σε δήλωσή του στο Breitbart Europe, ο Beck επεσήμανε πως το AfD χαιρετίζει τις πρόσθετες προσπάθειες για την αντιμετώπιση των οικονομικών εγκλημάτων όπως το ξέπλυμα χρήματος και η χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, αλλά απορρίπτει την έκκληση του κοινοβουλίου να τεθούν νομικά όρια στις μεμονωμένες συναλλαγές σε μετρητά.

«Ενώ θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο ξέπλυμα χρήματος από το οργανωμένο έγκλημα και τους ισλαμιστές τρομοκράτες, η Ε.Ε. επιλέγει να ενισχύσει την επιτήρηση των συναλλαγών των Γερμανών αποταμιευτών και συνταξιούχων», παρατήρησε ο Beck. «Αυτό είναι λάθος».

Ο Beck προειδοποίησε επίσης πώς οι κύριοι υποστηρικτές των ορίων στις συναλλαγές σε μετρητά προσπαθούν να αναγκάσουν ολόκληρο το μπλοκ να το υποστηρίξει αυτό περνώντας «έναν κανονισμό αντί για μια οδηγία». 

Αυτό σημαίνει ότι τα μεμονωμένα έθνη-κράτη δεν θα είναι σε θέση να αποφύγουν την εφαρμογή αυτών των μεταρρυθμίσεων, ακόμη και αν αντιτίθενται σθεναρά στην παρεμπόδιση των πολιτών τους να χρησιμοποιούν φυσικό νόμιμο χρήμα εντός των χωρών τους.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα ωθήσει το όριο των συναλλαγών σε μετρητά, περαιτέρω προς τα κάτω...

Ο Beck προειδοποίησε επίσης ότι πολλοί βουλευτές της ΕΕ έχουν ήδη απορρίψει το όριο των 7.000 ευρώ για μεμονωμένες συναλλαγές σε μετρητά (https://www.breitbart.com/europe/2023/03/30/eu-pushing-the-criminalisation-of-physical-cash-with-new-anti-money-laundering-law/). 

Προειδοποίησε ότι η αρχική πρόταση θα έθετε το όριο σε μόλις 3.000 ευρώ (3.267 δολλάρια). 

Ευτυχώς, εν μέρει χάρη στην πίεση του AfD και άλλων συντηρητικών κομμάτων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το όριο αυτό αυξήθηκε στα σημερινά 7.000 ευρώ.

Εκτός των κύριων πολιτικών θεσμών της ΕΕ, μεμονωμένα έθνη στην Ευρώπη φαίνονται πρόθυμα να περιορίσουν τη χρήση μετρητών. 

Στη Γερμανία, οι πολιτικοί συζητούν επί του παρόντος για το αν ένα νόμιμο όριο στις συναλλαγές σε μετρητά, είναι καλή ιδέα ή όχι.

Στην Ολλανδία, οι συναλλαγές σε μετρητά άνω των 3.000 ευρώ έχουν ήδη απαγορευτεί. 

Στη Γαλλία, οι κάτοικοι απαγορεύεται νομικά να πληρώνουν για αγαθά ή υπηρεσίες με μετρητά εάν η συναλλαγή κοστίζει περισσότερα από 1.000 ευρώ.

Εκτός Ευρώπης, η Αυστραλία εξετάζει το ενδεχόμενο να εφαρμόσει απαγόρευση συναλλαγών σε μετρητά αξίας άνω των 10.000 δολλαρίων Αυστραλίας (6.696 δολλάρια).

Μάθετε περισσότερα σχετικά με την επέκταση των ψηφιακών νομισμάτων που χρηματοδοτούνται από την κυβέρνηση στο CryptoCult.news.

Παρακολουθήστε αυτό το επεισόδιο του "Brighteon Broadcast News" καθώς ο οικοδεσπότης Mike Adams, ο Health Ranger, συζητά πώς η κυβέρνηση έχει κηρύξει πόλεμο στα κρυπτονομίσματα για να ανοίξει τον δρόμο για τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας (https://www.brighteon.com/5e2c896b-2d45-45ec-befc-dcff6fe0c36b).

(βίντεο)

Αυτό το βίντεο προέρχεται από το κανάλι Health Ranger Report στο Brighteon.com.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.naturalnews.com/2023-03-31-eu-parliament-to-criminalize-physical-cash-limit-transactions.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!