Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

ΑΜΦΙΒΑΛΛΑΜΕ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ! Η πλειονότης των ευρωβουλευτών, ΨΗΦΙΖΕΙ ΥΠΕΡ της εισαγωγής EKATOMMYΡΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!!! - Το AfD (*) στό Κοινοβούλιο της Ε.Ε. επικρίνει ΕΝΤΟΝΑ τήν απόφαση....

 


Η πλειοψηφία των ευρωβουλευτών ψηφίζει ΥΠΕΡ της εισαγωγής εκατομμυρίων μεταναστώνΤο AfD (*) στο Κοινοβούλιο της Ε.Ε. επικρίνει έντονα την απόφαση

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε τώρα υπέρ της εισαγωγής εκατομμυρίων μεταναστών, μια απόφαση που απορρίπτεται σθεναρά από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στα κράτη μέλη. 

Πρόκειται τόσο για περιφρόνηση της δημοκρατίας, όσο και για κατάφωρη ΠΡΟΔΟΣΙΑ των απλών πολιτών».


https://www.freiewelt.net/nachricht/eu-abgeordnete-stimmen-mehrheitlich-fuer-den-import-von-millionen-von-migranten-10092746/

Δημοσιεύθηκε: 30.03.2023 - 07:50 Uhr
από την Συντακτική Ομάδα

Αυτή την εβδομάδα, η Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ψήφισε τις διατάξεις του νέου συμφώνου μετανάστευσης της ΕΕ. Ορισμένοι κατάλογοι ψηφοφορίας κυκλοφόρησαν αργά το βράδυ την ημέρα πριν από την ψηφοφορία, ορισμένοι μάλιστα λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία. Η συνεδρίαση ήταν αντίστοιχα χαοτική, καθώς οι ευρωβουλευτές μετά βίας μπορούσαν να προσδιορίσουν τι ψήφιζαν (!!!!!!!!!).

Σύμφωνα με τις εκθέσεις που εγκρίθηκαν, οι μετανάστες θα χρειάζονται μόνο τρία χρόνια νόμιμης διαμονής αντί για πέντε για να αποκτήσουν άδεια εργασίας και άδεια διαμονής μακράς διαρκείας. Θα πρέπει επίσης να μπορούν να μετακινούνται σε άλλα κράτη μέλη της ΕΕ. Η νόμιμη διαμονή σε διαφορετικά κράτη μέλη, καθώς και η εποχιακή εργασία και η επαγγελματική κατάρτιση, πρέπει να συνυπολογίζονται στα εν λόγω τρία έτη διαμονής.

Οι μετανάστες ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ 'Η ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!). Οι γλωσσικές δεξιότητες πρέπει να επαρκούν μόνο για την κράτηση δωματίου ξενοδοχείου ή παραγγελίας σε εστιατόριο - και ακόμη και τότε τα κράτη μέλη πρέπει να προσφέρουν μαθήματα γλώσσας.

Οι διαδικασίες ασύλου θα πρέπει να επιταχυνθούν: η απόφαση σχετικά με αίτηση διαμονής επί μακρόν διαμένοντος δεν θα πρέπει να διαρκεί περισσότερο από 60 ημέρες. Μόλις οι συγγενείς τους λάβουν άδεια εργασίας, τα μέλη της οικογένειας των μεταναστών μπορούν αυτόματα να τους ακολουθήσουν, ανεξάρτητα από το καθεστώς τους (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Ο Δρ Nicolaus Fest, μέλος της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για την αντιπροσωπεία του AfD στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, σχολιάζει τα εξής:

«Αν νομίζετε ότι αυτό είναι ένα αντίγραφο του Συμφώνου του Μαρακές του 2018 για την παγκόσμια μετανάστευση, τότε έχετε δίκιο: είναι ακριβώς το ίδιο. Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε τώρα υπέρ της εισαγωγής εκατομμυρίων μεταναστών, μια απόφαση που απορρίπτεται κατηγορηματικά από τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών στα κράτη μέλη. Πρόκειται τόσο για περιφρόνηση της δημοκρατίας όσο και για κατάφωρη προδοσία των απλών πολιτών».

(*) AfD: (Alternative für Deutschland Εναλλακτικοί για τη Γερμανία) γερμανικό εθνικιστικό, και συντηρητικό πολιτικό κόμμα. 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

4 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΣΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟ,
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑLEXIS
    ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ,ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΩΝ ΨΥΧΩΝ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

    https://www.e-vima.gr/symfonia-toy-marokoy-o-tsipras-eipe-nai-ston-afellinismo-tis-elladas/amp/

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΥΜΗΘΗΤΕ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 30 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Μαρίκα Μητσοτάκη: "Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι αχαίρευτος. Παίρνει στο συντακτικό μηδέν.
    Δεν ήξερε το "ο" το "ι".. Βρίσκω την Ντόρα και της λέω, παιδί μου ο γιός σου είναι αχαϊρευτος,
    ανεπρόκοπος και αν δεν κάνεις κάτι να τον μάθεις γράμματα θα το μετανιώσεις πάρα πολύ σκληρα.."


    https://mobile.twitter.com/KYTKYTKYTKYTKYT/status/1645670513761742848

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Σχετικά με το Βιβλίο, "Μακεδονία: Οι φυλές και το Μέλλον τους"
    Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΓΙΑ ΣΚΟΠΙΑΝΟ: “ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΙ UCKΑΔΕΣ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ‘ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'”!!!

    “ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ”!!!

    http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

    Υ.Γ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!