Κυριακή 16 Απριλίου 2023

ΚΟΡΥΦΑΙΟ - Η επικρατούσα τάση αφυπνίζεται – Ο εμπορικός Τύπος παραμένει σέ βαθύ ύπνο! - Πυροσβεστική επιστολή από ιατρό στο Freiburg!

 


Από τον Kai Rebmann

Αν και ήταν οι γιατροί που από ενδιαφέρον για την οικονομική τους ύπαρξη αναφέρονταν τα τελευταία χρόνια όσο το δυνατόν με φειδώ στο θέμα του «εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού», τώρα η σιωπή τους, σπάει όλο και περισσότερο. 

Μεταξύ αυτών είναι ο ορθοπεδικός και χειρουργός στην πόλη του Freiburg Δρ. Michael E. Staiger, ο οποίος έχει απευθυνθεί στην Deutsches Ärzteblatt με ανοιχτή επιστολή και επικρίνει το κορυφαίο μέσο του επαγγέλματός του για την – κατά τη γνώμη του – ευτελιστική ως και παραπλανητική αναφορά. 

Αλλά διαβάστε μόνοι σας:


«Αγαπητή Ärzteblatt, δεδομένου ότι ο κυρίαρχος τύπος και η κρατική τηλεόραση το αναφέρουν ήδη, δεν θα ήταν επίσης καλό για το επίσημο γερμανικό ιατρικό όργανο να αντιμετωπίσει το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό παρενεργειών των εμβολιασμών με συχνά θανατηφόρο αποτέλεσμα πειραματικής προφύλαξης mRNA έναντι της μόλυνσης SARS-CoV-2;

Ή αποφασίσατε να εντάξετε αυτό το σύμπλεγμα προβλημάτων στο "Long Covid" αφού σχεδόν κάθε άτομο με πολλαπλή ένεση αρρώστησε με Covid μία ή δύο φορές;"

Αυτό που αναφέρει ο Δρ Staiger στην αρχή της επιστολής του είναι αυτό που στην αρχή της «πανδημίας» ήταν ακόμα το δυσοίωνο «νοσηλεύτηκε ή πέθανε από ή εξαιτίας ή με κορωνοϊό». Σήμερα το ερώτημα είναι: Long Covid ή σύνδρομο Post-Vac; (μακρά covid ή μετα-εμβολιακό σύνδρομο;) Τα συμπτώματα είναι παρόμοια, ακόμη και οι ειδικοί δυσκολεύονται να κάνουν σαφή διάγνωση εδώ. 

Παρ 'όλα αυτά, τα δεδομένα για τα κρούσματα long Covid μόνο στη Γερμανία φτάνουν τακτικά τις εκατοντάδες χιλιάδες (https://www.median-kliniken.de/long-covid/de/fuer-fachpublikum/krankheitsbild-long-covid/zahlen-aus-studien/), ενώ στην περίπτωση του συνδρόμου post-vac αναφέρονται το πολύ μερικές χιλιάδες περιπτώσεις.

Κατεστραμμένα μέσα διαβίωσης και μυστηριώδης υπερβάλλουσα θνησιμότητα

Στο δεύτερο μέρος, ο γιατρός από το Φριβούργο παίρνει θέση για τα επικριτικά μυαλά στο επάγγελμά του:

«Ίσως θα ήταν σκόπιμο να ζητήσω συγγνώμη από εκείνους τους συναδέλφους που έχουν προβλέψει ακριβώς αυτή την εξέλιξη εδώ και χρόνια και οι οποίοι εκτέθηκαν σε σοβαρές κατηγορίες και υπαινιγμούς στο δημοσίευμά σας, μερικοί από αυτούς έχασαν τα προς το ζην ή ακόμη και εκτέθηκαν σε δίωξη από τον εισαγγελέα (https://reitschuster.de/post/masken-atteste-gefaengnis-und-berufsverbot-fuer-aerztin/) λόγω της κριτικής που άσκησαν για τα μέτρα;

Ενδεχομένως, η μυστηριώδης υπερβάλλουσα θνησιμότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες στη Γερμανία, η οποία παρατηρείται από τα μέσα του 2021, θα άξιζε τουλάχιστον ένα σύντομο μήνυμα (φυσικά με το υποχρεωτικό συμπέρασμα ότι υπάρχει «ανάγκη για περαιτέρω έρευνα»)».

Παρατηρείτε σε κάθε συλλαβή πώς θα πρέπει να διαμορφωθεί σε κάθε άνθρωπο. Λόγος αρκετός για να το δοκιμάσετε. Και πράγματι: Κρίσιμα άρθρα σχετικά με τα μέτρα για τον κορωνοϊό ή ακόμα και τον «εμβολιασμό» πρέπει να αναζητηθούν στην αρχική σελίδα του κορυφαίου μέσου του γερμανικού ιατρικού επαγγέλματος με τον παροιμιώδη μεγεθυντικό φακό.

Πολύ πρόσφατα (12.04.2023) υπάρχει άρθρο με τίτλο «COVID-19: Καθόλου αυξημένες καρδιακές προσβολές ή εγκεφαλικά επεισόδια μετά από δισθενή αναμνηστική δόση (https://reitschuster.de/post/was-sie-ueber-den-omikron-booster-wissen-muessen/)». Περιεχόμενο: Σύμφωνα με μια μελέτη από τη Γαλλία, μετά την αναμνηστική δόση με Comirnaty (Biontech) «οι νοσηλείες λόγω καρδιαγγειακών επεισοδίων δεν εμφανίστηκαν συχνότερα» από ό, τι μετά τη χορήγηση του μονοδύναμου εμβολίου.

Αλλά αν διαβάσετε μόνο τον τίτλο - και θα υπάρξουν αρκετοί - μπορείτε εύκολα να έχετε την εντύπωση ότι γενικά δεν υπάρχει αυξημένος κίνδυνος καρδιακών επεισοδίων με τον «εμβολιασμό». Στην πραγματικότητα, ωστόσο, η μελέτη λέει μόνο ότι ο αντίστοιχος κίνδυνος δεν αυξάνεται απλώς με τη χρήση εμβολίων που προστατεύουν από διαφορετικές παραλλαγές.

 

 

Κοιτάζοντας προς το μέλλον: Έρχεται η κλιματική ιατρική;

Ωστόσο, ο Δρ Staiger δεν πιστεύει ότι το Γερμανικό Ιατρικό Περιοδικό (Deutsches Ärzteblatt ) θα αλλάξει κάτι από την προηγούμενη στάση του στο άμεσο μέλλον. Ο εμπειρογνώμονας, ο οποίος προφανώς προτιμά τις μεγάλες ποινές, συνεχίζει:

«Ακόμη και στον απλό αναγνώστη του περιοδικού σας δεν μπορεί να έχει διαφύγει το γεγονός ότι ο τελευταίος μονόκερος που οδηγείται μέσα από το ιατρικό χωριό αντιπροσωπεύει τη λεγόμενη κλιματική ιατρική (με εφαρμογές καθηγητών «για την κλιματική αλλαγή και την υγεία» στο Charité στο Βερολίνο ή «για την περιφερειακή κλιματική αλλαγή και υγεία» στο Πανεπιστήμιο του Augsburg κ.λπ., κ.λπ.), των οποίων οι μελλοντικές προτάσεις χωρίς εναλλακτικές (σύντομα οδηγίες;) για την καταπολέμηση της λεγόμενης ανθρωπογενούς κλιματικής αλλαγής, συμπεριλαμβανομένης της ζήτησης, για παράδειγμα, για ιατρικές πρακτικές χωρίς εκπομπές CO₂ και τα παρόμοια, θα μας απασχολήσει όλο και περισσότερο.

Σε σύγκριση με τον «εμβολιασμό κατά του Covid», ωστόσο, αυτό το θέμα έχει το ανεκτίμητο πλεονέκτημα της μακροπρόθεσμης φύσης του: Μόνο μετά από δεκαετίες θα μπορέσει κανείς να κατέβει από αυτό το νεκρό άλογο με μεγάλα έκπληκτα μάτια αφού δεν έχει συμβεί το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με το σύνθημα του Louis de Funes: Όχι! Κι όμως! Ωωχ!»

Σας ακούγεται πάρα πολύ σαν μια θεωρία συνωμοσίας; Στη συνέχεια, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή. Τα τελευταία τρία χρόνια, έχουν γίνει πραγματικότητα πράγματα που ακόμη και οι πιο δεινοί συνωμοσιολόγοι δύσκολα θα τολμούσαν να σκεφτούν, πόσο μάλλον να προφέρουν. Η χορήγηση θεμελιωδών δικαιωμάτων στο πλαίσιο της κλιματικής επιφύλαξης (https://reitschuster.de/post/bundesverfassungsgericht-grundrechte-jetzt-nur-noch-unter-klima-vorbehalt/) είναι ήδη πραγματικότητα, σχεδιάζονται περαιτέρω βήματα, όπως η κλιματική απαλλοτρίωση ακινήτων (https://reitschuster.de/post/eu-droht-mit-klima-enteignung-von-immobilien/).

Επομένως, οι επεμβάσεις έκτακτης ανάγκης ή οι θεραπείες για τον καρκίνο θα πραγματοποιούνται στο μέλλον μόνο εάν είναι επίσης κλιματικά ουδέτερες;

Η Deutsches Ärzteblatt παραμένει πιστή στον εαυτό της

Επίσης με ημερομηνία 12.04.2023, η Ärzteblatt ισχυρίζεται: «Η μείωση του ποσοστού γεννήσεων ακολουθεί κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές διαχωριστικές γραμμές». Η κύρια ιστορία του άρθρου αναφέρει: «Σε περιόδους κρίσης, το ποσοστό γεννήσεων μειώνεται. Αυτό συνέβη και μετά το πρώτο κύμα του COVID-19». Και εδώ, μια μελέτη χρησιμεύει ως πηγή, αυτή τη φορά από τις ΗΠΑ.

Θυμόμαστε: Το 2021, υπήρξε μια γιγαντιαία έκρηξη γεννήσεων στη Γερμανία - και σε πολλές άλλες χώρες. Η Ομοσπονδιακή Στατιστική Υπηρεσία ανέφερε 795.492 γεννήσεις ζώντων νεογνών στη Γερμανία (https://www.destatis.de/DE/Themen/Gesellschaft-Umwelt/Bevoelkerung/Geburten/Tabellen/lebendgeborene-differenz.html). Πολλά από αυτά τα μωρά συνελήφθησαν «μετά το πρώτο κύμα του COVID-19». Έτσι, δεν μπορεί να γίνει λόγος για μείωση του ποσοστού γεννήσεων που σχετίζεται με την κρίση – μάλλον το αντίθετο. Οι γεννήσεις μειώθηκαν – και πάλι πέρα από τα εθνικά σύνορα – ειδικά το πρώτο εξάμηνο του 2022, το οποίο ταιριάζει εγκαίρως για την έναρξη της εκστρατείας εμβολιασμού από την άνοιξη του 2021, αλλά σίγουρα είναι και πάλι καθαρή σύμπτωση.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://reitschuster.de/post/der-mainstream-erwacht-die-fach-presse-verharrt-im-tiefschlaf/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!