Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Αξιωματούχος του 'NIH' ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ να αναπτύσσει νέα έκδοση της ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ, που είναι 1.000 φορές ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ από τήν τελευταία!

 



Αρκετά μέλη του Κογκρέσσου προσπαθούν να πάρουν απαντήσεις (https://strangesounds.org/2023/04/a-researcher-is-planning-on-creating-a-version-of-monkeypox-that-is-1000-times-more-lethal.html) από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) σχετικά με έναν ερευνητή εκεί που παραβιάζει πολλαπλά διαφορετικά στελέχη της ευλογιάς των πιθήκων προκειμένου να παράγει έναν ιό υπερ-ευλογιάς των πιθήκων που είναι 1.000 φορές πιο θανατηφόρος από τον τελευταίο.


Η πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας και Εμπορίου της Βουλής Cathy McMorris Rodgers (R-Wa), ο πρόεδρος της υποεπιτροπής υγείας Brett Guthrie (R-Ky.) και ο πρόεδρος της υποεπιτροπής εποπτείας και ερευνών Morgan Griffith (R-Va.) έστειλαν πρόσφατα μια δεύτερη επιστολή στον Lawrence Tabak, ανώτερο υπάλληλο του NIH που εκτελεί επί του παρόντος καθήκοντα διευθυντή, ζητώντας λεπτομέρειες σχετικά με το έργο. 

Έστειλαν μια αρχική επιστολή στις 31 Οκτωβρίου 2022, αλλά δεν έλαβαν ποτέ καμμία απάντηση.

Σε αυτή τη δεύτερη επιστολή, τα τρία μέλη του Κογκρέσσου συμπεριέλαβαν επίσης μια επίσημη ειδοποίηση ζητώντας από το NIH να διατηρήσει όλα τα υπάρχοντα και μελλοντικά αρχεία και υλικά που σχετίζονται με το νέο έργο ευλογιάς των πιθήκων, ώστε να μπορεί να αναθεωρηθεί και να ελεγχθεί κάποια στιγμή στο μέλλον.

(Σχετικά: Θυμάστε όταν οι υπάλληλοι δημόσιας υγείας πιάστηκαν να λένε ψέμματα (https://strangesounds.org/2023/04/a-researcher-is-planning-on-creating-a-version-of-monkeypox-that-is-1000-times-more-lethal.html) για τον τελευταίο φόβο της ευλογιάς των πιθήκων;)

Γιατί η κυβέρνηση για άλλη μια φορά παρεμβαίνει στα θανατηφόρα βιολογικά όπλα - και χρησιμοποιεί τα δολλάρια ΣΑΣ ως φορολογούμενοι για να το κάνει;

Αυτό που κάνει ο ανώνυμος υπάλληλος του NIH με το έργο περιλαμβάνει τη μεταφορά γονιδίων από τον «κλάδο 1», ή τον ιό της ευλογιάς των πιθήκων της λεκάνης του Κονγκό στον «κλάδο 2», ή τον ιό της ευλογιάς των πιθήκων της Δυτικής Αφρικής.

Η ποικιλία του κλάδου 1 της ευλογιάς των πιθήκων είναι εξαιρετικά σπάνια και λέγεται ότι είναι 1.000 φορές πιο θανατηφόρα σε ποντίκια από την τρέχουσα κυκλοφορούσα έκδοση, η οποία είναι ο κλάδος 2. 

Η ευλογιά των πιθήκων Clade 1 είναι τόσο επικίνδυνη που επί του παρόντος ταξινομείται ως Federal Select Agent.

Πληροφορίες σχετικά με τις ιδιαιτερότητες αυτού του πειράματος ματίσματος γονιδίων ήρθαν στο φως αφού ο εν λόγω ερευνητής άρχισε να συζητά τα σχέδιά του σε ένα άρθρο του Science τον Σεπτέμβριο του 2022 σχετικά με το έργο του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), του οποίου μέχρι πέρυσι ήταν επικεφαλής ο Tony Fauci, για την ευλογιά των πιθήκων.

«Με βάση τις διαθέσιμες πληροφορίες, φαίνεται ότι το έργο αναμένεται εύλογα να δώσει έναν εργαστηριακό ιό ευλογιάς των πιθήκων που είναι 1.000 φορές πιο θανατηφόρος σε ποντίκια από τον ιό της ευλογιάς των πιθήκων που κυκλοφορεί σήμερα στους ανθρώπους και που μεταδίδεται τόσο αποτελεσματικά όσο ο ιός της ευλογιάς των πιθήκων που κυκλοφορεί σήμερα στους ανθρώπους», αναφέρει ένα βασικό απόσπασμα από αυτό το άρθρο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-04-06-nih-developing-new-monkeypox-1000-times-more-lethal.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!