Τρίτη 18 Απριλίου 2023

Η Πολιτεία της Φλώριντα, πέρασε ΝΟΜΟ που επιτρέπει νά ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ οι παιδόφιλοι !

 

Florida Set to Pass Law Allowing Pedophiles to Be Executed



Οι νομοθέτες στήν Φλόριντα αναμένεται να περάσουν νομοθεσία που θα επιτρέψει την εκτέλεση παιδεραστών στην πολιτεία.

Εάν περάσει, ο νόμος θα εξουσιοδοτήσει τα δικαστήρια να καταδικάσουν παιδεραστές σε θάνατο, εάν καταδικαστούν για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού κάτω των 12 ετών.


"Η Βουλή έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη να εξετάσει την εκδοχή του νομοσχεδίου (HB 1297), ενώ η έκδοση της Γερουσίας (SB 1342) εγκρίθηκε την Τρίτη από την Επιτροπή Κανόνων, τοποθετώντας την για να πάει στην ολομέλεια της Γερουσίας", σύμφωνα με έκθεση (https://www.cbsnews.com/miami/news/florida-lawmakers-pursue-death-penalty-in-child-rapes/) του CBS News.

Το Ανώτατο Δικαστήριο έχει αποφανθεί στο παρελθόν ότι η επιβολή της θανατικής ποινής σε υποθέσεις βιασμού είναι αντισυνταγματική.

Ωστόσο, αυτή η απόφαση μπορεί τώρα να αλλάξει με τους σημερινούς δικαστές.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν έχει υπάρξει εκτέλεση για έγκλημα που δεν περιελάμβανε δολοφονία από το 1964.

Αφού το νομοσχέδιο πέρασε από την Επιτροπή Κανόνων, ο υποστηρικτής του νομοσχεδίου της Γερουσίας Jonathan Martin, πρώην εισαγγελέας, έστειλε προειδοποίηση στους σεξουαλικούς παραβάτες παιδιών.

«Εάν ένα άτομο βιάσει ένα 11χρονο, ένα 10χρονο, ένα 2χρονο ή ένα 5χρονο, θα πρέπει να υπόκειται στη θανατική ποινή», δήλωσε ο Martin.

Ωστόσο, ο Aaron Wayt, ο οποίος εκπροσώπησε την Ένωση Δικηγόρων Ποινικής Υπεράσπισης της Φλόριντα στη συνάντηση, κατηγόρησε τη νομοθεσία.

Ο Wayt υπερασπίστηκε τους παιδεραστές κατά της θανατικής ποινής με το πρόσχημα της φροντίδας για τα θύματα, σύμφωνα με την έκθεση του CBS.

«Αυτό το νομοσχέδιο προσκαλεί μια μακρύτερη, δαπανηρότερη (νομική) διαδικασία για το θύμα και την οικογένειά του, την οποία θα υπομείνουν», δήλωσε o Wayt.

«Ενώ αυτό το έγκλημα, όποιος καταδικαστεί για αυτό το έγκλημα, είναι άθλιο, ειδεχθές, το ίδιο το Σύνταγμα, η νομολογία, το Ανώτατο Δικαστήριο απαιτεί μέγιστη ισόβια κάθειρξη.

«Και έτσι, ενώ δεν είναι η εκδίκηση που όλοι θέλουμε, είναι η δικαιοσύνη που απαιτεί το Σύνταγμα».

Εν τω μεταξύ, η επικεφαλής της μειοψηφίας της Γερουσίας Lauren Book, Δημοκρατική και θύμα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών, φάνηκε να υποστηρίζει το νομοσχέδιο.

«Αυτή είναι μια ποινή ισόβιας κάθειρξης που επιβάλλεται σε μικρά παιδιά», δήλωσε ο Book.

«Μιλάμε για τους νεώτερους από τους νέους μας σε αυτό το νομοσχέδιο.

«Ήμουν ένα από αυτά τα παιδιά. Εγώ ακόμα μέχρι σήμερα στα ... 38 μου έτη αντιμετωπίζω τις πολύ, πολύ πραγματικές μακροχρόνιες επιπτώσεις αυτού του εγκλήματος.

«Δεν φεύγει ποτέ. Μερικές φορές κλείνεις τα μάτια σου και το βλέπεις.

«Δεν έχω την ευκαιρία να το σταματήσω».

Η έκθεση του CBS εξηγεί: «Σύμφωνα με τα νομοσχέδια, οι κατηγορούμενοι θα μπορούσαν να λάβουν θανατικές ποινές με βάση τις συστάσεις τουλάχιστον οκτώ από τους 12 ενόρκους.

«Οι δικαστές θα έχουν τη διακριτική ευχέρεια να επιβάλουν τη θανατική ποινή ή να καταδικάσουν τους κατηγορούμενους σε ισόβια κάθειρξη.

«Εάν λιγότεροι από οκτώ ένορκοι προτείνουν θάνατο, οι κατηγορούμενοι θα λάβουν ποινές ισόβιας κάθειρξης».

«Επί του παρόντος, απαιτούνται ομόφωνες συστάσεις ενόρκων προτού οι δικαστές μπορέσουν να επιβάλουν τη θανατική ποινή σε υποθέσεις δολοφονίας.

Αλλά οι νομοθέτες είναι επίσης έτοιμοι να αλλάξουν αυτή την απαίτηση για να επιτρέψουν τη θανατική ποινή μετά από συστάσεις οκτώ από τους 12 ενόρκους.

«Η Γερουσία έχει ήδη περάσει μια τέτοια αλλαγή και η Βουλή θα την εξετάσει την Πέμπτη».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/florida-pass-law-allowing-pedophiles-executed/

2 σχόλια:

  1. Θα δημοσιευτούν 24.000 σελίδες εγγράφων της Moderna
    https://rumble.com/v2hmbjo--24.000-moderna.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ειναι κρατος και οχι ξεφραγο αμπελη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!