Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

(ΠΟΛΥ ΨΑΓΜΕΝΟ) - ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ: ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ (PREDICTIVE PROGRAMMING: BEYOND THE RESET) - Ταινία Κινουμένων Σχεδίων Μικρού Μήκους.

 


Ένα σύντομο animation που απεικονίζει τέλεια, στο όχι πολύ μακρινό μέλλον, αυτό για το οποίο αυτό το Substack και άλλοι έχουν προειδοποιήσει σχετικά με την 4η Βιομηχανική Επανάσταση και το φινάλε της Μεγάλης Επαναφοράς έχει γίνει viral.

Αυτό το έργο περιγράφεται από τον δημιουργό του στη σελίδα του στο YouTube ως εξής:


Μια 3D ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους για ένα όχι πολύ μακρινό αλλά δυστοπικό μέλλον. Κάνει εικασίες σχετικά με τις πιθανές συνέπειες της διαβόητης Μεγάλης Επαναφοράς, της ιατρικής τυραννίας, της woke κουλτούρας και της πράσινης ατζέντας. 

Τα πάντα, που σχεδιάζει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) για εμάς. 

Αν θέλετε να με κεράσετε μια μπύρα, εδώ είναι η διεύθυνσή μου στο PayPal: oleg@3depix.com Spoiler: θα δείτε έναν κινούμενο Klaus Schwab.

Η εταιρεία ονομάζεται 3D EPIX. Έτσι περιγράφουν τον εαυτό τους στον ιστότοπό (https://3depix.com/) τους:

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η 3D Epix Inc. είναι ένα καναδικό στούντιο κινουμένων σχεδίων με έδρα το Κάλγκαρι της Αλμπέρτα. Ειδικευόμαστε στην παραγωγή υψηλής ποιότητας 3D animations και απεικονίσεις για ταινίες, διαφημίσεις, παρουσιάσεις, εταιρικά βίντεο, ντοκυμανταίρ, εκπαίδευση και εκπαιδευτικό υλικό. Προσφέρουμε υψηλή αξία παραγωγής, προσιτές τιμές, επαγγελματική προσέγγιση και γρήγορη ανάκαμψη. Σε πάνω από 10 χρόνια η 3D Epix έχει ολοκληρώσει με επιτυχία πολυάριθμα έργα για πελάτες από διάφορες βιομηχανίες: Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο, Αεροδιαστημική, Αρχιτεκτονική, Επιστήμη, Διαφήμιση και άλλα.

Μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε ότι η 3D EPIX έχει πελάτες βαθέως κράτους.

Δαγκώνουν λοιπόν το παροιμιώδες χέρι που τους ταΐζει;

Εδώ είναι η πρόσφατη ανάρτησή τους στο Instagram μιας φωτογραφίας για τις κοινότητες Protect 2SLGBTQI+:

(εικ.)

Σαφώς, δεν είναι μια «woke» μαρξιστική εταιρεία, με τη λεζάντα τους να ρωτά:

Είμαστε χώρα ή τσίρκο;

Ο λογαριασμός τους στο Instagram έχει πολύ λίγους οπαδούς παρά τις υψηλής ποιότητας δημοσιευμένες αποδόσεις τους.

Το animation BEYOND THE RESET δίνει μια ακριβή εικόνα του τι έρχεται ΑΝ επιλέξουμε να συμμορφωθούμε.

Είναι αυτή η παραγωγή ευγενική προσφορά ενός από τους προηγούμενους πελάτες τους στο βαθύ κράτος;

Και απλώς κυκλοφόρησαν αθόρυβα ένα άλλο έργο προγνωστικού προγραμματισμού, όπως κάνει το Χόλλυγουντ για λογαριασμό των «συμβούλων» της CIA;

Ή μήπως πρόκειται για μια πραγματική προειδοποίηση με τη μορφή μιας εξαιρετικά υψηλής ποιότητας μικρού μήκους 24 λεπτών από το στούντιο κινουμένων σχεδίων με δικά του χρήματα;

Ή θα μπορούσε απλώς να είναι μια ακόμη ύπουλη περιορισμένη πτώση ψυχαγωγίας από τους συνήθεις υπόπτους της παγκοσμιοποίησης που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με αδίστακτο animator και το στούντιό του διακινδυνεύει το επιχειρηματικό τους μοντέλο, με τον δημιουργό να ζητά δωρεές;

Σε ένα σημείο ακούμε ηχητικά εφέ συναγερμού κλάξον συνοδευόμενα από μια ψηφιοποιημένη γυναικεία φωνή που φωνάζει:

Προσοχή, μη συμμορφούμενη ειδοποίηση κατοίκου.

Προσοχή, μη συμμορφούμενη ειδοποίηση κατοίκου.

Προσοχή, μη συμμορφούμενη ειδοποίηση κατοίκου.

Τα απεικονιζόμενα drones είναι κατευθείαν από το σημερινό κεντρικά σχεδιασμένο κολαστήριο του ΚΚΚ (το Twitter εξακολουθεί να μπλοκάρει το Substack, οπότε κάντε κλικ στην εικόνα για σύνδεση με βίντεο):

(εικ.)

Μην τραγουδάτε, φοράτε τη μάσκα MK Ultra και παρέχετε τον κωδικό QR κοινωνικού πιστωτικού αποτελέσματος σε όλα τα διερχόμενα drones:

(εικ.)

Καθώς αυτό το Substack κάλυψε πολύ πριν από ένα χρόνο, το ίδιο ΚΚΚ που παρήγαγε το DEATHVAX™ μέσω της Pfizer και της Moderna με τους εταίρους τους στο έγκλημα από το Πεντάγωνο, τη CIA και το Υπουργείο Άμυνας συνεργάζεται στενά με το DHS για να γεμίσει τους ουρανούς με drones στους αμερικανικούς ουρανούς για τελικό πλήρη τεχνοκομμουνιστικό έλεγχο:

(Το DHS συντονίστηκε με την κινεζική εταιρεία drone για να δημιουργήσει την πρώτη πλήρως επιτηρούμενη πόλη στην Αμερική

Ενώ χρησιμοποιεί τον covid ως λόγο επέκτασης του προγράμματος, η Vista έγινε η πρώτη πόλη της χώρας που παρακολουθείται εξ ολοκλήρου από drones κατασκευασμένα στην Κίνα.

Chula Vista, CA - Μέσα στη μητροπολιτική περιοχή του Σαν Ντιέγκο, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη, που φιλοξενεί περίπου 275.000 κατοίκους, γράφει ιστορία. Η Chula Vista δεν έχει θεραπεύσει τον καρκίνο ούτε έχει ανακαλύψει την αέναη ενέργεια, αντ 'αυτού, το σημάδι τους στην ιστορία θα είναι σκοτεινό καθώς θα γίνει η πρώτη πόλη στην Αμερική που παρακολουθείται πλήρως από κατασκοπευτικά drones.)

Τα στρατόπεδα της FEMA έχουν ήδη κατασκευαστεί στην Αμερική. Γνωρίζουμε ότι ο ΠΟΥ και το WEF σχεδιάζουν μια άλλη «πανδημική» ψυχολογική επιχείρηση (psyop) που θα συμπέσει απόλυτα με τις επερχόμενες PSYOP-Γ' ΠΠκαι PSYOP-ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ-ΑΓΟΡΩΝ. Και ας μην αποκλείσουμε το PSYOP-UFO, το οποίο είναι σαφώς επίσης στο παιχνίδι.

Σε ένα σημείο της ταινίας μικρού μήκους ακούμε συναγερμούς κλάξον να ηχούν συνοδευόμενοι από μια ηχογραφημένη γυναικεία φωνή που φωνάζει:

Προσοχή: ειδοποίηση μη συμμορφούμενου κατοίκου.

Προσοχή: ειδοποίηση μη συμμορφούμενου κατοίκου.

Προσοχή: ειδοποίηση μη συμμορφούμενου κατοίκου.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 1.1 εκατομμύρια προβολές τον περασμένο μήνα μόνο στη σελίδα YouTube, με θετικές ψήφους 49k έναντι αρνητικών ψήφων 1.1k.

Μήπως ο Schwab και οι διάφοροι συνεργάτες του στο WEF «διείσδυσαν» σε παράνομους κυβερνητικούς εταίρους στο έγκλημα και ανέπτυξαν τους διαδικτυακούς στρατούς παραπληροφόρησης για να καταψηφίσουν αυτό το κινούμενο σχέδιο ή είναι αυτά τα στατιστικά πραγματικά οργανικά;

Αυτό είναι ένα έργο κανονικοποίησης και προγνωστικού προγραμματισμού.

(η ταινία μικρού μήκους "Beyond the Reset", https://youtu.be/vWkepoLUZfs)

Τι σας σηματοδοτεί η λύση;

Νοιώθετε αισιόδοξος στο τέλος;

Ή μήπως το μήνυμα ότι, αν δεν ξυπνήσουμε αρκετά σύντομα, η ενδεχόμενη μη συμμόρφωσή μας θα έχει έρθει πλέον πολύ πολύ αργά;

Προσοχή: ΜΗΝ συμμορφώνεστε.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/must-see-predictive-programming-beyond?utm_source=substack&utm_medium=email

5 σχόλια:

  1. Η πολιτεία της Ουάσιγκτον πέρασε νόμο που θα δίνει τη δυνατότητα αφαίρεσης επιμέλειας των παιδιών από γονείς που δεν συναινούν στην αλλαγή του φύλου τους

    https://enromiosini.gr/arthrografia/i-politeia-tis-oyasigkton/

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχει ήδη ανέβει από 19 Απρ.

      ΕΛΕΟΣ! Είναι πλέον επίσημο: Τό Νομοθετικό Σώμα της Πολιτείας της Ουάσιγκτον, έχει ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ!!! ( Που ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ οι ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ; )


      Washington State Passes Bill Allowing Government to Take Away Minor From Parents If They Refuse To Agree to Gender Transition Surgery
      Η πολιτεία της Ουάσινγκτον ψηφίζει νομοσχέδιο, που επιτρέπει στην κυβέρνηση, να απομακρύνει ανήλικους από γονείς (!), εάν αρνηθούν να συμφωνήσουν σε ...χειρουργική επέμβαση μετάβασης φύλου!!!!!!

      https://odysseiatv.blogspot.com/2023/04/blog-post_910.html

      Διαγραφή
    2. KAΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο.Κ
      ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ
      Η AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΠΑΝΤΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΟΠΟ .
      ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...........
      Ε Λ Ε Ο Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΑΝΝΑ

      Διαγραφή
    3. ομιλείτε έως τι; υπενθυμίστε μας.

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=WGdLhyCq2fE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!