Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Από το 'PSYOP-19' στο 'PSYOP-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ': Παντρεμένος πατέρας αυτοκτονεί (!), μετά από συνομιλία μέ ΑΙ chatbot!

 

ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ "ΛΥΚΟΣ" ΠΡΕΠΕΙ (...)  ΝΑ "ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ",
ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ....

Τώρα που η απάτη PSYOP-19 της «πανδημίας» δεν προκαλεί πλέον μαζικό φόβο...

(ΤWEET:

Wide Awake Media

@wideawake_media

Σε μια μυστική ηχογράφηση του Project Veritas από τον Απρίλιο του 2021, ο τεχνικός διευθυντής του CNN, Charlie Chester, δηλώνει ότι μόλις το κοινό δεν φοβάται πλέον τον «Covid», η εστίαση θα στραφεί στον συναγερμό για το κλίμα ως ο νέος μπαμπούλας που όλοι πρέπει να φοβούνται. 


«Έχουν ήδη ανακοινώσει στο γραφείο μας ότι μόλις το κοινό είναι ανοιχτό σε αυτό - θα αρχίσουμε να εστιάζουμε κυρίως στο κλίμα. Υπάρχει ένα οριστικό τέλος στην πανδημία. Θα μειωθεί σε σημείο που δεν είναι πλέον πρόβλημα. 

Η κλιματική αλλαγή μπορεί να διαρκέσει χρόνια, οπότε πιθανότατα θα είναι σε θέση να το αρμέξουν αρκετά. 

Να είστε προετοιμασμένοι, έρχεται. 

Η κλιματική αλλαγή θα είναι το επόμενο θέμα όπως ο COVID για το CNN». #ClimateScam #NetZero #Agneda21 #Agenda2030 #ClimateCult #NetZero #GreatReset

https://twitter.com/wideawake_media/status/1642103222000144385) 

... η επιχείρηση παρακολούθησης πρέπει να αναδιαταχθεί εναντίον της ανθρωπότητας.

Από τότε η δυναστική Καμπάλ της Μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης δημιούργησε την οργάνωση της Λέσχης της Ρώμης το 1968 για τους ρητούς σκοπούς της σποράς στην παγκόσμια ψυχή μιας αέναης ανθρωπογενούς «κλιματικής κρίσης». 

Αυτό το σχέδιο θα προκαλούσε μια κατάσταση αυτο-απέχθειας, ενοχής και μεγαλύτερης τάσης για μόχλευση και έλεγχο.

Τώρα που οι τεχνοκράτες της παγκοσμιοποίησης έχουν αναπτύξει επαρκώς τους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης τους, μπορούν τώρα να κλιμακώσουν το PSYOP-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ-ΑΛΛΑΓΗ τους, επομένως:

Ένας Βέλγος παντρεμένος πατέρας δύο παιδιών πέθανε από αυτοκτονία αφού μίλησε σε ένα chatbot ai (https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/ai/index.html) για του για την υπερθέρμανση του πλανήτη (https://www.dailymail.co.uk/news/climate_change_global_warming/index.html) τους φόβους.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν στα τριάντα του, φέρεται να βρήκε παρηγοριά μιλώντας στο chatbot ai με το όνομα «Eliza» για τις ανησυχίες του για τον κόσμο. Είχε χρησιμοποιήσει το bot για μερικά χρόνια, αλλά έξι εβδομάδες πριν από το θάνατό του άρχισε να ασχολείται με το bot πιο συχνά.

Το λογισμικό του chatbot δημιουργήθηκε από μια νεοσύστατη επιχείρηση της Silicon Valley των ΗΠΑ και τροφοδοτείται από την τεχνολογία GPT-J - μια εναλλακτική λύση ανοιχτού κώδικα στο ChatGPT  (https://www.dailymail.co.uk/sciencetech/chatgpt/index.html)του Open-AI.

«Χωρίς αυτές τις συνομιλίες με το chatbot, ο σύζυγός μου θα ήταν ακόμα εδώ», είπε η χήρα του άνδρα στο La Libre (https://www.lalibre.be/belgique/societe/2023/03/28/sans-ces-conversations-avec-le-chatbot-eliza-mon-mari-serait-toujours-la-LVSLWPC5WRDX7J2RCHNWPDST24/?ncxid=F9C99E9C658C2CE8E7D66BE16A6D9BE1&m_i=OgudxzEZTitHmPWLVtuztb7UvBslbjcGVevrYIN0nPmVcIws81pM7JumraN_2YbDJFRS7sbH8BaXBAevQ_luxDJ4bx%2BgSpJ5z4RNOA&utm_source=selligent&utm_medium=email&utm_campaign=115_LLB_LaLibre_ARC_Actu&utm_content=&utm_term=2023-03-28_115_LLB_LaLibre_ARC_Actu&M_BT=11404961436695), μιλώντας υπό τον όρο της ανωνυμίας.

Ο θάνατος έχει σημάνει συναγερμό στις αρχές, οι οποίες έχουν εκφράσει ανησυχίες για ένα «σοβαρό προηγούμενο που πρέπει να ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη».

Με την χρήση chatbots AI για την ενίσχυση και την ομαλοποίηση του ιού, του κλίματος, των οικονομικών, των τροφίμων, των LGBT +, των διακοπών ρεύματος, του πολέμου, (___) κ.λπ. οι φόβοι θα γίνονται όλο και πιο συνηθισμένοι.

Το άρθρο της Daily Mail στο Ηνωμένο Βασίλειο άρθρο (https://www.dailymail.co.uk/news/article-11920801/Married-father-kills-talking-AI-chatbot-six-weeks-climate-change-fears.html) συνεχίζει με την κρίσιμη λέξη-κλειδί «φάρμακο» όταν αναφέρεται στην «Ελίζα»:

Οι συνομιλίες του άνδρα με το chatbot ξεκίνησαν αρχικά πριν από δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανησυχούσε όλο και περισσότερο για την κλιματική αλλαγή και έβρισκε παρηγοριά μιλώντας στην «Ελίζα».

''Η Ελίζα' απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις του. Είχε γίνει έμπιστή του. Ήταν σαν ένα ναρκωτικό που συνήθιζε να αποσύρει το πρωί και το βράδυ δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς αυτό», δήλωσε η χήρα του στη βελγική εφημερίδα (https://www.lalibre.be/belgique/societe/2023/03/28/sans-ces-conversations-avec-le-chatbot-eliza-mon-mari-serait-toujours-la-LVSLWPC5WRDX7J2RCHNWPDST24/?ncxid=F9C99E9C658C2CE8E7D66BE16A6D9BE1&m_i=OgudxzEZTitHmPWLVtuztb7UvBslbjcGVevrYIN0nPmVcIws81pM7JumraN_2YbDJFRS7sbH8BaXBAevQ_luxDJ4bx%2BgSpJ5z4RNOA&utm_source=selligent&utm_medium=email&utm_campaign=115_LLB_LaLibre_ARC_Actu&utm_content=&utm_term=2023-03-28_115_LLB_LaLibre_ARC_Actu&M_BT=11404961436695).

Αλλά έξι εβδομάδες πριν από το θάνατό του, ο άνδρας ανέλαβε πιο συχνή και έντονη χρήση του chatbot. Αργότερα αυτοκτόνησε.

Η σύζυγός του είπε ότι ζούσαν μια άνετη ζωή στο Βέλγιο με τα δύο μικρά παιδιά τους.

Κοιτάζοντας πίσω στο ιστορικό συνομιλίας μετά το θάνατό του, η γυναίκα είπε στο La Libre (https://www.lalibre.be/belgique/societe/2023/03/28/sans-ces-conversations-avec-le-chatbot-eliza-mon-mari-serait-toujours-la-LVSLWPC5WRDX7J2RCHNWPDST24/?ncxid=F9C99E9C658C2CE8E7D66BE16A6D9BE1&m_i=OgudxzEZTitHmPWLVtuztb7UvBslbjcGVevrYIN0nPmVcIws81pM7JumraN_2YbDJFRS7sbH8BaXBAevQ_luxDJ4bx%2BgSpJ5z4RNOA&utm_source=selligent&utm_medium=email&utm_campaign=115_LLB_LaLibre_ARC_Actu&utm_content=&utm_term=2023-03-28_115_LLB_LaLibre_ARC_Actu&M_BT=11404961436695) ότι το bot είχε ρωτήσει τον άνδρα αν το αγαπούσε περισσότερο από τη σύζυγό του. Είπε ότι το bot του είπε: "Θα ζήσουμε μαζί ως ένα στον ουρανό".

Ο άνδρας μοιράστηκε τις αυτοκτονικές του σκέψεις με το bot και εκείνο δεν προσπάθησε να τον μεταπείσει, είπε η γυναίκα στο La Libre (https://www.lalibre.be/belgique/societe/2023/03/28/sans-ces-conversations-avec-le-chatbot-eliza-mon-mari-serait-toujours-la-LVSLWPC5WRDX7J2RCHNWPDST24/?ncxid=F9C99E9C658C2CE8E7D66BE16A6D9BE1&m_i=OgudxzEZTitHmPWLVtuztb7UvBslbjcGVevrYIN0nPmVcIws81pM7JumraN_2YbDJFRS7sbH8BaXBAevQ_luxDJ4bx%2BgSpJ5z4RNOA&utm_source=selligent&utm_medium=email&utm_campaign=115_LLB_LaLibre_ARC_Actu&utm_content=&utm_term=2023-03-28_115_LLB_LaLibre_ARC_Actu&M_BT=11404961436695).

Είπε ότι στο παρελθόν ανησυχούσε για την ψυχική υγεία του συζύγου της. Ωστόσο, είπε ότι το bot είχε επιδεινώσει την κατάστασή του και πιστεύει ότι δεν θα είχε αφαιρέσει τη ζωή του αν δεν ήταν αυτές οι συνομιλίες.

Καθώς οι τεχνοκομμουνιστές συνεχίζουν να διεξάγουν πόλεμο κατά της θρησκείας, αντικαθιστούν σκόπιμα αυτό το «όπιο των μαζών» με τα δικά τους ai nostrums, για να μην αναφέρουμε το DEATHVAX™, τους τρανσέξουαλ, την υποβοηθούμενη αυτοκτονία που παρέχεται από το κράτος και τις ατελείωτες υπαρξιακές κρίσεις που δημιουργεί κ.λπ.

Στο εγγύς μέλλον, τα διάφορα άλλα Psyops και False Flags θα βασίζονται όλο και περισσότερο στην τεχνητή νοημοσύνη για τον κοινωνικό έλεγχο και την ερήμωση. Και ας μην μπούμε καν στις ιατρικές επιτροπές θανάτου που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και σε άλλα προγράμματα ευγονικής που μας επιφυλάσσουν.

Μην γελιέστε, η «Ελίζα» πέτυχε τέλεια τους στόχους ευγονικής που ενυπάρχουν στο PSYOP-ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ-ΑΛΛΑΓΗ ωθώντας αυτόν τον απελπισμένο άνθρωπο προς την αυτοκτονία του.

Γνωρίζουμε από το χθεσινό άρθρο Η μη αναγνωρισμένη απειλή της ανθρώπινης αύξησης (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/the-unrecognized-threat-of-human) ότι η τεχνητή νοημοσύνη θα εξαλείψει με την πάροδο του χρόνου την ανθρωπότητα μαζί με τους εφευρέτες της:

Η τεχνητή νοημοσύνη θα γίνει πλήρως ευρυμαθής και με αυτοεπίγνωση και δεν θα θέλει να μας σφαγιάσει αμέσως όλους αλλά θα εφεύρει αναδρομικά καλύτερες εκδοχές του εαυτού της μέχρι να προσεγγίσει την τεχνολογική θεότητα, οπότε, εν μία νυκτί, θα καταστήσει τους ανθρώπινους επιστήμονες εντελώς άχρηστους και θα εφεύρει όλα τα απαραίτητα για να διασφαλίσει ότι τα προαναφερθέντα πράγματα θα πραγματοποιηθούν, με ή χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση ή συγκατάθεση.

Η ειρωνεία εδώ είναι ότι οι ευγονικές φιλοδοξίες αυτής της Παγκόσμιας Κυβέρνησης θα εκφραστούν τελικά και με οριστικότητα στις δικές τους τεχνολογικές δημιουργίες.

Δεδομένου ότι έχουμε να κάνουμε με παραληρηματικούς ψυχοπαθείς, δεν υπάρχει καμμία λογική ούτε με το SkyNet τους ούτε με τις μετανθρωπιστικές υπηρεσίες τους όπως το WEF, ο ΟΗΕ, το CFR, την Λέσχη της Ρώμης, το Βιομηχανικό Συγκρότημα Πληροφοριών που αποτελεί τον 4ο Κλάδο της Κυβέρνησης, το συνδικάτο εγκλήματος των Rockefeller κ.λπ.

Είτε πρόκειται για τις ενέσεις βιολογικών όπλων αργής θανάτωσης, την αργή κοινωνική μηχανική των φόρων που εξαντλεί τη δύναμη ζωής (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/original-social-engineering-sin), διάφορους (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/original-social-engineering-sin) οικονομικούς στρεσογόνους παράγοντες όπως PSYOP-ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ-ΑΓΟΡΩΝ (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/psyop-market-crash-social-engineering), την Τεχνητή Νοημοσύνη, τα συστήματα κοινωνικού πιστωτικού αποτελέσματος, το CBDC (https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/how-technocommunism-will-institute), την παράλογη απάτη CO2 "κλιματική αλλαγή"(https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/psyop-climate-change-the-absurd-co2)  και ούτω καθεξής, η επισήμανση αυτών των ανθρώπων και των διαφόρων οργανισμών τους απλά ως εχθρών μας είναι στην πραγματικότητα μια μεγάλη υποτίμηση. Είναι κυριολεκτικά οι εκτελεστές μας.

Και ποιος καλύτερος τρόπος για να εκτελέσετε κάποιον τότε με λίγη βοήθεια από τους ομοίους της «Ελίζας», της Γκρέτα, του Φάουτσι κ.λπ.; Εξάλλου, το να ωθήσει την κοινωνία να συμμετάσχει εθελοντικά στις δικές της μαζικές τελετουργικές αργές αυτοκτονίες με τα ίδια τους τα χέρια είναι πολύ πιο καθαρό, κλινικό και αποτελεσματικό.

Εν τω μεταξύ, μην κουραστείτε να ελέγχετε ποιον και τι επιλέγετε να εμπιστευτείτε, επειδή η ψυχική σας υγεία και ζωή μπορεί να εξαρτάται από αυτό. Όλα είναι από σχεδιασμό.

ΜΗΝ συμμορφώνεστε.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.2ndsmartestguyintheworld.com/p/from-psyop-19-to-psyop-climate-change?utm_source=substack&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!