Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η διάσημη πολυνίκης κολυμβήτρια Riley Gain ερωτά, «ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ οι φεμινίστριες»(...), γιά τήν ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ αθλητισμού από τίς 'τρανσέξουαλς' αθλήτριες ; ; ; ; ( Θά περιμένει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γιά απάντηση.... )

 

Swimmer Riley Gains Asks ‘Where Are the Feminists’ to Protect Women’s Sports from Transgender Athletes!



Η Αμερικανίδα κολυμβήτρια Riley Gaines, κατηγόρησε τις λεγόμενες φεμινίστριες για τη σιωπή τους σχετικά με τους βιολογικούς άνδρες 'τρανσέξουαλς' αθλητές, που αγωνίζονται σε γυναικεία αθλήματα!



Μιλώντας κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στη Daily Signal, ρώτησε: 

«Πού είναι οι φεμινίστριες» στον αγώνα για την προστασία του γυναικείου αθλητισμού;

«Νομίζω ότι είναι εξαιρετικά ειρωνικό το γεγονός ότι οι άνθρωποι που υποστηρίζουν αυτό, είναι το ίδιο κόμμα, οι ίδιοι άνθρωποι που κάποτε υποστήριζαν τήν χειραφέτηση των γυναικών», δήλωσε ο Gaines.

"KΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥΣ
ΑΓΩΝΕΣ
ΘΗΛΥΚΟΥΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΡΑΦΕΙ Η ΤΑΜΠΕΛΛΑ ΤΗΣ
ΔΙΑΣΗΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΟΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΤΡΙΑΣ!

Η Gaines, 12 φορές All-American και τρεις φορές πρωταθλήτρια Southeastern Conference, κέρδισε την εθνική προσοχή πέρυσι αφού ισοβάθμησε με την κολυμβήτρια Lia Thomas (https://slaynews.com/news/lia-thomas-nominated-for-ncaa-2022-woman-of-the-year-award-by-university-of-pennsylvania/) στα 200 ελεύθερο στο NCAA Division I Women's Championships.

Ο Thomas αγωνίστηκε προηγουμένως στην ...ανδρική ομάδα και κατατάχθηκε σταθερά στο κάτω μέρος.

Ωστόσο, μεταπήδησε στήν γυναικεία ομάδα αφού ισχυρίστηκε, ότι είναι 'τρανσέξουαλ' και τώρα είναι ....«πρωταθλητής/-τρια» ρεκόρ στη γυναικεία ομάδα!

Από τότε που έπρεπε να κολυμπήσει εναντίον του Thomas, η Gaines συνέχισε να μοιράζεται την ιστορία της και να υποστηρίζει την προστασία του γυναικείου αθλητισμού.

Τώρα είναι εκπρόσωπος του Ανεξάρτητου Φόρουμ Γυναικών (https://www.iwf.org/people/riley-gaines/).

Αλλά η Gaines λέει, ότι έχει κουραστεί να είναι μία από τις λίγες συλλογικές και επαγγελματίες αθλήτριες που διακηρύσσουν, ότι οι άνδρες δεν πρέπει να επιτρέπεται να ανταγωνίζονται με γυναίκες και κορίτσια.

Πάρα πολλοί άνθρωποι παραμένουν σιωπηλοί, για το θέμα λόγω φόβων, ότι θα χαρακτηριστούν ως «τρανσφοβικοί» και θα ακυρωθούν!

(περισσότερα στον σύνδεσμο)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/swimmer-riley-gains-ask-where-are-the-feminists-to-protect-womens-sports-from-transgender-athletes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!