Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΘΛΙΨΗ...10% των Άγγλων, ηλικίας 16-18 ετών, θέλουν νά αλλάξουν τό φύλο τους, ή τό έχουν ήδη κάνει μία νέα μελέτη εξετάζει τόν ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ των πολιτικών ταυτότητας φύλου στις αγγλικές τάξεις....

 


Σχεδόν το ένα τρίτο των νέων στο αγγλικό ανώτερο σχολείο έχουν μάθει ότι μια γυναίκα μπορεί να έχει πέος. Αυτό είναι μόνο ένα από τα ευρήματα (https://civitas.org.uk/publications/show-tell-and-leave-nothing-to-the-imagination/) που δημοσίευσε το Ινστιτούτο για τη Μελέτη της Κοινωνίας των Πολιτών (Civitas), μια βρετανική δεξαμενή σκέψης, σε μια νέα έκθεση: 


«Δείξτε, πείτε και μην αφήσετε τίποτα στη φαντασία: 

Πόσο κρίσιμη κοινωνική δικαιοσύνη υπονομεύει τη βρετανική εκπαίδευση».

Όπως ανέφερε η Daily Sceptic (https://dailysceptic.org/2023/05/15/survey-shows-extent-of-woke-gender-and-race-ideology-taught-in-british-schools/) σε σχέση με τη Mail Online (https://www.dailymail.co.uk/news/article-12082949/Damning-report-finds-one-ten-schoolchildren-want-change-gender-so.html), η οργάνωση διεξήγαγε έρευνα σε περισσότερους από 1100 εφήβους ηλικίας 16 έως 18 ετών στην Αγγλία, καθώς και έρευνα σε παρόμοιο αριθμό γονέων νεότερων εφήβων.

Αποδείχθηκε ότι οι έφηβοι αμφισβητούν το βιολογικό τους φύλο λόγω του «εντυπωσιακού» εκπαιδευτικού υλικού. Σχεδόν το 1/3 διδάχθηκε ότι «μια γυναίκα μπορεί να έχει πέος». Στο 1/5 είπαν ότι «ένας άνδρας μπορεί να μείνει έγκυος», σύμφωνα με την έκθεση.

Περισσότεροι από τους μισούς ερωτηθέντες (54%) δήλωσαν ότι γνωρίζουν κάποιον στο σχολείο τους που θα ήθελε να αλλάξει το φύλο τους ή το έχουν ήδη κάνει. Ένας στους δέκα ερωτηθέντες δήλωσε ότι ήθελε να αλλάξει το φύλο του ή το είχε ήδη κάνει.

Σύμφωνα με την Mail Online, η έκθεση εγείρει το ερώτημα τι αντίκτυπο έχει το «επιβλαβές και παραστατικό υλικό στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση» στους εφήβους. Άσκησε νέα πίεση στο Υπουργείο Παιδείας να εκδώσει κατευθυντήριες γραμμές για τους διευθυντές σχολείων σχετικά με το θέμα των τρανσέξουαλ μαθητών πριν από το θερινό εξάμηνο.

Τα αποτελέσματα προκάλεσαν οργή μεταξύ των βουλευτών και των γονέων, οι οποίοι δήλωσαν ότι τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν για ένα «ψυχολογικό και κοινωνικό πείραμα». Η βουλευτής των Τόρις Miriam Cates, πρώην δασκάλα και μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής των Κοινοτήτων, δήλωσε:

«Αυτό που συμβαίνει στα σχολεία μας υπό το πρόσχημα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης είναι ένα ψυχολογικό και κοινωνικό πείραμα σε επίπεδο πληθυσμού στα παιδιά μας. Δεν μπορεί να συνεχιστεί έτσι».

Ο συνάδελφός της από τους Τόρις Jonathan Gullis πρόσθεσε:

«Αυτό είναι εξαιρετικά ανησυχητικό, ειδικά όταν εξακολουθούν να υπάρχουν πολύ επιβλαβή υλικά στα σχολεία μας που επιβάλλουν μια συγκεκριμένη ατζέντα στα παιδιά και δεν τους επιτρέπουν να είναι παιδιά».

Ο Toby Young , Διευθυντής της Ένωσης Ελευθερίας του Λόγου, μοιράστηκε:

«Αυτή η έκθεση αποκαλύπτει το βαθμό στον οποίο τα σχολεία της Βρετανίας έχουν ενστερνιστεί την woke νοοτροπία. Αυτό είναι ένα εθνικό σκάνδαλο για το οποίο η κυβέρνηση πρέπει να κάνει κάτι».

***

Περισσότερα για το θέμα:

Φρικτές και συχνά θανατηφόρες χειρουργικές επεμβάσεις τρανσέξουαλ (https://transition-news.org/schreckliche-und-oft-todliche-transgender-operationen)

Drag show για παιδιά τριών έως οκτώ ετών στη Ζυρίχη (https://transition-news.org/drag-show-fur-drei-bis-achtjahrige-in-zurich)

Πηγή:

Daily Sceptic: Η ιδεολογία της ταυτότητας φύλου διδάσκεται στις βρετανικές τάξεις: Το 10% των παιδιών ηλικίας 16-18 ετών θέλουν να αλλάξουν φύλο - 15 Μαΐου 2023 (https://dailysceptic.org/2023/05/15/survey-shows-extent-of-woke-gender-and-race-ideology-taught-in-british-schools/)

Mail Online: Καταδικαστική έκθεση διαπιστώνει ότι ένας στους δέκα μαθητές «θέλει να αλλάξει το φύλο του ή το έχει ήδη κάνει» - 14 Μαΐου 2023 (https://www.dailymail.co.uk/news/article-12082949/Damning-report-finds-one-ten-schoolchildren-want-change-gender-so.html)

Civitas: Δείξτε, πείτε και μην αφήσετε τίποτα στη φαντασία: Πόσο κρίσιμη είναι η κοινωνική δικαιοσύνη που υπονομεύει τη βρετανική εκπαίδευση, Μάιος 2023 (https://civitas.org.uk/publications/show-tell-and-leave-nothing-to-the-imagination/)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://transition-news.org/zehn-prozent-der-16-18-jahrigen-englander-wollen-ihr-geschlecht-andern-oder

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!