Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Μωρέ "πρεμούρα" μέ τήν Ουκρανία, της κυρα - Κατίνας! Στήν Ισλανδία! Ούτε ΜΙΣΟ 'ΚΙΧ' γιά τήν Κύπρο μας, ή τήν Αλβανία!!!!


Από την Ισλανδία, όπου βρέθηκε για τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στην 4η Σύνοδο του Συμβουλίου της Ευρώπης, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατάφερε πάλι να εξοργίσει με την απαράδεκτη τοποθέτησή της,.

Η κ.Σακελλαροπούλου ζήτησε από την Ευρώπη να συμπαρασταθεί και να προασπίσει την δημοκρατία στην ....Ουκρανία!


Και είναι απαράδεκτη, γιατί η ΠτΔ δεν έβγαλε άχνα για την τουρκική εισβολή στην Κύπρο, ή για τον βιασμό της δημοκρατίας από τους Αλβανούς (και) στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

ΠΙΣΩ ΤΗΣ, ΣΤΕΚΟΤΑΝ Ο "ΑΛΒΑΝΟΣ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η
ΚΥΡΑ- ΚΑΤΙΝΑ, ΔΕΝ
ΘΑ ΤΟ ...ΕΜΑΘΕ!

Αντί να ζητήσει γι’ αυτά ευρωπαϊκή παρέμβαση η κ.Πρόεδρος, ζητάει παρέμβαση για την Ουκρανία!

«Τέλος, η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα πρέπει να θεωρηθεί όχι μόνο ως επίθεση στην κυριαρχία αυτής της χώρας, αλλά ως μέρος ενός ευρύτερου ερωτήματος: κατά πόσο η παγκόσμια διάβρωση της δημοκρατίας θα συνεχιστεί ανεξέλεγκτα. 

Ο Γενικός Γραμματέας του Συμβουλίου της Ευρώπης έχει προειδοποιήσει για μια “δημοκρατική οπισθοδρόμηση”. Αυταρχικά και λαϊκιστικά καθεστώτα αμφισβητούν μετωπικά τα πολιτικά μας θεμέλια και το κράτος δικαίου. 

Οι διαδοχικές κρίσεις επέτρεψαν την ενίσχυση της εκτελεστικής εξουσίας έναντι της νομοθετικής. 

Η ελευθερία της έκφρασης και η ανεξαρτησία της δικαιοσύνης υπονομεύονται διαρκώς στο όνομα της αρχής της πλειοψηφίας…», είπε μεταξύ άλλων η κ.Σακελλαροπούλου.

https://www.olympia.gr/1543378/viral/pagose-to-panellinio-i-dilosi-tis-sakellaropoyloy/

1 σχόλιο:

  1. Η απόλυτη α δ ι α φ ο ρ ί α γιά οτιδήποτε είναι ΥΠΕΡ της Πατρίδος μας, αυτής της "καλής" κυρίας, δέν έχει προηγούμενο.
    Είτε εντός, αλλά δυστυχώς καί είτε εκτός Ελλάδος, ακόμα καί στήν μακρυνή Ισλανδία, δέν έχασε ευκαιρία νά υπερασπισθεί ότι πιό ξένο καί μακρυνό από τά Εθνικά μας συμφέροντα, τήν ουκρανική υπόθεση, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ καί τήν Κύπρο μας, αλλά καί τήν Ελληνική Εθνική μειονότητα της Αλβανίας που στενάζει κάτω από τόν ψυχιατρικά επικίνδυνο γενίτσαρο Ράμα!
    Τόν Ράμα, που ενώ τόν είδε καί φωτογραφήθηκε στά 2 μέτρα μαζί του, δέν άνοιξε τό στόμα της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!